Ork Yason Опубліковано: 3 лютого 2023 Опубліковано: 3 лютого 2023 попкорн продается у нас в суперах. в пакетиках
marinacopy Опубліковано: 3 лютого 2023 Опубліковано: 3 лютого 2023 Все никак руки не дойдут купить сушёной кукурузы и ее на сковороде под крышкой зажарить шоб стреляло)))
Outlawif Опубліковано: 3 лютого 2023 Опубліковано: 3 лютого 2023 купить сушёной кукурузы Ты ж в курсе, что любая не годится? ) У меня дети любят в пакетах покупать, в микроволновке 3 минуты и полный пакет попкорна.
marinacopy Опубліковано: 3 лютого 2023 Опубліковано: 3 лютого 2023 Не)) я хочу провести эксперимент с обычной именно. А вдруг будет стрелять))))
Jus Опубліковано: 3 лютого 2023 Опубліковано: 3 лютого 2023 Почему не будет? Стреляет)) не так, как в кино, конечно, но вполнеjooenbvj/ Жена малой периодически делает
Outlawif Опубліковано: 3 лютого 2023 Опубліковано: 3 лютого 2023 Хз, я малой пробовал, только кукурузу попалил. Может секрет какой есть, я не знаю. Попкорн даже из гречки можно сделать, умеючи ) Но простая обычная сухая кукуруза не стреляет нихрена. Правда не знаю зачем пробовать обычную, когда та что надо продается везде )
marinacopy Опубліковано: 3 лютого 2023 Опубліковано: 3 лютого 2023 Ты не шаришь. Интересно же))) авось получится, надо гайды в нете глянуть)))
alex-ramm Опубліковано: 3 лютого 2023 Опубліковано: 3 лютого 2023 Підтримую Аутло - упаковку в мікрохвильовку і через кілька хвилин маєш пачку свіжого і гарячого попкорна. Експерименти з кукурудзою різних сортів і різними способами то я робив в років 10, в мікрохвильовці краще ) Єдине що я люблю попкорн з карамеллю, така тільки в кінотеатрі.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз