palyanucya Опубліковано: 5 грудня 2008 Опубліковано: 5 грудня 2008 гани фотки!!!! :) хоца на тя глянуть!!! :D після нового року! :)
palyanucya Опубліковано: 28 січня 2009 Опубліковано: 28 січня 2009 вчора тренував ноги в 20 повторному режимі! перед цім тренував їх останній час в 6-8 повторах за підхід! по плану вчора думав зробити по 3 підходи присідань, жимів ногами, розгинань ніг, згинань ніг лежачи, підйомів на носки стоячи , підйомів на носки сидячи і жимів носками!!! але мене після двох підходів присідань по 20 разів так почало нудити що я ледве зробив тільки 2 підходи всіх вправ. а розгинання ніг і жимів носками вже вже навіть нехотілося робити!! в общєм вийшов я з тренажерного зала з відчуттям що мене пару разів комаз по голові проїхав!
whatsa Опубліковано: 28 січня 2009 Опубліковано: 28 січня 2009 вчора тренував ноги в 20 повторному режимі! перед цім тренував їх останній час в 6-8 повторах за підхід! по плану вчора думав зробити по 3 підходи присідань, жимів ногами, розгинань ніг, згинань ніг лежачи, підйомів на носки стоячи , підйомів на носки сидячи і жимів носками!!! але мене після двох підходів присідань по 20 разів так почало нудити що я ледве зробив тільки 2 підходи всіх вправ. а розгинання ніг і жимів носками вже вже навіть нехотілося робити!! в общєм вийшов я з тренажерного зала з відчуттям що мене пару разів комаз по голові проїхав! Это дело привычки.Я делал 4x20 на приседания и ничё нормально,правда не с макс.весом.
Nik Опубліковано: 28 січня 2009 Опубліковано: 28 січня 2009 Это дело привычки.Я делал 4x20 на приседания и ничё нормально,правда не с макс.весом. а с каким ты весом приесдал 4х20??? и сколько весил сам??? вроде приседания на 20 и более раз делается в 1-2 подходах и не более, просто очень технично и с определенной скоростью???!?!?? ато если прикинуть что каждый последующий подход уменьшает рабочий вес, то получается, что первые 1.5 - 2 подхода ты работаешь почти на раслабоне.....
whatsa Опубліковано: 29 січня 2009 Опубліковано: 29 січня 2009 а с каким ты весом приесдал 4х20??? и сколько весил сам??? вроде приседания на 20 и более раз делается в 1-2 подходах и не более, просто очень технично и с определенной скоростью???!?!?? ато если прикинуть что каждый последующий подход уменьшает рабочий вес, то получается, что первые 1.5 - 2 подхода ты работаешь почти на раслабоне..... Весом гдего 50%-3/4 от собственного. Пытался делать медленно и технично.К тому же где написано что надо делать 1-2 подхода,для каждого индивидуально. Насчёт уменьшения раблчего веса,то первые 1-2 подхода можно работать на 70-80%.Не обезательно падать после каждого подхода.
SHOTA Опубліковано: 29 січня 2009 Опубліковано: 29 січня 2009 Весом гдего 50%-3/4 от собственного. Пытался делать медленно и технично.К тому же где написано что надо делать 1-2 подхода,для каждого индивидуально. Насчёт уменьшения раблчего веса,то первые 1-2 подхода можно работать на 70-80%.Не обезательно падать после каждого подхода. я например так приседаю: 20,15,10,8,6,8,10,10. Всего 9 подходов, первые 2 из которыхразминочных
palyanucya Опубліковано: 29 січня 2009 Опубліковано: 29 січня 2009 я например так приседаю: 20,15,10,8,6,8,10,10. Всего 9 подходов, первые 2 из которыхразминочных 7 підходів присідань?!?!! ну ви блін даєте! я в шоці!!! :ai:
Admin Опубліковано: 29 січня 2009 Опубліковано: 29 січня 2009 Я сейчас переселился на татарку. Мне от зала домой почти 2 км пешком и никакого транспорта. Поєтому ноги сейчас нагружаюс слабо.
SHOTA Опубліковано: 29 січня 2009 Опубліковано: 29 січня 2009 7 підходів присідань?!?!! ну ви блін даєте! я в шоці!!! :ai: извени не 9 , а 8
Nik Опубліковано: 30 січня 2009 Опубліковано: 30 січня 2009 я например так приседаю: 20,15,10,8,6,8,10,10. Всего 9 подходов, первые 2 из которыхразминочных неплохо!!! веса распиши под эти повторения!
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз