Skodnik Опубліковано: 7 грудня 2012 Опубліковано: 7 грудня 2012 та я непокурив годин вісім-десять потім подзвонив адвокат, розказав що там і як, я знов закурив зразу делите хату и авто?
yobilovus Опубліковано: 7 грудня 2012 Опубліковано: 7 грудня 2012 делите хату и авто? та робаний в йот - авто куплене до весілля ще, але вже разом проживали - вона тим і апелює, я вже переоформив з себе а по хаті - перестав платити про кредиту - вже майже 20 днів прострочка, а вона поручитель ділим ще меблі в хаті - ну але це вже взагалі бред - суддя ржала коли прочитала наступне засідання 17 грудня
Outlawif Опубліковано: 7 грудня 2012 Опубліковано: 7 грудня 2012 Да уш, тут бы на опиаты не подсесть, курение то уже такое... ) Ну желаю побыстрее выкарабкаться, и все-таки закончить благое начинание по бросанию курева.
yobilovus Опубліковано: 7 грудня 2012 Опубліковано: 7 грудня 2012 Ну желаю побыстрее выкарабкаться, и все-таки закончить благое начинание по бросанию курева. дякую і урочисто клянусь що кину курити
Skodnik Опубліковано: 7 грудня 2012 Опубліковано: 7 грудня 2012 та робаний в йот - авто куплене до весілля ще, але вже разом проживали - вона тим і апелює, я вже переоформив з себе а по хаті - перестав платити про кредиту - вже майже 20 днів прострочка, а вона поручитель ділим ще меблі в хаті - ну але це вже взагалі бред - суддя ржала коли прочитала наступне засідання 17 грудня Если она поручитель, предложи в судебном порядке назначить ей сумму выплаты) в теории от хаты надо избавляться, а так как наверняка цена упала, то оба в пролете + еще и должны. может испугается повешенного долга и откажется
templar Опубліковано: 7 грудня 2012 Опубліковано: 7 грудня 2012 та робаний в йот - авто куплене до весілля ще, але вже разом проживали - вона тим і апелює, я вже переоформив з себе а по хаті - перестав платити про кредиту - вже майже 20 днів прострочка, а вона поручитель ділим ще меблі в хаті - ну але це вже взагалі бред - суддя ржала коли прочитала наступне засідання 17 грудня по машине правильно что слил. объективно существует возможность в судебном порядке признать факт проживания одной семьей (фактическое ведение совместного хозяйства) с вытекающими, хотя на самом деле это нелегкая задача. кредит на недвигу в период брака на твое имя оформлялся?
yobilovus Опубліковано: 7 грудня 2012 Опубліковано: 7 грудня 2012 по машине правильно что слил. та теоретично можна, але по факту потрыбно щоби дільничий опитав сусідів, були фотки чи документи але тгго нема кредит на недвигу в период брака на твое имя оформлялся? ага - все на мене
templar Опубліковано: 7 грудня 2012 Опубліковано: 7 грудня 2012 при разделе имущества невыплаченные обязательства по кредиту тоже делятся пропорционально. либо возможен вариант денежной компенсации части фактически выплаченной во время брака суммы
yobilovus Опубліковано: 7 грудня 2012 Опубліковано: 7 грудня 2012 при разделе имущества невыплаченные обязательства по кредиту тоже делятся пропорционально. либо возможен вариант денежной компенсации части фактически выплаченной во время брака суммы судовим рішенням тобто спочатку ділять квартиру, а потім я звертаюсь до неї з позовом про відшкодування мені виплачених грошових коштів і по темі - я не бухаю ))) хоча вже би міг були реальним алкоголіком. сивого волосся правда добавилось
Skodnik Опубліковано: 7 грудня 2012 Опубліковано: 7 грудня 2012 я не пил с 13 ноября, а до тогос с 2 го сентября;) а до того с 10 апреля) а до того с нового года)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз