Перейти до публікації

Колени

Admin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Многоповторкой на 20-40 раз в подходе, с грифом можно на 30-50раз, даже без по 50-100.

Все цифры приблизительны)

• Відповіді 301
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

39

• kotyuk

29

• MaJ0r

28

• Bund

11

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 39 публікацій

• kotyuk

kotyuk 29 публікацій

• MaJ0r

MaJ0r 28 публікацій

• Bund

Bund 11 публікацій

Опубліковано:
Многоповторкой на 20-40 раз в подходе, с грифом можно на 30-50раз, даже без по 50-100.

Все цифры приблизительны)

А как на счёт становой ?

Опубліковано:

Еще вопрос на счёт техники приседа , и глубины седа - что безопаснее , лучше и т.д. ?

• 1 місяць потому...
Опубліковано:

Виникла у мене проблемка з лівим коліном. Близько місяця тому я трохи пошкодив коліно. Стоячи на лівій нозі, мене повело в бік. Вийшло щось схоже на рух при круговому ударі ногою (маваші гері). Як результат біль в коліні. Місце, де локалізований біль, указане на картинці.

1366207728-clip-29kb.jpg

Присідати можу без проблем, нога згинається як треба без жодного дискомфорту. Але під час рух місце у внутрішні частині коліна болить. Що можна зробити в такому випадку? Мазями мазався. Жодного результату. Біль не зникає. Швидше за все це розтягнення і воно не проходить. Зрозуміло, що потрібний спокій, меньше ходити, спокій тощо. У когось щось було схоже?

З.І. Не присідаю з залізяками з моменту отримання травми.

Опубліковано:

Наврядли дистанционно можно что-то посоветовать. Надо хорошего конвала искать, чтобы посчупал-посмотрел, может рентгенчик сделать. Отрыв там, надрыв или еще что-нибудь такое.

У меня похожее было, точно так же повело в бок. Только я еще на руках держал товарища 125 кило весом. Вообще говоря мы боролись, я исхитрился подсесть (он выше меня на 2 головы) и поднять его, но при этом повело в сторону и я прыгал так на одной ноге пока она не хруснула. Распухло колено прилично, болело. Потом прошло само. Не мазал, ничего не делал. Грел сеточкой из йода пару раз на ночь.

• 1 місяць потому...
Опубліковано:

я конкретно пару часов назад ударила углом железной ноги себе область чуть выше коленной чашечки, поставила себе лед,но оно немного все-равно опухло.Что еще можно сделать, может чем-то намазать? При сгибании ноги болит, капец.

Опубліковано:

Ушиб, еще бы оно не болело. Время лечит ) Больше ничего особо. Завтра (завтра! не сегодня) можно йодную сеточку. Ни в коем случае нельзя использовать никаких разогревающих мазей. Мазь можно какую-нибудь НПВС, напрмер индометациновую. Главное, чтобы не было раздражающих агентов типа камфоры.

Опубліковано:

потрібно роздягнутись, намазатись лавандовою олією і пару разів оргазманути

Опубліковано:

на камеру и выложить на форум. Да. Совсем забыл об этом рецепте ))

Опубліковано:
на камеру и выложить на форум.

маю маленьку ватерпруф екшн камеру, готовий відзняти все в таких місцях, де ще не бувала нога людини )))

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...