Перейти до публікації

питание

Иван

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
я конечно хз в данном вопросе. я думал что глисты это разновидность червей.

тем не менее, на неделе несколько раз брал партии тушек хека. в первых пяти-семи рыбках находились червяки. какой породы хз.

Между прочим до 20 штук любая санстанция пропустит к продаже!

• Відповіді 1,8 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

186

• Outlawif

182

• my_fair_lady

121

• Valery

89

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
який метан... це не та тема.
hizerqqq,

Какая трава... это не тот форум.

Опубліковано:
Какая трава... это не тот форум.
inimak,

Шпинат та зелений салат така сама їжа як і все інше. Тут не у форумі питання, а у тому що у кожного додика своя методика. Все що я хотів я вже написав. Бурхливі емоції мене не цікавлять. Я теж багато з чим не згодний, але форум для того і існує щоб читати на ньому різні думки з якими можна як погоджуватися так і ні.

Опубліковано:
inimak,

Шпинат та зелений салат така сама їжа як і все інше. Тут не у форумі питання, а у тому що у кожного додика своя методика. Все що я хотів я вже написав. Бурхливі емоції мене не цікавлять. Я теж багато з чим не згодний, але форум для того і існує щоб читати на ньому різні думки з якими можна як погоджуватися так і ні.

Угу. Вот только тут форум не додиков, а качков. Хотя кому и кобыла невеста шпинат источник протеина...

Опубліковано:
шпинат источник протеина...
inimak,

Саме такого я і не писав, хоча протеін там є, хоча і не багато, але він не обтяжений жирами чи цукрами як у більшості випадків з іншою їжею.

Моя спортивна філософія тепер полягає у тому щоб поменше усіляких добавок і побільше заліза. :ireful2: :Laie_22: протеін свій увесь буквально позавчора продав :dc: хоча нікому такого не пропоную робити.

Опубліковано:
Саме такого я і не писав
hizerqqq,

Поздно, батюшка, уже закомпостировали... (С)

Моя спортивна філософія тепер полягає у тому щоб поменше усіляких добавок і побільше заліза.
hizerqqq,

Понял. Траву в топку. Главный источник протеина нынче железо. :dc:

Опубліковано:
Между прочим до 20 штук любая санстанция пропустит к продаже!

до 20 штук из скольки?

Моя спортивна філософія тепер полягає у тому щоб поменше усіляких добавок і побільше заліза. :ireful2: :Laie_22: протеін свій увесь буквально позавчора продав :dc: хоча нікому такого не пропоную робити.

а если протеин украинского производства? тогда можно?

Опубліковано:
до 20 штук из скольки?

20 червей в 1 рыбе

Опубліковано:
а если протеин украинского производства? тогда можно?
Голодный котег,

Із українського мені відомий тільки гадяч і то він з цукром увесь той що зі смаками... :at: Через що брав без смаку і без цукру відповідно, який теж в підсумку продав, хоча сам протеін дуже хороший був на мій погляд. Так чи інакше мій пост не про українські протеіни, а про те що я їх не вживаю більше.

Тільки наш гадяч і білоруський атлант з цукром мішають... Дурна затія на мій погляд. ТАке я ніколи не рекламував і рекламувати не планую.

Ще правда дематайз еліт стоїть казеіновий дома... може колись доп'ю. смачний собака. Тільки всеодно від тих протеінів усіх одні розлади в організмі потім.

Опубліковано:

Ну хоча б стоїть? від тих протеїнів?)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...