Перейти до публікації

Креатин

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Уважаемый xx07xx, ну если мы "сказочники" (констатируя объективные отзывы), то Вы "стена плача" (которому жалуются по факту приема).

а что вам будут писать? Вам пишут отзывы как "вставило" или фейк. Я например своему постащику об этом не писал - зачем ему это? Он фармацевт? А вот группа людей, бравших за компанию в этом признается.

А если бы вы изучили "проблему" шире то узнали бы много нового, но куда уж вам - вы же занятые - ассортимент по колено с претензией на мировое господство.

• Відповіді 2,9 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• 81eg

327

• OlegRO

127

• Cell

116

• Outlawif

98

Кращі автори в цій темі

• 81eg

81eg 327 публікацій

• OlegRO

OlegRO 127 публікацій

• Cell

Cell 116 публікацій

• Outlawif

Outlawif 98 публікацій

Опубліковано:
У нас такий менталітет, що ми мовчимо стосовно проблеми або ж про можливі наслідки до останнього а коли така проблема виникає в одної чи в декількох людей то й інші розпочинають задумуватись (косвено) над проблемою. Звісно вправі кожної людини вирішувати спробувати йому той чи інший продукт але попередити про можливо негативну дію повинні люди які продають даний продукт або ж ми форум чани які уже спробували і стикнулись хоч і з маленькою проблемою але проблемою яка можливо для когось обернеться негативними наслідками. Для того і існує форум.
Повністю і абсолютно згодні, але і подача має бути адекватна. Зверніть увагу на кон-кріт - там оцінка 9.2, тобто 92% користувачів АБСОЛЮТНО задоволені прийомом креатину гідрохлориду. Разом з тим є і решта 8%, яким даний продукт не підходить.

Більше того, враховуючи гірше медичне забезпечення - в Україні таких відгуків може бути більше ...

Опубліковано:
а что вам будут писать? Вам пишут отзывы как "вставило" или фейк. Я например своему постащику об этом не писал - зачем ему это? Он фармацевт? А вот группа людей, бравших за компанию в этом признается.

А если бы вы изучили "проблему" шире то узнали бы много нового, но куда уж вам - вы же занятые - ассортимент по колено с претензией на мировое господство.

Однозначно піддержую стосовно даної проблеми в ніякій формі з інформацією не стикався.

Опубліковано:
Повністю і абсолютно згодні, але і подача має бути адекватна. Зверніть увагу на кон-кріт - там оцінка 9.2, тобто 92% користувачів АБСОЛЮТНО задоволені прийомом креатину гідрохлориду. Разом з тим є і решта 8%, яким даний продукт не підходить.

Більше того, враховуючи гірше медичне забезпечення - в Україні таких відгуків може бути більше ...

Я згідний так він дійсно дієвий препарат, особисто я б також поставив плюс але окрім плюса я б зробив помітку обережно якщо у вас тото і тата проблема ні в якому разі не приймайте в певному вигляді бо даний продукт може принести певну шкоду. Що му мене і так зацепило дане питання стосовно розчеплення в організмі гидрохлориду в капсулах.

Опубліковано:

а кто пишет, что но не "дієвий препарат"? Наоборот хвалим немогу

Опубліковано:
Однозначно піддержую стосовно даної проблеми в ніякій формі з інформацією не стикався.

Поэтому каждый должен выработать в себе правило:

понравилось - скажи

не понравилось - не молчи

фиг с ним с позитивными отзывами - человек попробует и от результата примет решение покупать ли в дальнейшем. Но неприятно то, что замалчивание о негативных моментах приемах (чего либо) остальные участники процесса (скажем так), имея индивидуальные особенности нарываются на такие же "побочки".

Опубліковано:
а кто пишет, что но не "дієвий препарат"? Наоборот хвалим немогу
Хвалим и предостерегаем - "осторожно, если у Вас повышенная кислотность ЖКТ".

ЗЫ: В целом - СПАСИБО за диалог, пришли кое-какие идеи которые сегодня же озвучим (в контексте концентрированного креатина).

Опубліковано:
Мнение мнением а мои 50грамм едут ко мне на тестих!)

что то долго едит в ваш колхоз)))))

Опубліковано:
что то долго едит в ваш колхоз)))))

а вы разве не с одного города?))))

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...