xx07xx Опубліковано: 10 жовтня 2013 Опубліковано: 10 жовтня 2013 Питання: чим з натуральних продуктів (не спортхарчами) саме краще закривате це так зване "углеводное окно"? І чи варто мені, як початківцю, забивати цим "углеводным окном" голову? (тренуюсь 2 тижні по програмі Д.Любера)
D.i.m.a.s. Опубліковано: 10 жовтня 2013 Опубліковано: 10 жовтня 2013 на будущее... в теме "Гейнеры" выкладывал пост (если не ошибаюсь) Hvaran, в котором очень неплохо разжевано зачем всё это нужно, почему и сколько (приведен ориентировочный расчет кол-ва необходимого гейнера)
ShamaNo Опубліковано: 10 жовтня 2013 Опубліковано: 10 жовтня 2013 Як визначити де та межа між дрищом і жирдяєм? :sarcastic: На рахунок гейнерів і сивороточних концентратів: Я початківець, тому вирішив зі старту не закидатися спортхарчами. Поки все натуральне. Каши, мясо, яйка, риба, молоко. Але є бажання робити зі старту все правильно - тому і задав питання про "вуглеводне вікно". Після тренування потрібно швидко відновити енергетичні ресурси організму, а також запобігти спалюванню власних мязів - ось я і думаю що можна закинути в себе ВІДРАЗУ після силових вправ у тренувальному залі. Банан? Виноградний сік? Шоколадку? Пізніше, через 1-1,5 години буде вечеря, що складатиметься з 100-150гр. риби/куряче філе і овочів + на ніч творог і молоко
t04k2 Опубліковано: 10 жовтня 2013 Опубліковано: 10 жовтня 2013 если есть желание делать со старта все хорошо)) то для начала правильная техника и тренировки=) и каши с мясом)) а еще лучше вес напиши свой))
Ark Опубліковано: 10 жовтня 2013 Опубліковано: 10 жовтня 2013 Банан? Виноградний сік? Шоколадку? Все что угодно. Я бы выбрал банан, а лучше несколько.
Outlawif Опубліковано: 10 жовтня 2013 Опубліковано: 10 жовтня 2013 Я початківець що можна закинути в себе ВІДРАЗУ після силових вправ Вообще абсолютно неважно. Если жира много, то лучше вообще ничего, подожди нормальной еды, если жира мало, съешь булку с кефиром.
81eg Опубліковано: 10 жовтня 2013 Опубліковано: 10 жовтня 2013 Як визначити де та межа між дрищом і жирдяєм? :sarcastic: Жмешь сотку\сидя стоя? Нет-дрыщь.
cybotron Опубліковано: 10 жовтня 2013 Опубліковано: 10 жовтня 2013 а зачем гейнеры покупать? вы что не можете наколотить обычного ксб с мёдом?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз