Legioner Опубліковано: 2 січня 2012 Опубліковано: 2 січня 2012 чтобы в дальнейшем не заниматься самообманом и реально оценивать свои прибавки.... не правильно выразился :bk: , думаю вы поняли о чем я ))) без лишней водички в смысле постараюсь в будущем более четче и правильнее выражаться
Cell Опубліковано: 2 січня 2012 Опубліковано: 2 січня 2012 а еще от креатина не стоИт. и печень отваливается) Многие стают лысыми, и ногти тоже отпадают. А еще волосы на ступнях начинают расти, и уши как у эльфов вырастают )))
Jus Опубліковано: 2 січня 2012 Опубліковано: 2 січня 2012 Кушал креатин и надел новые кроссовки - набрал 5 кило чистого мяса. От креатина столько не набрал бы, так что думаю, что 3 кило от креатина, а еще 2 - от новых кроссовое ("абебас" все же!) :)))
Bund Опубліковано: 2 січня 2012 Опубліковано: 2 січня 2012 Ners. Я уже тут відписувався, що від моногідрату креатину у мене з'явилися головні болі. І пив я не китайський монік, а креапуровський. Це виробництва Німеччини. Пліткують, що він типу краще за Китай. Єгорич також жалівся на головні болі. Я моногідрат два рази пропив - все ОК було. На третій раз така фігня намалювалася. Добре, що в банці його понти залишилося. І я пив монік ровним фоном. По 5 грамів за день. В результаті перейшов на креалкалін. Набагато краще. І що головне - без водонапору. Доречі, сьогодні другий тиждень коли я п'ю конкрет. По силових і витривалості нічого не можу сказати. Кака біла, кака єсть. 4 капи ковтаю за раз. Помітив, що він дуже агресивний для шлунку. Таке враження, що лимонного соку випив.
xx07xx Опубліковано: 2 січня 2012 Опубліковано: 2 січня 2012 многие становятся лысыми только подумав о креатине...зато мясо растет на диване.
Ners7727 Опубліковано: 2 січня 2012 Опубліковано: 2 січня 2012 Я работу креатина знаю! Пробовал десятки видов креатина! Вопрос не в этом! А в том,кто с какими побочками сталкивался лично! Давление,головная боль,прыщи и т.д!
81eg Опубліковано: 2 січня 2012 Опубліковано: 2 січня 2012 не правильно выразился :bk: , думаю вы поняли о чем я ))) без лишней водички в смысле Все все поняли, мясо на креатине не добавляется на +3кг.
xx07xx Опубліковано: 2 січня 2012 Опубліковано: 2 січня 2012 а если серьезно..побочки могут быть от чрезмернозавышенной дозы в виде судорог, срачки ..не рекомендуется принимать тем у кого проблемы с почками и печенью, у кого астма, не мешать с кофеином и алкоголем... Для того, чтоб не жрать этот песок ведрами берите капсилированную форму(более экономный расход при том же эффекте) и более чистую форму...даже того же моногидрата.
Cell Опубліковано: 2 січня 2012 Опубліковано: 2 січня 2012 не мешать с кофеином и алкоголем... А че с кофеином не мешать? Я мешаю иногда, нормально все. Еще читал, что креатин (2) + кофеин (2) = 3 (где креатина 2 и кофеина 1), если не путаю. И по поводу спиртного, вроде можно, но нужно пить ОЧЕНЬ много воды.
xx07xx Опубліковано: 2 січня 2012 Опубліковано: 2 січня 2012 как показали некоторые исследования, приводит к снижению эффективности креатина..но вопрос так и остался спорным. Я избегаю например.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз