palyanucya Опубліковано: 23 грудня 2008 Опубліковано: 23 грудня 2008 лентяи они :) це точно! їм все й відразу і любою ціною.. ;)
Liberty Опубліковано: 23 грудня 2008 Опубліковано: 23 грудня 2008 Не люблю я таких людей які хочуть все і зразу, бо такого не буває. Як кажеться " без труда не вытянешь и рыбку из пруда"
palyanucya Опубліковано: 23 грудня 2008 Опубліковано: 23 грудня 2008 Не люблю я таких людей які хочуть все і зразу, бо такого не буває. Як кажеться " без труда не вытянешь и рыбку из пруда" полюбому! :)
Schranz Опубліковано: 24 грудня 2008 Опубліковано: 24 грудня 2008 (змінено) ну я думаю, для того что-б и его использовать, то нужно уже "иметь что-то в руках"... вот посмотрите там фотки, на деда дурного, сам ваще никакой, такое ощущение что у него какие-то гнойные образования в руках.... та и вообще, тот кто это придумал действительно ленивый человек... в голову наколоть синтола ему... Змінено 24 грудня 2008 користувачем Schranz
palyanucya Опубліковано: 24 грудня 2008 Опубліковано: 24 грудня 2008 ну я думаю, для того что-б и его использовать, то нужно уже "иметь что-то в руках"... вот посмотрите там фотки, на деда дурного, сам ваще никакой, такое ощущение что у него какие-то гнойные образования в руках.... та и вообще, тот кто это придумал действительно ленивый человек... в голову наколоть синтола ему... якби він був лєнтяєм то нічого не придумавби.. сінтол це штука для отвєржених!! ну його нафіг!
traveller Опубліковано: 27 лютого 2009 Опубліковано: 27 лютого 2009 (змінено) Ебануца, это ж полная жесть. Надо же так обосрать саму идею бодибилдинга. Синтольщики - уроды!! Змінено 27 лютого 2009 користувачем traveller
Terminator Опубліковано: 1 березня 2009 Опубліковано: 1 березня 2009 Зачем так агресивно) Фото говорит само за себя, зачем же повторяться :bj:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз