xx07xx Опубліковано: 17 січня 2012 Опубліковано: 17 січня 2012 Уважаемый xx07xx, ну если мы "сказочники" (констатируя объективные отзывы), то Вы "стена плача" (которому жалуются по факту приема). а что вам будут писать? Вам пишут отзывы как "вставило" или фейк. Я например своему постащику об этом не писал - зачем ему это? Он фармацевт? А вот группа людей, бравших за компанию в этом признается. А если бы вы изучили "проблему" шире то узнали бы много нового, но куда уж вам - вы же занятые - ассортимент по колено с претензией на мировое господство.
sportinside.biz Опубліковано: 17 січня 2012 Опубліковано: 17 січня 2012 У нас такий менталітет, що ми мовчимо стосовно проблеми або ж про можливі наслідки до останнього а коли така проблема виникає в одної чи в декількох людей то й інші розпочинають задумуватись (косвено) над проблемою. Звісно вправі кожної людини вирішувати спробувати йому той чи інший продукт але попередити про можливо негативну дію повинні люди які продають даний продукт або ж ми форум чани які уже спробували і стикнулись хоч і з маленькою проблемою але проблемою яка можливо для когось обернеться негативними наслідками. Для того і існує форум.Повністю і абсолютно згодні, але і подача має бути адекватна. Зверніть увагу на кон-кріт - там оцінка 9.2, тобто 92% користувачів АБСОЛЮТНО задоволені прийомом креатину гідрохлориду. Разом з тим є і решта 8%, яким даний продукт не підходить. Більше того, враховуючи гірше медичне забезпечення - в Україні таких відгуків може бути більше ...
Bilders Опубліковано: 17 січня 2012 Опубліковано: 17 січня 2012 а что вам будут писать? Вам пишут отзывы как "вставило" или фейк. Я например своему постащику об этом не писал - зачем ему это? Он фармацевт? А вот группа людей, бравших за компанию в этом признается. А если бы вы изучили "проблему" шире то узнали бы много нового, но куда уж вам - вы же занятые - ассортимент по колено с претензией на мировое господство. Однозначно піддержую стосовно даної проблеми в ніякій формі з інформацією не стикався.
Bilders Опубліковано: 17 січня 2012 Опубліковано: 17 січня 2012 Повністю і абсолютно згодні, але і подача має бути адекватна. Зверніть увагу на кон-кріт - там оцінка 9.2, тобто 92% користувачів АБСОЛЮТНО задоволені прийомом креатину гідрохлориду. Разом з тим є і решта 8%, яким даний продукт не підходить. Більше того, враховуючи гірше медичне забезпечення - в Україні таких відгуків може бути більше ... Я згідний так він дійсно дієвий препарат, особисто я б також поставив плюс але окрім плюса я б зробив помітку обережно якщо у вас тото і тата проблема ні в якому разі не приймайте в певному вигляді бо даний продукт може принести певну шкоду. Що му мене і так зацепило дане питання стосовно розчеплення в організмі гидрохлориду в капсулах.
xx07xx Опубліковано: 17 січня 2012 Опубліковано: 17 січня 2012 а кто пишет, что но не "дієвий препарат"? Наоборот хвалим немогу
sportinside.biz Опубліковано: 17 січня 2012 Опубліковано: 17 січня 2012 Однозначно піддержую стосовно даної проблеми в ніякій формі з інформацією не стикався. Поэтому каждый должен выработать в себе правило: понравилось - скажи не понравилось - не молчи фиг с ним с позитивными отзывами - человек попробует и от результата примет решение покупать ли в дальнейшем. Но неприятно то, что замалчивание о негативных моментах приемах (чего либо) остальные участники процесса (скажем так), имея индивидуальные особенности нарываются на такие же "побочки".
sportinside.biz Опубліковано: 17 січня 2012 Опубліковано: 17 січня 2012 а кто пишет, что но не "дієвий препарат"? Наоборот хвалим немогуХвалим и предостерегаем - "осторожно, если у Вас повышенная кислотность ЖКТ". ЗЫ: В целом - СПАСИБО за диалог, пришли кое-какие идеи которые сегодня же озвучим (в контексте концентрированного креатина).
Егорычъ Опубліковано: 17 січня 2012 Опубліковано: 17 січня 2012 Мнение мнением а мои 50грамм едут ко мне на тестих!) что то долго едит в ваш колхоз)))))
Ark Опубліковано: 17 січня 2012 Опубліковано: 17 січня 2012 что то долго едит в ваш колхоз))))) а вы разве не с одного города?))))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз