alex-ramm Опубликовано 7 февраля, 2018 Опубликовано 7 февраля, 2018 я конечно хз в данном вопросе. я думал что глисты это разновидность червей. тем не менее, на неделе несколько раз брал партии тушек хека. в первых пяти-семи рыбках находились червяки. какой породы хз. Между прочим до 20 штук любая санстанция пропустит к продаже!
inimak Опубликовано 7 февраля, 2018 Опубликовано 7 февраля, 2018 який метан... це не та тема. hizerqqq, Какая трава... это не тот форум.
hizerqqq Опубликовано 7 февраля, 2018 Опубликовано 7 февраля, 2018 Какая трава... это не тот форум. inimak, Шпинат та зелений салат така сама їжа як і все інше. Тут не у форумі питання, а у тому що у кожного додика своя методика. Все що я хотів я вже написав. Бурхливі емоції мене не цікавлять. Я теж багато з чим не згодний, але форум для того і існує щоб читати на ньому різні думки з якими можна як погоджуватися так і ні.
inimak Опубликовано 7 февраля, 2018 Опубликовано 7 февраля, 2018 inimak, Шпинат та зелений салат така сама їжа як і все інше. Тут не у форумі питання, а у тому що у кожного додика своя методика. Все що я хотів я вже написав. Бурхливі емоції мене не цікавлять. Я теж багато з чим не згодний, але форум для того і існує щоб читати на ньому різні думки з якими можна як погоджуватися так і ні. Угу. Вот только тут форум не додиков, а качков. Хотя кому и кобыла невеста шпинат источник протеина...
hizerqqq Опубликовано 7 февраля, 2018 Опубликовано 7 февраля, 2018 шпинат источник протеина... inimak, Саме такого я і не писав, хоча протеін там є, хоча і не багато, але він не обтяжений жирами чи цукрами як у більшості випадків з іншою їжею. Моя спортивна філософія тепер полягає у тому щоб поменше усіляких добавок і побільше заліза. :ireful2: :Laie_22: протеін свій увесь буквально позавчора продав :dc: хоча нікому такого не пропоную робити.
inimak Опубликовано 7 февраля, 2018 Опубликовано 7 февраля, 2018 Саме такого я і не писав hizerqqq, Поздно, батюшка, уже закомпостировали... (С) Моя спортивна філософія тепер полягає у тому щоб поменше усіляких добавок і побільше заліза. hizerqqq, Понял. Траву в топку. Главный источник протеина нынче железо. :dc:
Голодный котег Опубликовано 9 февраля, 2018 Опубликовано 9 февраля, 2018 Между прочим до 20 штук любая санстанция пропустит к продаже! до 20 штук из скольки? Моя спортивна філософія тепер полягає у тому щоб поменше усіляких добавок і побільше заліза. :ireful2: :Laie_22: протеін свій увесь буквально позавчора продав :dc: хоча нікому такого не пропоную робити. а если протеин украинского производства? тогда можно?
alex-ramm Опубликовано 9 февраля, 2018 Опубликовано 9 февраля, 2018 до 20 штук из скольки? 20 червей в 1 рыбе
hizerqqq Опубликовано 9 февраля, 2018 Опубликовано 9 февраля, 2018 а если протеин украинского производства? тогда можно? Голодный котег, Із українського мені відомий тільки гадяч і то він з цукром увесь той що зі смаками... :at: Через що брав без смаку і без цукру відповідно, який теж в підсумку продав, хоча сам протеін дуже хороший був на мій погляд. Так чи інакше мій пост не про українські протеіни, а про те що я їх не вживаю більше. Тільки наш гадяч і білоруський атлант з цукром мішають... Дурна затія на мій погляд. ТАке я ніколи не рекламував і рекламувати не планую. Ще правда дематайз еліт стоїть казеіновий дома... може колись доп'ю. смачний собака. Тільки всеодно від тих протеінів усіх одні розлади в організмі потім.
Veles Опубликовано 9 февраля, 2018 Опубликовано 9 февраля, 2018 Ну хоча б стоїть? від тих протеїнів?)
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти