Голодный котег Опубліковано: 2 лютого 2018 Опубліковано: 2 лютого 2018 я конечно хз в данном вопросе. я думал что глисты это разновидность червей. тем не менее, на неделе несколько раз брал партии тушек хека. в первых пяти-семи рыбках находились червяки. какой породы хз.
hizerqqq Опубліковано: 4 лютого 2018 Опубліковано: 4 лютого 2018 Треба побільше зелені їсти: шпинат, зелений салат ітд... нехтувати такими продуктами не раціонально. :gamer1: також є дослідження які кажуть про те що шпинат і інша зелень спияють набору м'язової маси. Пруфлінк не покажу, бо бачив його дуже давно. Але думаю що це не анаболічні стероїди і можна повірити на слово у цьому випадку.
inimak Опубліковано: 5 лютого 2018 Опубліковано: 5 лютого 2018 Мясо нужно больше есть, а не травы. И метана. С дростенолоном. )
andreyyy Опубліковано: 5 лютого 2018 Опубліковано: 5 лютого 2018 Из зелени предпочитаю укроп. Таки сприяє.
Дагот Опубліковано: 5 лютого 2018 Опубліковано: 5 лютого 2018 Из зелени предпочитаю укроп. Таки сприяє. Газоутворюванню?)
andreyyy Опубліковано: 5 лютого 2018 Опубліковано: 5 лютого 2018 Газоутворюванню?) Не, ну ты-то... И не понять шутки про Укроп... Расстроил ты меня с утра (
hizerqqq Опубліковано: 5 лютого 2018 Опубліковано: 5 лютого 2018 скажи про шпинат і одразу папаї набіжать... :bg: який метан... це не та тема. Без вітамінів все одно нічого не йде. І не всім бути фанатами пласмасових коробочок у цьому відношенні.
Дагот Опубліковано: 5 лютого 2018 Опубліковано: 5 лютого 2018 Не, ну ты-то...И не понять шутки про Укроп... Расстроил ты меня с утра ( Сильно тонко для утра , пардоньте) А так да, укроп зелененький) Показать
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз