Vladik Опубліковано: 16 грудня 2008 Опубліковано: 16 грудня 2008 8 шт 3 раза в день:) Да ну? 4 шт 2 раза на день. У меня так пишется... <_<
Nik Опубліковано: 16 грудня 2008 Опубліковано: 16 грудня 2008 Да ну? 4 шт 2 раза на день. У меня так пишется... <_< Прикольно блин... суть в организме аминокислот одна а дозы пишут разные <_< (не в теме разговор :D ) По теме: водка и сигареты - зло! :D
Vladik Опубліковано: 16 грудня 2008 Опубліковано: 16 грудня 2008 Прикольно блин... суть в организме аминокислот одна а дозы пишут разные <_< (не в теме разговор :D ) По теме: водка и сигареты - зло! :D Ой! и то правда-не просто зло, а злое зло! :angry: И все же сигареты-антидепресант... <_<
palyanucya Опубліковано: 16 грудня 2008 Опубліковано: 16 грудня 2008 И все же сигареты-антидепресант... <_< поспати після сексу кращий антидепресант!!! :D
Nik Опубліковано: 16 грудня 2008 Опубліковано: 16 грудня 2008 Ой! и то правда-не просто зло, а злое зло! :angry: И все же сигареты-антидепресант... <_< если сигареты антидеприсант, успокаивает и многие любят покурить после секса, может просто стоит подруг симпатичных заводить, чтоб нервы после нее не успокаивать :D :D :D
Vladik Опубліковано: 16 грудня 2008 Опубліковано: 16 грудня 2008 если сигареты антидеприсант, успокаивает и многие любят покурить после секса, может просто стоит подруг симпатичных заводить, чтоб нервы после нее не успокаивать :D :D :D А покурить после секса-это весьма неплохо и с симпатичными подругами... :) Может не надо было бросать курить?! :blink:
SHOTA Опубліковано: 17 грудня 2008 Опубліковано: 17 грудня 2008 А покурить после секса-это весьма неплохо и с симпатичными подругами... :) Может не надо было бросать курить?! :blink: я после секса люблю покушать :)
palyanucya Опубліковано: 17 грудня 2008 Опубліковано: 17 грудня 2008 я после секса люблю покушать :) :huh: . гейнера відразу, що б востановити спалене :D
Nik Опубліковано: 17 грудня 2008 Опубліковано: 17 грудня 2008 :huh: . гейнера відразу, що б востановити спалене :D ха ха ха :D :D :D шоб гликогенное депо заполнить!!?!?!?! :D :D
palyanucya Опубліковано: 17 грудня 2008 Опубліковано: 17 грудня 2008 (змінено) ха ха ха :D :D :D шоб гликогенное депо заполнить!!?!?!?! :D :D ага! ВСАА відразу закинути! :D це набагато краще ніж алкоголь і цигарки! :) B) Змінено 17 грудня 2008 користувачем palyanucya
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз