Пропионатычь Опубліковано: 26 квітня 2021 Опубліковано: 26 квітня 2021 Я ей Эстерхази куплю. Пока доедем,она его схарчит.
Lubonchic Опубліковано: 26 квітня 2021 Опубліковано: 26 квітня 2021 Да... Глянула, не близко!) Леха, я укачиваюсь) в дорогу только с мятными таблетками от нудоты та блювання)
Пропионатычь Опубліковано: 26 квітня 2021 Опубліковано: 26 квітня 2021 Мы тебя накурим в дорогу))) А там на отходняках и торт пойдет в ход))) Я глянул поезд не обнаружил до Деда (( Точнее есть какой-то,но это не поезд а дрезина,которая пердит 17 часов(((
Outlawif Опубліковано: 26 квітня 2021 Опубліковано: 26 квітня 2021 Да если соберемся, то на автивке поедем. Далеко конечно, но путешествие выйдет интересное )
Пропионатычь Опубліковано: 26 квітня 2021 Опубліковано: 26 квітня 2021 Ты задолбешься кофе в термос варить))) Но путешествие правда выйдет очень и очень интересным.
Outlawif Опубліковано: 26 квітня 2021 Опубліковано: 26 квітня 2021 Машинка тем хороша, что когда захотел - остановился и вышел прогуляться ) Кофе то такое. Несколько банок редбула и норм )
Пропионатычь Опубліковано: 26 квітня 2021 Опубліковано: 26 квітня 2021 Осталось вырваться к Деду. Реально топовое путешествие будет.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз