OHIXA Опубліковано: 11 травня 2012 Опубліковано: 11 травня 2012 OHIXA - звісно Ваш щасливий шипучий порошечок також дає про себе знати в основному частенько через нього мабуть трапляються не виспані ночі. Шипучий? Це про ДАА?
Bilders Опубліковано: 11 травня 2012 Опубліковано: 11 травня 2012 Шипучий? Це про ДАА? Сорі, Сипучий робочий ДАА.
Ark Опубліковано: 11 травня 2012 Опубліковано: 11 травня 2012 Сорі, Сипучий робочий ДАА. а когда рабочесть проявилась?
Bilders Опубліковано: 11 травня 2012 Опубліковано: 11 травня 2012 а когда рабочесть проявилась? Працювати розпочав в плані сили через неділю в плані стояка через день після початку прийому. Тільки от чому неможна приймати більше 3 грам і на що може вплинути повишена доза прийому.
Bilders Опубліковано: 11 травня 2012 Опубліковано: 11 травня 2012 токсична она при избытке. Вау, а я то думав що 2грама туди два грама сюди яка різниця, дякую за відповідь.
Jus Опубліковано: 11 травня 2012 Опубліковано: 11 травня 2012 Вау, а я то думав що 2грама туди два грама сюди яка різниця, дякую за відповідь. ...а возьмем, например, цианистый калий... )))
Vladik Опубліковано: 11 травня 2012 Опубліковано: 11 травня 2012 от закінчелись фактично вітаміни GNC Мега мен, довго верішував якому комплексу вітамінів надати перевагу, вирішив зупенитись так кажучи на провірених хоч довго вагався. І в даний момент не жалкую. Не дочикавшись закінчення GNC відкрив опті мен. Перший день пролетів енергічно покращився тонус організму. Не дивлячись щоліг пізно і встав дуже рано сон був глубоким солодким і кольоровим і головне що я дійсно виспався. Давно такого небуло. Відчутя як з'їв таблетку щастя. Можливо самообман, ну так себе намахати за допомогою GNC я не зміг. по 3 табы пьеш как производитель советует или нет?
Bilders Опубліковано: 11 травня 2012 Опубліковано: 11 травня 2012 по 3 табы пьеш как производитель советует или нет? Порізному залежності від самопочутя від того наскільки насичений день подіями. Раніше це питання уже обговорювали бо у багатьох здається та й у мене таке раніше траплялося що довго неможу заснути якщо пізніше 19:00 третю вітамінку випиваю. Та й і діо якщо не помеляюсь не радив в вечірній період третю пити.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз