gustavs Опубліковано: 10 травня 2012 Опубліковано: 10 травня 2012 (змінено) І тут Омегою 3 цікавляться. Прошу занотувати, що це не мій клон. :ag: вопросы не могут быть нетипичными спустя какое-то время, а весь форум не выкуришь, т.к. концентрация полезной информации на кубический метр отрицательная :) Стоит лишь надеяться на советы\ответы старичков... Змінено 10 травня 2012 користувачем gustavs
Ark Опубліковано: 10 травня 2012 Опубліковано: 10 травня 2012 вопросы не могут быть нетипичными спустя какое-то время, а весь форум не выкуришь, т.к. концентрация полезной информации на кубический метр отрицательная :) Стоит лишь надеяться на советы\ответы старичков... пью по утрам льняное масло, дешево и сердито))
dj_doom Опубліковано: 10 травня 2012 Опубліковано: 10 травня 2012 мм.. я пью омега-3 в обычных нашенских аптечных вариантах - "Рыбий жир" 100 капсул по 500 мг - 41 грн (есть другой конторы по 34-35 грн примерно но он капец штыняет рыбьим жиром, за 41 - наиболее недорогие которые нашел без вкуса и запаха)... мож я конечно что неправильно делаю, но выбрал такой вариант.. )) З.Ы. а с льняным салатики делаю.. вкусно и запашно получается.. ))
Bund Опубліковано: 10 травня 2012 Опубліковано: 10 травня 2012 пью по утрам льняное масло, дешево и сердито)) А я пив олію вранці. Рівно до того часу, поки не блюванув. При чому не вдома. Після того хрен в мене олію заштовхнеш вранці. Та і взагалі припинив пити олію. І пив же не багато. Лише одна столова ложка.
Bilders Опубліковано: 10 травня 2012 Опубліковано: 10 травня 2012 ще раз переконався що кращих вітамінів чим опті мен особисто для мене не існує принаймні з тих що я пив.
OHIXA Опубліковано: 10 травня 2012 Опубліковано: 10 травня 2012 ще раз переконався що кращих вітамінів чим опті мен особисто для мене не існує принаймні з тих що я пив. чому?
Bilders Опубліковано: 10 травня 2012 Опубліковано: 10 травня 2012 от закінчелись фактично вітаміни GNC Мега мен, довго верішував якому комплексу вітамінів надати перевагу, вирішив зупенитись так кажучи на провірених хоч довго вагався. І в даний момент не жалкую. Не дочикавшись закінчення GNC відкрив опті мен. Перший день пролетів енергічно покращився тонус організму. Не дивлячись щоліг пізно і встав дуже рано сон був глубоким солодким і кольоровим і головне що я дійсно виспався. Давно такого небуло. Відчутя як з'їв таблетку щастя. Можливо самообман, ну так себе намахати за допомогою GNC я не зміг.
Bilders Опубліковано: 10 травня 2012 Опубліковано: 10 травня 2012 OHIXA - звісно Ваш щасливий шипучий порошечок також дає про себе знати в основному частенько через нього мабуть трапляються не виспані ночі.
Kashtan Опубліковано: 10 травня 2012 Опубліковано: 10 травня 2012 А я пив олію вранці. Рівно до того часу, поки не блюванув. При чому не вдома. Після того хрен в мене олію заштовхнеш вранці. Та і взагалі припинив пити олію. І пив же не багато. Лише одна столова ложка. Тоже пил с утра столовую ложку. Вот только рыбий жир. Не знаю, мне он показался нормальным на вкус, морем что-ли отдает, точнее морской водой. Наверное я не гурман. Надо продолжить эту полезную традицию, благо 50 мл 11 грн в аптеке сравнительно недорого. Кстати где можна оптом рыбьим жиром затариться? Кстати, рекомендую конопляное масло. Приятный ореховый вкус - для гурманов и полезно. Только дорогое. Не боимсь - галлюциноген оттуда убран.
Cardopusher Опубліковано: 10 травня 2012 Опубліковано: 10 травня 2012 для чего спортсменам принимаТЬ рЫБИй жИР?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз