Valery Опубликовано 10 июня, 2013 Опубликовано 10 июня, 2013 Смол, а в теме Джольки ктось сказал, что ты уже выехал на помощь :). Нет ?
Bund Опубликовано 19 июня, 2013 Опубликовано 19 июня, 2013 (изменено) Виникла у мене проблемка з лівим коліном. Близько місяця тому я трохи пошкодив коліно. Стоячи на лівій нозі, мене повело в бік. Вийшло щось схоже на рух при круговому ударі ногою (маваші гері). Як результат біль в коліні. Місце, де локалізований біль, указане на картинці.Присідати можу без проблем, нога згинається як треба без жодного дискомфорту. Але під час рух місце у внутрішні частині коліна болить. Що можна зробити в такому випадку? Мазями мазався. Жодного результату. Біль не зникає. Швидше за все це розтягнення і воно не проходить. Зрозуміло, що потрібний спокій, меньше ходити, спокій тощо. У когось щось було схоже? З.І. Не присідаю з залізяками з моменту отримання травми. Коротше кажучи, на минулому тижні вибрався до травматолога. Чому так довго? Ну так вийшло. Біль то проходив, то знову виникав. Зараз його немає. І вже не один день. Первинна консультація, повторна та МРТ робив в клініці "АЦМД-Медокс" - http://www.acmd-clinic.com Ось особиста сторінка лікаря - http://dr-novikov.com Лікар з міської клінічної лікарні № 7 (Клініка ортопедії та спортивної травми) Анамнез: біль в лівому колінному суглобі. Травма побутова, зовнішньо-ротаційний механізм травми. Попередній діагноз (він же і остаточний) - ушкодження медіального меніска лівого колінного суглобу. Результат МРТ під спойлером. Показать Лікування. Оперативне лікування в плановому порядку. Грубо кажучи, артроскопія. Зараз по факту пити хондопротектори. Як припече, то тоді вже оперувати. Ось така то от фігня. Картинку по ушкодженню меніска я побачив. Так само про остеоартроз трохи почитав. Я правильно розумію, що мені треба періодично пропивати хондопротектори і не забивати дурним голову? Що крім хондопротекторів варто підключити. Я маю на увазі може якісь додаткові вправи чи щось в цьому роді. З.І. Надіюся, що інфо буде для когось корисною. Изменено 19 июня, 2013 пользователем Bund
Bund Опубликовано 19 июня, 2013 Опубликовано 19 июня, 2013 Стосовно хондопротекторів. Точніше кажучи поради лікарів. Якщо пити, то радили пити 3 місяці, потім перерву на 3 місяці і повтор. Якщо колоти (краще колоти ніж пити), то 20 ампул через день. З тих препаратів, що колоти, радили "Дону", "Мукосат" та "Алфутоп". Потім знову повтор через 3 місяці.
Bund Опубликовано 23 июня, 2013 Опубликовано 23 июня, 2013 У дружини над коліном болить зв'язка. Ходити може, а от коли починає присідати починається біль. Що можна жінкам в цьому випадку? Каже, що біль наче при натисканні на синець. Дякую за поради!
Outlawif Опубликовано 23 июня, 2013 Опубликовано 23 июня, 2013 Уплотнение прощупывается? Давно болит? Как тренируется, сколько обычно приседает и как? Рентген бы сделать коленки, да глазастому доктору отнести. Первое конечно просто, а со вторым часто проблемы.
Bund Опубликовано 26 июня, 2013 Опубликовано 26 июня, 2013 (изменено) Уплотнение прощупывается? Давно болит? Как тренируется, сколько обычно приседает и как? Рентген бы сделать коленки, да глазастому доктору отнести. Первое конечно просто, а со вторым часто проблемы. Тільки помітив відповідь. Ніяких ущільнень. Болить близько тижня-двох. Лише під час присіду. Вага мала, присідала 5 х 20. Стосовно хондопротекторів. Точніше кажучи поради лікарів. Якщо пити, то радили пити 3 місяці, потім перерву на 3 місяці і повтор. Якщо колоти (краще колоти ніж пити), то 20 ампул через день. З тих препаратів, що колоти, радили "Дону", "Мукосат" та "Алфутоп". Потім знову повтор через 3 місяці. Почав колоти "Алфлутоп" собі. Ціна в аптеці за 10 ампул - 250 грн. Цена препарата для профилактики инсульта (инфаркта) «Плавикс» в Украине составляет около 900 грн., при этом его цена (при пересчете) в Болгарии – 140 грн., в Молдове – 172 грн. Стоимость препарата «Амприл», назначаемого при сердечной недостаточности, в Украине – 65 грн., в Болгарии и Молдавии – 25 грн. Продаваемый в Белоруссии за 41 грн. препарат «Мукосат» (суставные боли) обойдется больному артритом украинцу в 286 грн. Этот список лекарств, причиной дороговизны которых является, прежде всего, коррупция в Минздраве, насчитывает тысячи позиций. Різниця в цінах порвала. Изменено 26 июня, 2013 пользователем Bund
Bund Опубликовано 3 августа, 2013 Опубликовано 3 августа, 2013 Проколовся я Алфлутопом. 20 ампул через день. Ефект мені сподобався. За три місяці повтор. Коротше кажучи, колоти хондопротектори варто. Саме колоти, а не пити. ІМНО, звісно.
Valery Опубликовано 5 августа, 2013 Опубликовано 5 августа, 2013 В какое место уколы делаются - в опу или в колено ?
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти