Перейти до публікації

Приседания 1*20 или 5*5 ?

Nikita

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
гани фотки!!!! :)

хоца на тя глянуть!!! :D

після нового року! :)

• 1 місяць потому...
  • Відповіді 85
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Admin

18

• palyanucya

14

• Terminator

11

• muravey

9

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

вчора тренував ноги в 20 повторному режимі! перед цім тренував їх останній час в 6-8 повторах за підхід! по плану вчора думав зробити по 3 підходи присідань, жимів ногами, розгинань ніг, згинань ніг лежачи, підйомів на носки стоячи , підйомів на носки сидячи і жимів носками!!! але мене після двох підходів присідань по 20 разів так почало нудити що я ледве зробив тільки 2 підходи всіх вправ. а розгинання ніг і жимів носками вже вже навіть нехотілося робити!! в общєм вийшов я з тренажерного зала з відчуттям що мене пару разів комаз по голові проїхав!

Опубліковано:
вчора тренував ноги в 20 повторному режимі! перед цім тренував їх останній час в 6-8 повторах за підхід! по плану вчора думав зробити по 3 підходи присідань, жимів ногами, розгинань ніг, згинань ніг лежачи, підйомів на носки стоячи , підйомів на носки сидячи і жимів носками!!! але мене після двох підходів присідань по 20 разів так почало нудити що я ледве зробив тільки 2 підходи всіх вправ. а розгинання ніг і жимів носками вже вже навіть нехотілося робити!! в общєм вийшов я з тренажерного зала з відчуттям що мене пару разів комаз по голові проїхав!

Это дело привычки.Я делал 4x20 на приседания и ничё нормально,правда не с макс.весом.

Опубліковано:
Это дело привычки.Я делал 4x20 на приседания и ничё нормально,правда не с макс.весом.

а с каким ты весом приесдал 4х20??? и сколько весил сам???

вроде приседания на 20 и более раз делается в 1-2 подходах и не более, просто очень технично и с определенной скоростью???!?!??

ато если прикинуть что каждый последующий подход уменьшает рабочий вес, то получается, что первые 1.5 - 2 подхода ты работаешь почти на раслабоне.....

Опубліковано:
а с каким ты весом приесдал 4х20??? и сколько весил сам???

вроде приседания на 20 и более раз делается в 1-2 подходах и не более, просто очень технично и с определенной скоростью???!?!??

ато если прикинуть что каждый последующий подход уменьшает рабочий вес, то получается, что первые 1.5 - 2 подхода ты работаешь почти на раслабоне.....

Весом гдего 50%-3/4 от собственного.

Пытался делать медленно и технично.К тому же где написано что надо делать 1-2 подхода,для каждого индивидуально.

Насчёт уменьшения раблчего веса,то первые 1-2 подхода можно работать на 70-80%.Не обезательно падать после каждого подхода.

Опубліковано:
Весом гдего 50%-3/4 от собственного.

Пытался делать медленно и технично.К тому же где написано что надо делать 1-2 подхода,для каждого индивидуально.

Насчёт уменьшения раблчего веса,то первые 1-2 подхода можно работать на 70-80%.Не обезательно падать после каждого подхода.

я например так приседаю: 20,15,10,8,6,8,10,10. Всего 9 подходов, первые 2 из которыхразминочных

Опубліковано:
я например так приседаю: 20,15,10,8,6,8,10,10. Всего 9 подходов, первые 2 из которыхразминочных

7 підходів присідань?!?!! ну ви блін даєте! я в шоці!!! :ai:

Опубліковано:

Я сейчас переселился на татарку. Мне от зала домой почти 2 км пешком и никакого транспорта. Поєтому ноги сейчас нагружаюс слабо.

Опубліковано:
7 підходів присідань?!?!! ну ви блін даєте! я в шоці!!! :ai:

извени не 9 , а 8

Опубліковано:

неплохо!!!

веса распиши под эти повторения!

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...