Outlawif Опубліковано: 3 грудня 2020 Опубліковано: 3 грудня 2020 Кака разница, сахара-то нет, а это главное.
Дід Опубліковано: 3 грудня 2020 Опубліковано: 3 грудня 2020 сахара-то нет, а это главное. 0utlaw, У всіх сортах віскі є цукор-приблизно 1грам на літр, і так Джек "говнище", а от Чівас РігалРекол-супер як на мій смак...
andreyyy Опубліковано: 3 грудня 2020 Опубліковано: 3 грудня 2020 Блин, мне нормально заходил Джек. теперь аж как-то стыдно (
Outlawif Опубліковано: 3 грудня 2020 Опубліковано: 3 грудня 2020 Шо то йня, шо эта йня. Еще и с сахаром, оказывается. Вода - точно сахара нет.
Дід Опубліковано: 3 грудня 2020 Опубліковано: 3 грудня 2020 Блин, мне нормально заходил Джек. теперь аж как-то стыдно ( andreyyy, Та не парься, вип"ємо колись при зустрічі і віскі і бурбон і скотч :az:
andreyyy Опубліковано: 3 грудня 2020 Опубліковано: 3 грудня 2020 ок (капец, с кем я связался. Научат плохому :dc: )
Дід Опубліковано: 3 грудня 2020 Опубліковано: 3 грудня 2020 есть чему научить в ответ ) 0utlaw, "Интиресно..."(С)Лесь Подерв"янський
AT0N Опубліковано: 3 грудня 2020 Опубліковано: 3 грудня 2020 Я теж не уявляю як можна жити без джеку: Показать
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз