MaJ0r Опубліковано: 3 грудня 2020 Опубліковано: 3 грудня 2020 Чего-то аж виски захотелось под киношку, но такого продукта дома не держу. Поэтому пить - здоровью вредить )
Дід Опубліковано: 3 грудня 2020 Опубліковано: 3 грудня 2020 но такого продукта дома не держу. MaJ0r, А я держу,якщо вийняти з баракомори всю "синьку", то можна зробити весілля, правда майже всі пляшки розкорковані...
Outlawif Опубліковано: 3 грудня 2020 Опубліковано: 3 грудня 2020 Смотря какая свадьба. С чуваком из Израиля общался, он говорит у него на свадьбе было больше 400 человек )) И это у них в порядке вещей.
polyardim Опубліковано: 3 грудня 2020 Опубліковано: 3 грудня 2020 Я теж не уявляю як можна жити без джеку: Показать
MaJ0r Опубліковано: 3 грудня 2020 Опубліковано: 3 грудня 2020 А я держу Дед, у меня есть план, купить квартиру и когда его осуществлю, заведу бар с булишком. Чисто для гостей, чтобы стояло
Дід Опубліковано: 3 грудня 2020 Опубліковано: 3 грудня 2020 на свадьбе было больше 400 человек )) 0utlaw, В коморі близько 100-120 пляшок так що, враховуючи те що це єврейське весілля-вистачить, ще й залишиться :bm:
andreyyy Опубліковано: 3 грудня 2020 Опубліковано: 3 грудня 2020 Запятая после слова "план" - опечатка по Фрейду судя по всему
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз