Перейти до публікації

питание


Иван

Рекомендовані повідомлення

  • Відповіді 1,8 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

  • OlegRO

    186

  • Outlawif

    182

  • my_fair_lady

    121

  • Valery

    89

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Конечно супер. Сколько в ней там грамм сахара на 100 грамм продукта? 30?

 

Круче только грюкозу столовой ложкой.

Опубліковано:

тоже замочил перловку) буду вспоминать армию)

По составу нечто среднее между гречкой и овсянкой.

Аминопрофиль, судя по описанию, больше как материал для синтеза коллагена, то что нам и нужно!

Опубліковано:

Навалил в гречку 200гр творога и столовую ложку меда, залил всё молоком. Ох и гадость же вышла :bm:

Опубліковано:
Навалил в гречку 200гр творога и столовую ложку меда, залил всё молоком. Ох и гадость же вышла :bm:

так вы, дяденька, извращенец)

 

таке питання, а з чим ви сир творог їсте? сам? бо я то цукром солоджу, та це ж ніби нізя.. цукор- зло

Опубліковано:
таке питання, а з чим ви сир творог їсте? сам? бо я то цукром солоджу, та це ж ніби нізя.. цукор- зло

Сахзам, либо пол черпака протеина

Опубліковано:

а сколько кг творога в неделю вам оптимально?)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...