Bund Опубліковано: 11 липня 2012 Опубліковано: 11 липня 2012 Для мене всі ці гідрохлориди викинуті на вітер кошти. Креалкалін подобається.
Егорычъ Опубліковано: 11 липня 2012 Опубліковано: 11 липня 2012 а мне гидрохлорид нравится.и в капсулах некакого дискомфорта нет для желудка
Skodnik Опубліковано: 11 липня 2012 Опубліковано: 11 липня 2012 Оо, планирую осенью, во время силового цикла, попробовать гидрохлорид в капсулах как писал ранее, принимал моногидрат и гидрохлорид в порошке, эффекта ноль А что ты от моника ожидаешь)? прирост в силе +20 или 30кг? он работает в любом случае, эффективность креатиновых добавок ( будь то моник, или прочее) в увеличении показтелей высокоинтенсивных анаэробных упражнений длящихся от 6 до 30 секунд, до отказа.
Егорычъ Опубліковано: 11 липня 2012 Опубліковано: 11 липня 2012 может на нем креатин просто не работает
Ark Опубліковано: 11 липня 2012 Опубліковано: 11 липня 2012 А что ты от моника ожидаешь)? прирост в силе +20 или 30кг? он работает в любом случае, эффективность креатиновых добавок ( будь то моник, или прочее) в увеличении показтелей высокоинтенсивных анаэробных упражнений длящихся от 6 до 30 секунд, до отказа. что ожидать от креатина я и сам знаю моногидрат употреблял в количестве 20-30 грамм в день потом 2 месяца перерыв и взял баночку (меньше 100грамм) гидрохлорида, тоже в лошадиных дозах ее жрал (то есть за 3 недели она у меня закончилась) и нифига, прибавок в весе не было, прибавок в рабочих весах практически не было, повышения выносливости то же не было может на нем креатин просто не работает вот и я склоняюсь к такому же мнению
Kashtan Опубліковано: 11 липня 2012 Опубліковано: 11 липня 2012 Гідрохлорид навіть в капсулах пекуча штука. Шлунку дуже некомфортно. Я пробував кидати ложку до рота з гідрохлоридом, та запивати двома ковтками води. Відчуття - зуби після цього чистити не треба, скриплять наче лимонною кислотою оброблені. Після місяця подібної практики почали зуби чутливими ставати - припинив.
81eg Опубліковано: 11 липня 2012 Опубліковано: 11 липня 2012 Оо, планирую осенью, во время силового цикла, попробовать гидрохлорид в капсулах как писал ранее, принимал моногидрат и гидрохлорид в порошке, эффекта ноль Попробуй КГТ-10 или ФитМакс креатин с таурином с гейнером\глюкозой\.
Skodnik Опубліковано: 11 липня 2012 Опубліковано: 11 липня 2012 Арк а как ты принимал моник? Что использовал для транспортировки? Натощак принимал? Или ?
Bund Опубліковано: 11 липня 2012 Опубліковано: 11 липня 2012 Я пробував кидати ложку до рота з гідрохлоридом, та запивати двома ковтками води. Відчуття - зуби після цього чистити не треба, скриплять наче лимонною кислотою оброблені. Після місяця подібної практики почали зуби чутливими ставати - припинив. Я після тренувань заливався Поляною Квасовою. Уж занадто неприємні відчуття були в шлунку. Випивши 48 капсул, вирішив, що цей вид креатину не для мене. Креалкалін наше фсьо!
81eg Опубліковано: 11 липня 2012 Опубліковано: 11 липня 2012 Креалкалін наше фсьо! Моногидрат запивай Поляной - и фсе.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз