Перейти до публікації

Алкоголь, курение и бодибилдинг

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
та я непокурив годин вісім-десять

потім подзвонив адвокат, розказав що там і як, я знов закурив зразу

делите хату и авто?

• Відповіді 2,3 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

253

• andreyyy

152

• yobilovus

78

• vsmark

69

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
делите хату и авто?

та робаний в йот - авто куплене до весілля ще, але вже разом проживали - вона тим і апелює, я вже переоформив з себе

а по хаті - перестав платити про кредиту - вже майже 20 днів прострочка, а вона поручитель

ділим ще меблі в хаті - ну але це вже взагалі бред - суддя ржала коли прочитала

наступне засідання 17 грудня

Опубліковано:

Да уш, тут бы на опиаты не подсесть, курение то уже такое... )

Ну желаю побыстрее выкарабкаться, и все-таки закончить благое начинание по бросанию курева.

Опубліковано:
Ну желаю побыстрее выкарабкаться, и все-таки закончить благое начинание по бросанию курева.

дякую

і урочисто клянусь що кину курити

Опубліковано:
та робаний в йот - авто куплене до весілля ще, але вже разом проживали - вона тим і апелює, я вже переоформив з себе

а по хаті - перестав платити про кредиту - вже майже 20 днів прострочка, а вона поручитель

Если она поручитель, предложи в судебном порядке назначить ей сумму выплаты)

в теории от хаты надо избавляться, а так как наверняка цена упала, то оба в пролете + еще и должны.

может испугается повешенного долга и откажется

Опубліковано:

по машине правильно что слил. объективно существует возможность в судебном порядке признать факт проживания одной семьей (фактическое ведение совместного хозяйства) с вытекающими, хотя на самом деле это нелегкая задача.

кредит на недвигу в период брака на твое имя оформлялся?

Опубліковано:
по машине правильно что слил.

та теоретично можна, але по факту потрыбно щоби дільничий опитав сусідів, були фотки чи документи але тгго нема

кредит на недвигу в период брака на твое имя оформлялся?

ага - все на мене

Опубліковано:

при разделе имущества невыплаченные обязательства по кредиту тоже делятся пропорционально. либо возможен вариант денежной компенсации части фактически выплаченной во время брака суммы

Опубліковано:
при разделе имущества невыплаченные обязательства по кредиту тоже делятся пропорционально. либо возможен вариант денежной компенсации части фактически выплаченной во время брака суммы

судовим рішенням

тобто спочатку ділять квартиру, а потім я звертаюсь до неї з позовом про відшкодування мені виплачених грошових коштів

і по темі - я не бухаю ))) хоча вже би міг були реальним алкоголіком. сивого волосся правда добавилось

Опубліковано:

я не пил с 13 ноября, а до тогос с 2 го сентября;) а до того с 10 апреля) а до того с нового года)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...