Franklin78 Опубліковано: 11 квітня 2021 Опубліковано: 11 квітня 2021 Интересно, а есть бодибилдеры курящие? Вот именно с крутой массой и формой, но стабильно курящие?
Олимп Опубліковано: 11 квітня 2021 Опубліковано: 11 квітня 2021 Интересно, а есть бодибилдеры курящие? Вот именно с крутой массой и формой, но стабильно курящие? Траву ? Думаю на массе отлично было бы . На сушке наоборот .
Franklin78 Опубліковано: 11 квітня 2021 Опубліковано: 11 квітня 2021 Траву ? Думаю на массе отлично было бы . На сушке наоборот . Траву курением не считаю- ее не шмалят по 20-30 косяков в день. Я про сигареты спросил.
Outlawif Опубліковано: 11 квітня 2021 Опубліковано: 11 квітня 2021 Из известных не знаю, а так есть конечно. Но это прям совсем свечку с двух сторон жечь. И без того у билдеров системное воспаление бич, вместе с курением риск атеросклероза и ссз возрастает в разы.
Outlawif Опубліковано: 11 квітня 2021 Опубліковано: 11 квітня 2021 Да, Арни кстати вроде сигарный гурман. Но непонятно, насколько он реально много курит или курил. По-моему он в основном на публику с сигарой красовался.
Дід Опубліковано: 11 квітня 2021 Опубліковано: 11 квітня 2021 Арні курив і курить кубінські сігари,багато чи мало це вже інше питання, певно що після операції менше,але наприклад Маркус Рюль смалив по дві пачки цигарок за добу...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз