Franklin78 Опубліковано: 16 квітня 2021 Опубліковано: 16 квітня 2021 А я кефир не люблю, только квас- но его нет такого как был раньше в бочках на разлив.
andreyyy Опубліковано: 16 квітня 2021 Опубліковано: 16 квітня 2021 как можно кефир не любить :dc: Показать
Дід Опубліковано: 16 квітня 2021 Опубліковано: 16 квітня 2021 как можно кефир не любить andreyyy, Приєднуюсь, люблю і бухаю його безмежно...
Franklin78 Опубліковано: 16 квітня 2021 Опубліковано: 16 квітня 2021 Х.з. может и пил бы, но в рейсах кефир не дают, а дома я про него забываю. Так что не пил его лет 8-10 точно.
Outlawif Опубліковано: 17 квітня 2021 Опубліковано: 17 квітня 2021 И кефир, и ряженку регулярно потребляю. Не каждый день, но каждую неделю точно.
Finanse Опубліковано: 24 квітня 2021 Опубліковано: 24 квітня 2021 Така історія: подарували мені на ДН десь років 5 тому METAXA 12 зірочок з 10річною витримкою з дютіфрі я її відклав до якоїсь супер нагоди супер нагоди не було, думаю її тепер продати, чи що Так от, питання для тих хто може знати: де її продати і по якій ціні?
AT0N Опубліковано: 24 квітня 2021 Опубліковано: 24 квітня 2021 Зніми відео для свого ютуб-каналу як ти її виливаєш в унітаз.
Finanse Опубліковано: 25 квітня 2021 Опубліковано: 25 квітня 2021 на олх OlegRO, Там пише що заборонено цей товар продавати Зніми відео AT0N, ахах, прикольна ідея! Тільки в мене поламалися всі штативи і кріплення, а за ці гроші можна купити нарешті якесь дорожче обладнання. Воно не вартує одного відео) І мікрофони... Вони теж поломалися. Я чітко засвоїв що дешеві товари з Алі - це непотріб
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз