Аристарх Опубліковано: 8 листопада 2013 Опубліковано: 8 листопада 2013 Колет как при беге? Колет,а после еды и при быстрой ходьбы.
Outlawif Опубліковано: 8 листопада 2013 Опубліковано: 8 листопада 2013 Голосую за селезенку. Ничего страшного. Нарушается кровообращение, селезенка чувствительна к ишемии.
Аристарх Опубліковано: 8 листопада 2013 Опубліковано: 8 листопада 2013 Голосую за селезенку. Ничего страшного. Нарушается кровообращение, селезенка чувствительна к ишемии. Дай Бог!А то что-то я немного так сказать испугался )))На следущей недели схожу на узи.
ANDRU12 Опубліковано: 9 листопада 2013 Опубліковано: 9 листопада 2013 (змінено) Така картина. На підготовці до змаганнь по ліфту почали побалювати і стіляти коліна,локті просто стріляли. Біль була тільки в дні трєнєровок далі залишався дискомфорт потім і він пропадав. Рішив добавити дексометазон думав може станозолол просушив сустави, біль і хрускіт пропав,змагання закінчились і закінчив з дексометазоном коліна почали знову "нити" стріляє тільки ліве коліно, ноги не опухали,але в останні дні замітів болі в лівому коліні при звичайні ходьбі в основному при повному розгибанні коліна. Може в когось таке було? Думаю забрати присідання і тягу на 2 тижні і сісти на хондропротектори,а далі більше розминатись і починати з малої ваги. Змінено 9 листопада 2013 користувачем Andrey12
Дарианна Опубліковано: 30 листопада 2013 Опубліковано: 30 листопада 2013 Я везунчик! Сегодня блин 20кг упал на ногу... Завтра иду делать рентген! Ноги не тренирую неделю (
Jus Опубліковано: 30 листопада 2013 Опубліковано: 30 листопада 2013 Балиииин! о___О Дарианночка, ну как же ты так? А визуально и по ощущениям какие повреждения?
Дарианна Опубліковано: 30 листопада 2013 Опубліковано: 30 листопада 2013 Балиииин! о___О Дарианночка, ну как же ты так? А визуально и по ощущениям какие повреждения? Еще ничего не знаю))) но когда 20 кг падает на ногу , и при чем там , где язычек кроссовка ( в том месте). Оно когда упало,я аж онемела)))) только сдерло мне пока-что кожу.Завтра утром посмотрим)) а так ниче..хромаю)
Ark Опубліковано: 30 листопада 2013 Опубліковано: 30 листопада 2013 Сочувствую. Вообще, блины должны падать на ноги исключительно тем, кто в зал в сланцах ходят.
Дарианна Опубліковано: 30 листопада 2013 Опубліковано: 30 листопада 2013 Сочувствую. Вообще, блины должны падать на ноги исключительно тем, кто в зал в сланцах ходят. Эх..... Но я надеюсь что ничего страшного не произошло) Завтра - послезавтра расскажу что рентген показал)
Jus Опубліковано: 30 листопада 2013 Опубліковано: 30 листопада 2013 Еще ничего не знаю))) но когда 20 кг падает на ногу , и при чем там , где язычек кроссовка ( в том месте). Оно когда упало,я аж онемела)))) только сдерло мне пока-что кожу.Завтра утром посмотрим)) а так ниче..хромаю) хоть не с высока падал? Будем надеяться, что кроссовок и язычок самортизировали Вообще, блины должны падать на ноги исключительно тем, кто в зал в сланцах ходят. поддерживаю!
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз