Перейти до публікації

Витаминные комплексы

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

У гугла спроси.

• Відповіді 2,9 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• 81eg

267

• OlegRO

183

• Outlawif

165

• Ark

76

Кращі автори в цій темі

• 81eg

81eg 267 публікацій

• OlegRO

OlegRO 183 публікації

• Outlawif

Outlawif 165 публікацій

• Ark

Ark 76 публікацій

Опубліковано:
OHIXA - звісно Ваш щасливий шипучий порошечок також дає про себе знати в основному частенько через нього мабуть трапляються не виспані ночі.

Шипучий? Це про ДАА?

Опубліковано:
Шипучий? Це про ДАА?

Сорі, Сипучий робочий ДАА.

Опубліковано:
Сорі, Сипучий робочий ДАА.

а когда рабочесть проявилась?

Опубліковано:
а когда рабочесть проявилась?

Працювати розпочав в плані сили через неділю в плані стояка через день після початку прийому. Тільки от чому неможна приймати більше 3 грам і на що може вплинути повишена доза прийому.

Опубліковано:

токсична она при избытке.

Опубліковано:
токсична она при избытке.

Вау, а я то думав що 2грама туди два грама сюди яка різниця, дякую за відповідь.

Опубліковано:
Вау, а я то думав що 2грама туди два грама сюди яка різниця, дякую за відповідь.

...а возьмем, например, цианистый калий... )))

Опубліковано:
от закінчелись фактично вітаміни GNC Мега мен, довго верішував якому комплексу вітамінів надати перевагу, вирішив зупенитись так кажучи на провірених хоч довго вагався. І в даний момент не жалкую. Не дочикавшись закінчення GNC відкрив опті мен. Перший день пролетів енергічно покращився тонус організму. Не дивлячись щоліг пізно і встав дуже рано сон був глубоким солодким і кольоровим і головне що я дійсно виспався. Давно такого небуло. Відчутя як з'їв таблетку щастя. Можливо самообман, ну так себе намахати за допомогою GNC я не зміг.

по 3 табы пьеш как производитель советует или нет?

Опубліковано:
по 3 табы пьеш как производитель советует или нет?

Порізному залежності від самопочутя від того наскільки насичений день подіями. Раніше це питання уже обговорювали бо у багатьох здається та й у мене таке раніше траплялося що довго неможу заснути якщо пізніше 19:00 третю вітамінку випиваю. Та й і діо якщо не помеляюсь не радив в вечірній період третю пити.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...