Перейти до публікації

ТРАВМПУНКТ

Mc_DimON_OFF

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Колет как при беге?

Колет,а после еды и при быстрой ходьбы.

• Відповіді 1,5 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

186

• andreyyy

104

• kotyuk

75

• Cardopusher

64

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Голосую за селезенку. Ничего страшного. Нарушается кровообращение, селезенка чувствительна к ишемии.

Опубліковано:
Голосую за селезенку. Ничего страшного. Нарушается кровообращение, селезенка чувствительна к ишемии.

Дай Бог!А то что-то я немного так сказать испугался )))На следущей недели схожу на узи.

Опубліковано: (змінено)

Така картина.

На підготовці до змаганнь по ліфту почали побалювати і стіляти коліна,локті просто стріляли.

Біль була тільки в дні трєнєровок далі залишався дискомфорт потім і він пропадав. Рішив добавити дексометазон думав може станозолол просушив сустави, біль і хрускіт пропав,змагання закінчились і закінчив з дексометазоном коліна почали знову "нити" стріляє тільки ліве коліно, ноги не опухали,але в останні дні замітів болі в лівому коліні при звичайні ходьбі в основному при повному розгибанні коліна.

Може в когось таке було?

Думаю забрати присідання і тягу на 2 тижні і сісти на хондропротектори,а далі більше розминатись і починати з малої ваги.

Змінено користувачем Andrey12
  • 3 тижні потому...
Опубліковано:

Я везунчик!

Сегодня блин 20кг упал на ногу... Завтра иду делать рентген! Ноги не тренирую неделю (

Опубліковано:

Балиииин! о___О Дарианночка, ну как же ты так? А визуально и по ощущениям какие повреждения?

Опубліковано:
Балиииин! о___О Дарианночка, ну как же ты так? А визуально и по ощущениям какие повреждения?

Еще ничего не знаю))) но когда 20 кг падает на ногу , и при чем там , где язычек кроссовка ( в том месте). Оно когда упало,я аж онемела)))) только сдерло мне пока-что кожу.Завтра утром посмотрим)) а так ниче..хромаю)

Опубліковано:

Сочувствую.

Вообще, блины должны падать на ноги исключительно тем, кто в зал в сланцах ходят.

Опубліковано:
Сочувствую.

Вообще, блины должны падать на ноги исключительно тем, кто в зал в сланцах ходят.

Эх.....

Но я надеюсь что ничего страшного не произошло) Завтра - послезавтра расскажу что рентген показал)

Опубліковано:
Еще ничего не знаю))) но когда 20 кг падает на ногу , и при чем там , где язычек кроссовка ( в том месте). Оно когда упало,я аж онемела)))) только сдерло мне пока-что кожу.Завтра утром посмотрим)) а так ниче..хромаю)

хоть не с высока падал? Будем надеяться, что кроссовок и язычок самортизировали

поддерживаю!

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...