Лео Опубліковано: 5 грудня 2014 Опубліковано: 5 грудня 2014 Конечно супер. Сколько в ней там грамм сахара на 100 грамм продукта? 30? Круче только грюкозу столовой ложкой.
cybotron Опубліковано: 5 грудня 2014 Опубліковано: 5 грудня 2014 тоже замочил перловку) буду вспоминать армию) По составу нечто среднее между гречкой и овсянкой. Аминопрофиль, судя по описанию, больше как материал для синтеза коллагена, то что нам и нужно!
Дырокол Опубліковано: 6 грудня 2014 Опубліковано: 6 грудня 2014 Навалил в гречку 200гр творога и столовую ложку меда, залил всё молоком. Ох и гадость же вышла :bm:
Dima3s Опубліковано: 6 грудня 2014 Опубліковано: 6 грудня 2014 Навалил в гречку 200гр творога и столовую ложку меда, залил всё молоком. Ох и гадость же вышла :bm: так вы, дяденька, извращенец) таке питання, а з чим ви сир творог їсте? сам? бо я то цукром солоджу, та це ж ніби нізя.. цукор- зло
Дырокол Опубліковано: 6 грудня 2014 Опубліковано: 6 грудня 2014 таке питання, а з чим ви сир творог їсте? сам? бо я то цукром солоджу, та це ж ніби нізя.. цукор- зло Сахзам, либо пол черпака протеина
cybotron Опубліковано: 6 грудня 2014 Опубліковано: 6 грудня 2014 а сколько кг творога в неделю вам оптимально?)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз