Пропионатычь Опубліковано: 26 квітня 2021 Опубліковано: 26 квітня 2021 Дед, когда уже встретимся и хлопнем по пару рюмашек ?)) Под борщец с салом))
JOCKER Опубліковано: 26 квітня 2021 Опубліковано: 26 квітня 2021 Не согласен - наша жизнь - это сплошное взаимозаменялово...просто Джокер торчит от ААС(где то читал, что привычка психозавис Если бы не ААС, то Джокер нашел бы замену... да,классный пример,торчит от аас... это как если б ты не тусил на этом форуме полюбомуб начал долбиться в очко, ну тебеж надо от чего-то торчать как иначе.. такие же параллельные параллели
OlegRO Опубліковано: 26 квітня 2021 Опубліковано: 26 квітня 2021 мир многообразен от монахов без яиц до панина
Дід Опубліковано: 26 квітня 2021 Опубліковано: 26 квітня 2021 когда уже встретимся и хлопнем по пару рюмашек Пропионатычь, Та йо..аний Ковід всі плани поламав, я мав бути в Харкові на кубку України 24-25 квітня, але життя не закінчується, обов"язково зустрінемося- з мене Метакса, або Сапфір :az:
$l@ventiy Опубліковано: 26 квітня 2021 Опубліковано: 26 квітня 2021 з мене Метакса Дід, Метаха нормальная тема)
Дід Опубліковано: 26 квітня 2021 Опубліковано: 26 квітня 2021 Метаха нормальная тема) $l@ventiy, Так, цей алкогольний напій один з моїх улюблених, особливо 5 ти зіркова, 7 та 12 мені не дюже...
Пропионатычь Опубліковано: 26 квітня 2021 Опубліковано: 26 квітня 2021 Нит ,Дед так не пойдет. Бутылочка Абсолюта,борщ,сало с бородинским хлебом,а на второе соленья,картоха отварная и селёдка.
Lubonchic Опубліковано: 26 квітня 2021 Опубліковано: 26 квітня 2021 И ЭстерхазИ на десерт, на который ещё и я подъеду)))
Attila Опубліковано: 26 квітня 2021 Опубліковано: 26 квітня 2021 начал долбиться в очко JOCKER, можешь меня не посвящать в свои планы без ААС.
Пропионатычь Опубліковано: 26 квітня 2021 Опубліковано: 26 квітня 2021 И ЭстерхазИ на десерт, на который ещё и я подъеду))) обязательно. Я фсе помню. Вы только приезжайте))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз