люкс Опубліковано: 12 грудня 2008 Опубліковано: 12 грудня 2008 (змінено) Е - это же всего один витамин, а там их полно (качества конечно болт, но шо поделать) Ага! Значит берём количеством , а не качеством! Не на то делаем ставку, господа! Таже аналогия - килограмм гнилых груш или две,но хорошие, которые впользу пойдут. Змінено 18 грудня 2008 користувачем Андрей
palyanucya Опубліковано: 15 грудня 2008 Опубліковано: 15 грудня 2008 (змінено) Я собі з нового року ось цей мульти-вітамінний комплекс з мінералами прикуплю напевно! https://www.delmas.kiev.ua/products/cl/multi-100.htm Змінено 15 грудня 2008 користувачем palyanucya
O_N Опубліковано: 24 грудня 2008 Опубліковано: 24 грудня 2008 Может кому интересно, но RBC(Royal Body Care), до сих пор не прошли аттестацию в Управлении по контролю за продуктами и лекарствами (США).
Admin Опубліковано: 24 грудня 2008 Опубліковано: 24 грудня 2008 Может кому интересно, но RBC(Royal Body Care), до сих пор не прошли аттестацию в Управлении по контролю за продуктами и лекарствами (США). Я в этом и не сомневался! Это и было одним из моих предположений относительно этого продукта. Банчат без разрешения и надлежащего качества.
palyanucya Опубліковано: 24 грудня 2008 Опубліковано: 24 грудня 2008 (змінено) Может кому интересно, но RBC(Royal Body Care), до сих пор не прошли аттестацию в Управлении по контролю за продуктами и лекарствами (США). гаааааагаааа! накрилися андрєя вітамыни мідним тазиком! :D Змінено 24 грудня 2008 користувачем palyanucya
Nik Опубліковано: 25 грудня 2008 Опубліковано: 25 грудня 2008 гаааааагаааа! накрилися андрєя вітамыни мідним тазиком! :D :D :D
palyanucya Опубліковано: 6 січня 2009 Опубліковано: 6 січня 2009 Я собі з нового року ось цей мульти-вітамінний комплекс з мінералами прикуплю напевно! https://www.delmas.kiev.ua/products/cl/multi-100.htm купив я собі цей цей мульти-вітамінний комплекс з мінералами. доволі задоволений! відчувається бадьорість на протязі дня, хороше самопочуття. ..і в унітаз мочишся таким оранжом :D відразу видно що організму вітамінів вистачає :P
Nik Опубліковано: 12 січня 2009 Опубліковано: 12 січня 2009 купив я собі цей цей мульти-вітамінний комплекс з мінералами. доволі задоволений! відчувається бадьорість на протязі дня, хороше самопочуття. ..і в унітаз мочишся таким оранжом :D відразу видно що організму вітамінів вистачає :P я и от витаболика писял лимонадом и бодрило сильно, но Андрей говорил синтетика выходит :JC_moon:
palyanucya Опубліковано: 12 січня 2009 Опубліковано: 12 січня 2009 я и от витаболика писял лимонадом и бодрило сильно, но Андрей говорил синтетика выходит :JC_moon: можливо він мав на увазі коралову водичку? :sarcastic:
Admin Опубліковано: 2 лютого 2009 Опубліковано: 2 лютого 2009 Я собі з нового року ось цей мульти-вітамінний комплекс з мінералами прикуплю напевно! https://www.delmas.kiev.ua/products/cl/multi-100.htm Уже 3 дня принимаю такие витамины.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз