Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Смол, а в теме Джольки ктось сказал, что ты уже выехал на помощь :). Нет ?

• Ответов 301
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Outlawif

39

• kotyuk

29

• MaJ0r

28

• Bund

11

Топ авторов темы

• Outlawif

Outlawif 39 публикаций

• kotyuk

kotyuk 29 публикаций

• MaJ0r

MaJ0r 28 публикаций

• Bund

Bund 11 публикаций

Опубликовано

Спасибо за все

• 2 недели спустя...
Опубликовано (изменено)
Виникла у мене проблемка з лівим коліном. Близько місяця тому я трохи пошкодив коліно. Стоячи на лівій нозі, мене повело в бік. Вийшло щось схоже на рух при круговому ударі ногою (маваші гері). Як результат біль в коліні. Місце, де локалізований біль, указане на картинці.

Присідати можу без проблем, нога згинається як треба без жодного дискомфорту. Але під час рух місце у внутрішні частині коліна болить. Що можна зробити в такому випадку? Мазями мазався. Жодного результату. Біль не зникає. Швидше за все це розтягнення і воно не проходить. Зрозуміло, що потрібний спокій, меньше ходити, спокій тощо. У когось щось було схоже?

З.І. Не присідаю з залізяками з моменту отримання травми.

Коротше кажучи, на минулому тижні вибрався до травматолога. Чому так довго? Ну так вийшло. Біль то проходив, то знову виникав. Зараз його немає. І вже не один день. Первинна консультація, повторна та МРТ робив в клініці "АЦМД-Медокс" - http://www.acmd-clinic.com Ось особиста сторінка лікаря - http://dr-novikov.com Лікар з міської клінічної лікарні № 7 (Клініка ортопедії та спортивної травми)

Анамнез: біль в лівому колінному суглобі. Травма побутова, зовнішньо-ротаційний механізм травми.

Попередній діагноз (він же і остаточний) - ушкодження медіального меніска лівого колінного суглобу.

Результат МРТ під спойлером.

Лікування. Оперативне лікування в плановому порядку. Грубо кажучи, артроскопія. Зараз по факту пити хондопротектори. Як припече, то тоді вже оперувати. Ось така то от фігня.

Картинку по ушкодженню меніска я побачив. Так само про остеоартроз трохи почитав. Я правильно розумію, що мені треба періодично пропивати хондопротектори і не забивати дурним голову? Що крім хондопротекторів варто підключити. Я маю на увазі може якісь додаткові вправи чи щось в цьому роді.

З.І. Надіюся, що інфо буде для когось корисною.

Изменено пользователем Bund
Опубликовано

Стосовно хондопротекторів. Точніше кажучи поради лікарів. Якщо пити, то радили пити 3 місяці, потім перерву на 3 місяці і повтор. Якщо колоти (краще колоти ніж пити), то 20 ампул через день. З тих препаратів, що колоти, радили "Дону", "Мукосат" та "Алфутоп". Потім знову повтор через 3 місяці.

Опубликовано

У дружини над коліном болить зв'язка. Ходити може, а от коли починає присідати починається біль. Що можна жінкам в цьому випадку? Каже, що біль наче при натисканні на синець. Дякую за поради!

Опубликовано

Уплотнение прощупывается? Давно болит? Как тренируется, сколько обычно приседает и как?

Рентген бы сделать коленки, да глазастому доктору отнести. Первое конечно просто, а со вторым часто проблемы.

Опубликовано (изменено)
Уплотнение прощупывается? Давно болит? Как тренируется, сколько обычно приседает и как?

Рентген бы сделать коленки, да глазастому доктору отнести. Первое конечно просто, а со вторым часто проблемы.

Тільки помітив відповідь. Ніяких ущільнень. Болить близько тижня-двох. Лише під час присіду. Вага мала, присідала 5 х 20.

Стосовно хондопротекторів. Точніше кажучи поради лікарів. Якщо пити, то радили пити 3 місяці, потім перерву на 3 місяці і повтор. Якщо колоти (краще колоти ніж пити), то 20 ампул через день. З тих препаратів, що колоти, радили "Дону", "Мукосат" та "Алфутоп". Потім знову повтор через 3 місяці.

Почав колоти "Алфлутоп" собі. Ціна в аптеці за 10 ампул - 250 грн.

Цена препарата для профилактики инсульта (инфаркта) «Плавикс» в Украине составляет около 900 грн., при этом его цена (при пересчете) в Болгарии – 140 грн., в Молдове – 172 грн. Стоимость препарата «Амприл», назначаемого при сердечной недостаточности, в Украине – 65 грн., в Болгарии и Молдавии – 25 грн. Продаваемый в Белоруссии за 41 грн. препарат «Мукосат» (суставные боли) обойдется больному артритом украинцу в 286 грн. Этот список лекарств, причиной дороговизны которых является, прежде всего, коррупция в Минздраве, насчитывает тысячи позиций.

Різниця в цінах порвала.

Изменено пользователем Bund
  • 1 месяц спустя...
Опубликовано

Проколовся я Алфлутопом. 20 ампул через день. Ефект мені сподобався. За три місяці повтор. Коротше кажучи, колоти хондопротектори варто. Саме колоти, а не пити. ІМНО, звісно.

Опубликовано

В опу.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...