Cherez shtangu Posted February 25 Posted February 25 Привіт усім. В пошуках альтернативи Островіту 70% та всяким VP lab, натрапив на такого українського виробника як MuscleWay. Контора з Олександрії, є сайт. Взагалі той ФОП наплодив кілька сайтів, в тч і пару тз «гадяч ксб», шо якось дивно. Хтось пробував їхній прот? Цікавить альбумін, на сайті заявлений як 85% і їхній ксб 80%. Є ще казеїн 85%. Якби цифри хороші, але чи правда. Відгуки на їхньому muscleway сайті більше схожі на дописи ботів, сертифікатів там не знайшов. На форумі в пошуку інфи не знайшов. Якщо хтось в курсі прошу підказати. Якщо контора норм, взяв би на пробу по пачці альбуміна, ксб і казеїна бо ціни ок. Дякую.
SRZ Posted February 25 Posted February 25 наплодив кілька сайтів Відгуки ... більше схожі на дописи ботів сертифікатів там не знайшов замовляй, тільки потім обов'язково відпишись)
VUBlack Posted February 25 Posted February 25 А зайти у гілку продажу на форумі, й в того ж Машку за ляшку подивитись кучу альтернатив островіту релігія не дозволяє?
Cherez shtangu Posted February 27 Author Posted February 27 Кароче, відбій. Знайшов я на сайті і доки і в цілому. Це просто кантора яка фасує різний забугорнуй ваговий прот в свої упаковки і штовхає з різних сайтів. А зайти у гілку продажу на форумі, й в того ж Машку за ляшку подивитись кучу альтернатив островіту релігія не дозволяє? Дозволяє. Скористаюсь.
Bogdan84 Posted March 21 Posted March 21 Це просто кантора яка фасує різний забугорнуй ваговий прот в свої упаковки і штовхає Cherez shtangu, По такому принципу , работают все производители . Своих коров и пастбищ , ни кто не держит . Абсолютно любой протеин - это банальное купи - продай . Исходное , базовое сырье , закупается палетами на заводах , по переработке молочн продуктов . Технологи производят ортимизацию всех компонентов ( аромат , эмульгатор , пеногаситель , подсластитель ) , и фсе )) .. Нагружай в шейкер , и колоти . Вопрос только в том , насколько конкретный производитель , уделяет внимание качеству , и честно насыпает сырье в бетономешалку. Т.к , чисто на вкус , или путем "нашумевшего" теста кипячением , вряд ли ты отличишь КСБ 60 , от ИСБ 90.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now