Перейти к содержанию

Алкоголь, курение и бодибилдинг

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
:D вітаміни мають трохи інше значення і дію ніж 50 гр алкоголю.

А що для тебе критерій якості протеїну?

краще окись азота приймати ніж 50гр - це більш по білдерськи :D

я п"ю Optimum Nutrition 100% Gold Standard Whey Protein. тому що він найкращий на ринку протеїнів по всім критеріям! :)

• Ответов 2.3 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Outlawif

253

• andreyyy

152

• yobilovus

78

• vsmark

69

Топ авторов темы

Опубликовано
краще окись азота приймати ніж 50гр - це більш по білдерськи :D

я п"ю Optimum Nutrition 100% Gold Standard Whey Protein. тому що він найкращий на ринку протеїнів по всім критеріям! :)

Це досліджували? Чи так на слово вірять?

Опубликовано
Це досліджували? Чи так на слово вірять?

якщо невіриш досліди! ти ж дослідник! я вірю! на собі переконався! :)

Опубликовано
якщо невіриш досліди! ти ж дослідник! я вірю! на собі переконався! :)

Знаєшь, якщо я буду перевіряти кожну банку з магазину спортивного харчування,то до кінця життя не перевірю. Та й невідоме харчування мене мало цікавить. до того ж ці всі препарати вже досліджували, бо зроблені вони по одному принципу.

Якщо набираєшь добре масу це не значить, що продукт високої якості.!

Для мене якість - це гарний результат без шкоди для здоров'я. Раптово ще ніхто не помер від банки з протеїнами, але знай,що рослинний протеїн при надмірному використанні дуже негативно впливає на печінку, через продукт розпаду- аміак, який є гострою печіночною отрутою. Поки організм молодий, в нього є запас енергії, який швидко втрачається та такі пустощі.

Не на протеїни треба наполягати, а на амінокислоти, то того ж дуже якісні для того, щоб весело було не тільнки сьогодні,але і через 5 років.

Опубликовано
Знаєшь, якщо я буду перевіряти кожну банку з магазину спортивного харчування,то до кінця життя не перевірю. Та й невідоме харчування мене мало цікавить. до того ж ці всі препарати вже досліджували, бо зроблені вони по одному принципу.

Для мене якість - це гарний результат без шкоди для здоров'я. Раптово ще ніхто не помер від банки з протеїнами, але знай,що рослинний протеїн при надмірному використанні дуже негативно впливає на печінку, через продукт розпаду- аміак, який є гострою печіночною отрутою. Поки організм молодий, в нього є запас енергії, який швидко втрачається та такі пустощі.

Не на протеїни треба наполягати, а на амінокислоти, то того ж дуже якісні для того, щоб весело було не тільнки сьогодні,але і через 5 років.

я п"ю сивороточний. в ньому і амінокислоти і глютамін і т.д.

Опубликовано (изменено)

Вот и меня очень аминокислоты интересуют. Я биотечевские ст 5300 использую. Вот хотел спросить-а будет ли хоть что-то (польза/вред) если превышать указанную ими дозировку приема в 2-3 раза? :blink:

П.С. стати, в тему-бросил курить. Навсегда-навсегда. :)

Изменено пользователем Vladik
Опубликовано

молодець! так тримати! :)

Опубликовано
Вот и меня очень аминокислоты интересуют. Я биотечевские ст 5300 использую. Вот хотел спросить-а будет ли хоть что-то (польза/вред) если превышать указанную ими дозировку приема в 2-3 раза? :blink:

Помни в здоровом теле - здоровы дух!!!! :)

а на Аминки что денег много?????? их итат дофига есть нужно!!!

Опубликовано
Помни в здоровом теле - здоровы дух!!!! :)

а на Аминки что денег много?????? их итат дофига есть нужно!!!

А протыка что-меньше?! :P Те что я писал-8 шт для веса больше 100 кг. Стоят они дешево, относительно...

Опубликовано
А протыка что-меньше?! :P Те что я писал-8 шт для веса больше 100 кг. Стоят они дешево, относительно...

8 шт 3 раза в день:)

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...