andreyyy Опубліковано: 26 травня 2021 Опубліковано: 26 травня 2021 на 1:09 тупанл "Пищевой глутамат натрия не проникает через ГЭБ и не устраивает нам дополнительное торможение" Это, блин, основной возбуждающий нейромедиатор. Не тормозной.
Finanse Опубліковано: 27 травня 2021 Опубліковано: 27 травня 2021 I need help. Хлібці пшеничні. Харчові волокна (15,5 г), в тому числі клітковина (1,97 г) Хіба це не одне і те ж?
Outlawif Опубліковано: 27 травня 2021 Опубліковано: 27 травня 2021 Вообще да. Шо за херь там написали - расшифровать сложно. Могу предположить, что 15гр это всего пищевых волокон, а под клетчаткой они подразумевают нерастворимые. В случае хлебцов это целлюлоза.
OlegRO Опубліковано: 24 серпня 2021 Опубліковано: 24 серпня 2021 низковата доказательность..ну если кому наростит банки, то почему нет..
Finanse Опубліковано: 14 вересня 2021 Опубліковано: 14 вересня 2021 Якщо не звертати увагу на канал і інтерв'юера - то дуже інформативне відео про "хімію" в їжі як на мене. Досить багато інфи, є таймкоди, я всю переглянув. Частину міфів я не чув, але більшу частину ще досі можна почути і прочитати в інтернетах
OlegRO Опубліковано: 14 вересня 2021 Опубліковано: 14 вересня 2021 глянул только про транжиры, да, всё разумно и здраво но ведущая потеряла понимание и внимание через минуту)) и улетела в мысли "надо еще губени качнуть..."
Franklin78 Опубліковано: 16 листопада 2021 Опубліковано: 16 листопада 2021 А что про сало? Вредно/полезно- для человека увлекающегося строительством тела?
OlegRO Опубліковано: 16 листопада 2021 Опубліковано: 16 листопада 2021 https://ironflex.com.ua/phorum/salo
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз