OHIXA Опубликовано 10 мая, 2012 Опубликовано 10 мая, 2012 OHIXA - звісно Ваш щасливий шипучий порошечок також дає про себе знати в основному частенько через нього мабуть трапляються не виспані ночі. Шипучий? Це про ДАА?
Bilders Опубликовано 11 мая, 2012 Опубликовано 11 мая, 2012 Шипучий? Це про ДАА? Сорі, Сипучий робочий ДАА.
Ark Опубликовано 11 мая, 2012 Опубликовано 11 мая, 2012 Сорі, Сипучий робочий ДАА. а когда рабочесть проявилась?
Bilders Опубликовано 11 мая, 2012 Опубликовано 11 мая, 2012 а когда рабочесть проявилась? Працювати розпочав в плані сили через неділю в плані стояка через день після початку прийому. Тільки от чому неможна приймати більше 3 грам і на що може вплинути повишена доза прийому.
Bilders Опубликовано 11 мая, 2012 Опубликовано 11 мая, 2012 токсична она при избытке. Вау, а я то думав що 2грама туди два грама сюди яка різниця, дякую за відповідь.
Jus Опубликовано 11 мая, 2012 Опубликовано 11 мая, 2012 Вау, а я то думав що 2грама туди два грама сюди яка різниця, дякую за відповідь. ...а возьмем, например, цианистый калий... )))
Vladik Опубликовано 11 мая, 2012 Опубликовано 11 мая, 2012 от закінчелись фактично вітаміни GNC Мега мен, довго верішував якому комплексу вітамінів надати перевагу, вирішив зупенитись так кажучи на провірених хоч довго вагався. І в даний момент не жалкую. Не дочикавшись закінчення GNC відкрив опті мен. Перший день пролетів енергічно покращився тонус організму. Не дивлячись щоліг пізно і встав дуже рано сон був глубоким солодким і кольоровим і головне що я дійсно виспався. Давно такого небуло. Відчутя як з'їв таблетку щастя. Можливо самообман, ну так себе намахати за допомогою GNC я не зміг. по 3 табы пьеш как производитель советует или нет?
Bilders Опубликовано 11 мая, 2012 Опубликовано 11 мая, 2012 по 3 табы пьеш как производитель советует или нет? Порізному залежності від самопочутя від того наскільки насичений день подіями. Раніше це питання уже обговорювали бо у багатьох здається та й у мене таке раніше траплялося що довго неможу заснути якщо пізніше 19:00 третю вітамінку випиваю. Та й і діо якщо не помеляюсь не радив в вечірній період третю пити.
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти