Перейти до публікації

Витаминные комплексы

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)
І тут Омегою 3 цікавляться. Прошу занотувати, що це не мій клон. :ag:

вопросы не могут быть нетипичными спустя какое-то время, а весь форум не выкуришь, т.к. концентрация полезной информации на кубический метр отрицательная :)

Стоит лишь надеяться на советы\ответы старичков...

Змінено користувачем gustavs
  • Відповіді 2,9 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• 81eg

267

• OlegRO

183

• Outlawif

165

• Ark

76

Кращі автори в цій темі

• 81eg

81eg 267 публікацій

• OlegRO

OlegRO 183 публікації

• Outlawif

Outlawif 165 публікацій

• Ark

Ark 76 публікацій

Опубліковано:
вопросы не могут быть нетипичными спустя какое-то время, а весь форум не выкуришь, т.к. концентрация полезной информации на кубический метр отрицательная :)

Стоит лишь надеяться на советы\ответы старичков...

пью по утрам льняное масло, дешево и сердито))

Опубліковано:

мм.. я пью омега-3 в обычных нашенских аптечных вариантах - "Рыбий жир" 100 капсул по 500 мг - 41 грн (есть другой конторы по 34-35 грн примерно но он капец штыняет рыбьим жиром, за 41 - наиболее недорогие которые нашел без вкуса и запаха)...

мож я конечно что неправильно делаю, но выбрал такой вариант.. ))

З.Ы. а с льняным салатики делаю.. вкусно и запашно получается.. ))

Опубліковано:
пью по утрам льняное масло, дешево и сердито))

А я пив олію вранці. Рівно до того часу, поки не блюванув. При чому не вдома. Після того хрен в мене олію заштовхнеш вранці. Та і взагалі припинив пити олію. І пив же не багато. Лише одна столова ложка.

Опубліковано:

ще раз переконався що кращих вітамінів чим опті мен особисто для мене не існує принаймні з тих що я пив.

Опубліковано:
ще раз переконався що кращих вітамінів чим опті мен особисто для мене не існує принаймні з тих що я пив.

чому?

Опубліковано:

от закінчелись фактично вітаміни GNC Мега мен, довго верішував якому комплексу вітамінів надати перевагу, вирішив зупенитись так кажучи на провірених хоч довго вагався. І в даний момент не жалкую. Не дочикавшись закінчення GNC відкрив опті мен. Перший день пролетів енергічно покращився тонус організму. Не дивлячись щоліг пізно і встав дуже рано сон був глубоким солодким і кольоровим і головне що я дійсно виспався. Давно такого небуло. Відчутя як з'їв таблетку щастя. Можливо самообман, ну так себе намахати за допомогою GNC я не зміг.

Опубліковано:

OHIXA - звісно Ваш щасливий шипучий порошечок також дає про себе знати в основному частенько через нього мабуть трапляються не виспані ночі.

Опубліковано:
А я пив олію вранці. Рівно до того часу, поки не блюванув. При чому не вдома. Після того хрен в мене олію заштовхнеш вранці. Та і взагалі припинив пити олію. І пив же не багато. Лише одна столова ложка.

Тоже пил с утра столовую ложку. Вот только рыбий жир. Не знаю, мне он показался нормальным на вкус, морем что-ли отдает, точнее морской водой. Наверное я не гурман. Надо продолжить эту полезную традицию, благо 50 мл 11 грн в аптеке сравнительно недорого. Кстати где можна оптом рыбьим жиром затариться?

Кстати, рекомендую конопляное масло. Приятный ореховый вкус - для гурманов и полезно. Только дорогое. Не боимсь - галлюциноген оттуда убран.

Опубліковано:

для чего спортсменам принимаТЬ рЫБИй жИР?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...