palyanucya Опубликовано 5 декабря, 2008 Опубликовано 5 декабря, 2008 :D вітаміни мають трохи інше значення і дію ніж 50 гр алкоголю. А що для тебе критерій якості протеїну? краще окись азота приймати ніж 50гр - це більш по білдерськи :D я п"ю Optimum Nutrition 100% Gold Standard Whey Protein. тому що він найкращий на ринку протеїнів по всім критеріям! :)
люкс Опубликовано 5 декабря, 2008 Опубликовано 5 декабря, 2008 краще окись азота приймати ніж 50гр - це більш по білдерськи :D я п"ю Optimum Nutrition 100% Gold Standard Whey Protein. тому що він найкращий на ринку протеїнів по всім критеріям! :) Це досліджували? Чи так на слово вірять?
palyanucya Опубликовано 8 декабря, 2008 Опубликовано 8 декабря, 2008 Це досліджували? Чи так на слово вірять? якщо невіриш досліди! ти ж дослідник! я вірю! на собі переконався! :)
люкс Опубликовано 9 декабря, 2008 Опубликовано 9 декабря, 2008 якщо невіриш досліди! ти ж дослідник! я вірю! на собі переконався! :) Знаєшь, якщо я буду перевіряти кожну банку з магазину спортивного харчування,то до кінця життя не перевірю. Та й невідоме харчування мене мало цікавить. до того ж ці всі препарати вже досліджували, бо зроблені вони по одному принципу. Якщо набираєшь добре масу це не значить, що продукт високої якості.! Для мене якість - це гарний результат без шкоди для здоров'я. Раптово ще ніхто не помер від банки з протеїнами, але знай,що рослинний протеїн при надмірному використанні дуже негативно впливає на печінку, через продукт розпаду- аміак, який є гострою печіночною отрутою. Поки організм молодий, в нього є запас енергії, який швидко втрачається та такі пустощі. Не на протеїни треба наполягати, а на амінокислоти, то того ж дуже якісні для того, щоб весело було не тільнки сьогодні,але і через 5 років.
palyanucya Опубликовано 10 декабря, 2008 Опубликовано 10 декабря, 2008 Знаєшь, якщо я буду перевіряти кожну банку з магазину спортивного харчування,то до кінця життя не перевірю. Та й невідоме харчування мене мало цікавить. до того ж ці всі препарати вже досліджували, бо зроблені вони по одному принципу. Якщо набираєшь добре масу це не значить, що продукт високої якості.! Для мене якість - це гарний результат без шкоди для здоров'я. Раптово ще ніхто не помер від банки з протеїнами, але знай,що рослинний протеїн при надмірному використанні дуже негативно впливає на печінку, через продукт розпаду- аміак, який є гострою печіночною отрутою. Поки організм молодий, в нього є запас енергії, який швидко втрачається та такі пустощі. Не на протеїни треба наполягати, а на амінокислоти, то того ж дуже якісні для того, щоб весело було не тільнки сьогодні,але і через 5 років. я п"ю сивороточний. в ньому і амінокислоти і глютамін і т.д.
Vladik Опубликовано 16 декабря, 2008 Опубликовано 16 декабря, 2008 (изменено) Знаєшь, якщо я буду перевіряти кожну банку з магазину спортивного харчування,то до кінця життя не перевірю. Та й невідоме харчування мене мало цікавить. до того ж ці всі препарати вже досліджували, бо зроблені вони по одному принципу. Якщо набираєшь добре масу це не значить, що продукт високої якості.! Для мене якість - це гарний результат без шкоди для здоров'я. Раптово ще ніхто не помер від банки з протеїнами, але знай,що рослинний протеїн при надмірному використанні дуже негативно впливає на печінку, через продукт розпаду- аміак, який є гострою печіночною отрутою. Поки організм молодий, в нього є запас енергії, який швидко втрачається та такі пустощі. Не на протеїни треба наполягати, а на амінокислоти, то того ж дуже якісні для того, щоб весело було не тільнки сьогодні,але і через 5 років. Вот и меня очень аминокислоты интересуют. Я биотечевские ст 5300 использую. Вот хотел спросить-а будет ли хоть что-то (польза/вред) если превышать указанную ими дозировку приема в 2-3 раза? :blink: П.С. стати, в тему-бросил курить. Навсегда-навсегда. :) Изменено 16 декабря, 2008 пользователем Vladik
palyanucya Опубликовано 16 декабря, 2008 Опубликовано 16 декабря, 2008 П.С. стати, в тему-бросил курить. Навсегда-навсегда. :) молодець! так тримати! :)
Nik Опубликовано 16 декабря, 2008 Опубликовано 16 декабря, 2008 Вот и меня очень аминокислоты интересуют. Я биотечевские ст 5300 использую. Вот хотел спросить-а будет ли хоть что-то (польза/вред) если превышать указанную ими дозировку приема в 2-3 раза? :blink: П.С. стати, в тему-бросил курить. Навсегда-навсегда. :) Помни в здоровом теле - здоровы дух!!!! :) а на Аминки что денег много?????? их итат дофига есть нужно!!!
Vladik Опубликовано 16 декабря, 2008 Опубликовано 16 декабря, 2008 Помни в здоровом теле - здоровы дух!!!! :) а на Аминки что денег много?????? их итат дофига есть нужно!!! А протыка что-меньше?! :P Те что я писал-8 шт для веса больше 100 кг. Стоят они дешево, относительно...
Nik Опубликовано 16 декабря, 2008 Опубликовано 16 декабря, 2008 А протыка что-меньше?! :P Те что я писал-8 шт для веса больше 100 кг. Стоят они дешево, относительно... 8 шт 3 раза в день:)
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти