vlad_leo Опубліковано: 5 грудня 2011 Опубліковано: 5 грудня 2011 нужен совет какие витамины лучше брать ребенку 4+?? аптечные ? или же есть другие варианты?
Bund Опубліковано: 5 грудня 2011 Опубліковано: 5 грудня 2011 Влад. Поговори з нормальним педіатром. Він зможе дати більш грунтовну консультацію. Я своєму малому беру "Кідді-Фарматон". Лікар радив давати їх навесні та восени. Все інше - зайве.
vlad_leo Опубліковано: 5 грудня 2011 Опубліковано: 5 грудня 2011 Влад. Поговори з нормальним педіатром. Він зможе дати більш грунтовну консультацію. Я своєму малому беру "Кідді-Фарматон". Лікар радив давати їх навесні та восени. Все інше - зайве. та я теж їх беру... просто думав що з дитячими вітамінами може бути та ж тенденція що і з вітамінами для дорослих: - в аптечних - мінімальна доза від мінімальної потреби... тому і запитав!
Beginer Опубліковано: 5 грудня 2011 Опубліковано: 5 грудня 2011 та я теж їх беру... просто думав що з дитячими вітамінами може бути та ж тенденція що і з вітамінами для дорослих: - в аптечних - мінімальна доза від мінімальної потреби... тому і запитав! а у тебя ребенок - билдер в межсезонье ? :ag: зачем вообще заморачиваться на витамины для ребенка? п.с. чем позже ребенок начнет принимать фарму, тем лучше - ИМХО.
81eg Опубліковано: 5 грудня 2011 Опубліковано: 5 грудня 2011 (змінено) Влад. Поговори з нормальним педіатром. о_О где они нормальные есть? Лікар радив давати їх навесні та восени. Врачи обычно рекомендуют то что нужно продать и за то что откат приходит, либо просто то про что буклетики им раздали). ВОВА найди в нете передачу Комаровского про витамины для детей. Змінено 5 грудня 2011 користувачем 81eg
81eg Опубліковано: 5 грудня 2011 Опубліковано: 5 грудня 2011 а у тебя ребенок - билдер в межсезонье ? :ag: зачем вообще заморачиваться на витамины для ребенка? Ребенку витамины важнее чем качку на курсе.
vlad_leo Опубліковано: 5 грудня 2011 Опубліковано: 5 грудня 2011 ВОВА найди в нете передачу Комаровского про витамины для детей. надо будет глянуть... а он разве там производителей называет? п.с. купить в аптеке тот же кидди фарматон - не проблема. просто думалось. что может есть варианты по-лучше.
Bund Опубліковано: 5 грудня 2011 Опубліковано: 5 грудня 2011 о_О где они нормальные есть? Врачи обычно рекомендуют то что нужно продать и за то что откат приходит, либо просто то про что буклетики им раздали). ВОВА найди в нете передачу Комаровского про витамины для детей. Я теж так думав стосовно педіатрів. Все ж таки знайшов нормального сімейного лікаря. Стосовно продажів, то я не переймаюся. Страховка.
Арис Опубліковано: 5 грудня 2011 Опубліковано: 5 грудня 2011 Ребенку витамины важнее чем качку на курсе. От возраста много тоже зависит. То что для 10 лет можно не совсем будет уместно для 3-4. 81eg,прав 100%. Одним из критериев сейчас - всякие Алфавиты и тп отнесены к немедицинским витам а к БАДам. Они в аптеках даже стоят отдельно. Лично предпочитаю Болгарию , на крайняк.
paraschyk1 Опубліковано: 5 грудня 2011 Опубліковано: 5 грудня 2011 Заканчиваются витамины. Далее вопрос? GNC или Optimen. Спасибо!
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз