Перейти до публікації

Витаминные комплексы

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)
Е - это же всего один витамин, а там их полно (качества конечно болт, но шо поделать)

Ага! Значит берём количеством , а не качеством!

Не на то делаем ставку, господа!

Таже аналогия - килограмм гнилых груш или две,но хорошие, которые впользу пойдут.

Змінено користувачем Андрей
  • Відповіді 2,9 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• 81eg

267

• OlegRO

183

• Outlawif

165

• Ark

76

Кращі автори в цій темі

• 81eg

81eg 267 публікацій

• OlegRO

OlegRO 183 публікації

• Outlawif

Outlawif 165 публікацій

• Ark

Ark 76 публікацій

• 2 тижні потому...
Опубліковано:

Может кому интересно, но RBC(Royal Body Care), до сих пор не прошли аттестацию в Управлении по контролю за продуктами и лекарствами (США).

Опубліковано:
Может кому интересно, но RBC(Royal Body Care), до сих пор не прошли аттестацию в Управлении по контролю за продуктами и лекарствами (США).

Я в этом и не сомневался! Это и было одним из моих предположений относительно этого продукта. Банчат без разрешения и надлежащего качества.

Опубліковано: (змінено)

гаааааагаааа! накрилися андрєя вітамыни мідним тазиком! :D

Змінено користувачем palyanucya
Опубліковано:
гаааааагаааа! накрилися андрєя вітамыни мідним тазиком! :D

:D :D

• 2 тижні потому...
Опубліковано:
Я собі з нового року ось цей мульти-вітамінний комплекс з мінералами прикуплю напевно!

https://www.delmas.kiev.ua/products/cl/multi-100.htm

купив я собі цей цей мульти-вітамінний комплекс з мінералами. доволі задоволений!

відчувається бадьорість на протязі дня, хороше самопочуття. ..і в унітаз мочишся таким оранжом :D відразу видно що організму вітамінів вистачає :P

Опубліковано:
купив я собі цей цей мульти-вітамінний комплекс з мінералами. доволі задоволений!

відчувається бадьорість на протязі дня, хороше самопочуття. ..і в унітаз мочишся таким оранжом :D відразу видно що організму вітамінів вистачає :P

я и от витаболика писял лимонадом и бодрило сильно, но Андрей говорил синтетика выходит :JC_moon:

Опубліковано:
я и от витаболика писял лимонадом и бодрило сильно, но Андрей говорил синтетика выходит :JC_moon:

можливо він мав на увазі коралову водичку? :sarcastic:

• 3 тижні потому...
Опубліковано:
Я собі з нового року ось цей мульти-вітамінний комплекс з мінералами прикуплю напевно!

https://www.delmas.kiev.ua/products/cl/multi-100.htm

Уже 3 дня принимаю такие витамины.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...