palyanucya Опубліковано: 5 грудня 2008 Опубліковано: 5 грудня 2008 :D вітаміни мають трохи інше значення і дію ніж 50 гр алкоголю. А що для тебе критерій якості протеїну? краще окись азота приймати ніж 50гр - це більш по білдерськи :D я п"ю Optimum Nutrition 100% Gold Standard Whey Protein. тому що він найкращий на ринку протеїнів по всім критеріям! :)
люкс Опубліковано: 5 грудня 2008 Опубліковано: 5 грудня 2008 краще окись азота приймати ніж 50гр - це більш по білдерськи :D я п"ю Optimum Nutrition 100% Gold Standard Whey Protein. тому що він найкращий на ринку протеїнів по всім критеріям! :) Це досліджували? Чи так на слово вірять?
palyanucya Опубліковано: 8 грудня 2008 Опубліковано: 8 грудня 2008 Це досліджували? Чи так на слово вірять? якщо невіриш досліди! ти ж дослідник! я вірю! на собі переконався! :)
люкс Опубліковано: 9 грудня 2008 Опубліковано: 9 грудня 2008 якщо невіриш досліди! ти ж дослідник! я вірю! на собі переконався! :) Знаєшь, якщо я буду перевіряти кожну банку з магазину спортивного харчування,то до кінця життя не перевірю. Та й невідоме харчування мене мало цікавить. до того ж ці всі препарати вже досліджували, бо зроблені вони по одному принципу. Якщо набираєшь добре масу це не значить, що продукт високої якості.! Для мене якість - це гарний результат без шкоди для здоров'я. Раптово ще ніхто не помер від банки з протеїнами, але знай,що рослинний протеїн при надмірному використанні дуже негативно впливає на печінку, через продукт розпаду- аміак, який є гострою печіночною отрутою. Поки організм молодий, в нього є запас енергії, який швидко втрачається та такі пустощі. Не на протеїни треба наполягати, а на амінокислоти, то того ж дуже якісні для того, щоб весело було не тільнки сьогодні,але і через 5 років.
palyanucya Опубліковано: 10 грудня 2008 Опубліковано: 10 грудня 2008 Знаєшь, якщо я буду перевіряти кожну банку з магазину спортивного харчування,то до кінця життя не перевірю. Та й невідоме харчування мене мало цікавить. до того ж ці всі препарати вже досліджували, бо зроблені вони по одному принципу. Якщо набираєшь добре масу це не значить, що продукт високої якості.! Для мене якість - це гарний результат без шкоди для здоров'я. Раптово ще ніхто не помер від банки з протеїнами, але знай,що рослинний протеїн при надмірному використанні дуже негативно впливає на печінку, через продукт розпаду- аміак, який є гострою печіночною отрутою. Поки організм молодий, в нього є запас енергії, який швидко втрачається та такі пустощі. Не на протеїни треба наполягати, а на амінокислоти, то того ж дуже якісні для того, щоб весело було не тільнки сьогодні,але і через 5 років. я п"ю сивороточний. в ньому і амінокислоти і глютамін і т.д.
Vladik Опубліковано: 16 грудня 2008 Опубліковано: 16 грудня 2008 (змінено) Знаєшь, якщо я буду перевіряти кожну банку з магазину спортивного харчування,то до кінця життя не перевірю. Та й невідоме харчування мене мало цікавить. до того ж ці всі препарати вже досліджували, бо зроблені вони по одному принципу. Якщо набираєшь добре масу це не значить, що продукт високої якості.! Для мене якість - це гарний результат без шкоди для здоров'я. Раптово ще ніхто не помер від банки з протеїнами, але знай,що рослинний протеїн при надмірному використанні дуже негативно впливає на печінку, через продукт розпаду- аміак, який є гострою печіночною отрутою. Поки організм молодий, в нього є запас енергії, який швидко втрачається та такі пустощі. Не на протеїни треба наполягати, а на амінокислоти, то того ж дуже якісні для того, щоб весело було не тільнки сьогодні,але і через 5 років. Вот и меня очень аминокислоты интересуют. Я биотечевские ст 5300 использую. Вот хотел спросить-а будет ли хоть что-то (польза/вред) если превышать указанную ими дозировку приема в 2-3 раза? :blink: П.С. стати, в тему-бросил курить. Навсегда-навсегда. :) Змінено 16 грудня 2008 користувачем Vladik
palyanucya Опубліковано: 16 грудня 2008 Опубліковано: 16 грудня 2008 П.С. стати, в тему-бросил курить. Навсегда-навсегда. :) молодець! так тримати! :)
Nik Опубліковано: 16 грудня 2008 Опубліковано: 16 грудня 2008 Вот и меня очень аминокислоты интересуют. Я биотечевские ст 5300 использую. Вот хотел спросить-а будет ли хоть что-то (польза/вред) если превышать указанную ими дозировку приема в 2-3 раза? :blink: П.С. стати, в тему-бросил курить. Навсегда-навсегда. :) Помни в здоровом теле - здоровы дух!!!! :) а на Аминки что денег много?????? их итат дофига есть нужно!!!
Vladik Опубліковано: 16 грудня 2008 Опубліковано: 16 грудня 2008 Помни в здоровом теле - здоровы дух!!!! :) а на Аминки что денег много?????? их итат дофига есть нужно!!! А протыка что-меньше?! :P Те что я писал-8 шт для веса больше 100 кг. Стоят они дешево, относительно...
Nik Опубліковано: 16 грудня 2008 Опубліковано: 16 грудня 2008 А протыка что-меньше?! :P Те что я писал-8 шт для веса больше 100 кг. Стоят они дешево, относительно... 8 шт 3 раза в день:)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз