птицелов Опубліковано: 18 жовтня 2016 Опубліковано: 18 жовтня 2016 хзш по цене оптимена лучше оптимен купить тогда)))
OdMaxx Опубліковано: 18 жовтня 2016 Опубліковано: 18 жовтня 2016 хзш по цене оптимена лучше оптимен купить тогда))) У них 1 таблетка на порцию, а в оптимуме 3 (кроме того у друга есть возможность купить их дешевле)
птицелов Опубліковано: 18 жовтня 2016 Опубліковано: 18 жовтня 2016 У них 1 таблетка на порцию, а в оптимуме 3 (кроме того у друга есть возможность купить их дешевле) бери супер!
OlegRO Опубліковано: 1 листопада 2016 Опубліковано: 1 листопада 2016 Допинг без купюр Никотиновая кислота, витамин B3, витамин PP, Ниацин https://www.youtube.com/watch?v=nYX4DiYYG-8
OlegRO Опубліковано: 4 листопада 2016 Опубліковано: 4 листопада 2016 Допинг без купюр Витамин C, Аскорбиновая кислота https://www.youtube.com/watch?v=3pNKLyqTBjI
x fighter x Опубліковано: 5 листопада 2016 Опубліковано: 5 листопада 2016 В мене тут виникло питання до загальної аудиторії.СУть в тому, що десь місяць назад почав приймати Biotech One a Day.Так як осінь і вирішив що вітаміни зайвими не будуть.Почувався добре,але близько двох тижнів назад майже цілий день перебував на вулиці і промерз в ноги.Внаслідок чого отримав кашель,який ще ледь-ледь проявляється.І в мене виникла думка,чи отримав я б цей самий кашель якщо б вживав сильніші вітаміни наприклад Animal Pak Universal,чи можливо мій організм був би більш захищений від хворіб?) В кого яка думка по цьому поводу.
OlegRO Опубліковано: 5 листопада 2016 Опубліковано: 5 листопада 2016 чи отримав я б цей самий кашель якщо б вживав сильніші вітаміни x fighter x, отримав
xx07xx Опубліковано: 5 листопада 2016 Опубліковано: 5 листопада 2016 Спасибо птицелову за совет и доставку хорошего комплекса MusclePharm - Armor-V А TIMOH за Puritan's Pride Triple Strength Glucosamine, Chondroitin & MSM Joint Soother
smilegamer Опубліковано: 5 листопада 2016 Опубліковано: 5 листопада 2016 В кого яка думка по цьому поводу. Тут более целесообразно было бы смотреть в сторону имуноповышающих добавок
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз