Jastore Опубліковано: 19 квітня 2007 Опубліковано: 19 квітня 2007 Шя померял Грудак -120см, Руки правая уже почти 43 а левая 42) Ноги- 68, талию не буду грить, пока большая)
Admin Опубліковано: 19 квітня 2007 Автор Опубліковано: 19 квітня 2007 Шя померял Грудак -120см, Руки правая уже почти 43 а левая 42) Ноги- 68, талию не буду грить, пока большая) Солидно!
muravey Опубліковано: 19 квітня 2007 Опубліковано: 19 квітня 2007 Кстати Шварц наш зря кипишовал по поводу TerMinatorа У него в натуре грудь оч широкая. Там костяк такой мона вешать мясо килограммами ммммм хорош потенциал.....
Terminator Опубліковано: 20 квітня 2007 Опубліковано: 20 квітня 2007 Кстати Шварц наш зря кипишовал по поводу TerMinatorа У него в натуре грудь оч широкая. Там костяк такой мона вешать мясо килограммами ммммм хорош потенциал..... :D спс...работаем-с, так сказать, до отказа: )
ГошМен(ГЕНЕША) Опубліковано: 21 квітня 2007 Опубліковано: 21 квітня 2007 Шя померял Грудак -120см, Руки правая уже почти 43 а левая 42) Ноги- 68, талию не буду грить, пока большая) огого :o -ноги 68см!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! я молчу :blink: -я что то очень чахлый Кстати Шварц наш зря кипишовал по поводу TerMinatorа У него в натуре грудь оч широкая. Там костяк такой мона вешать мясо килограммами ммммм хорош потенциал..... а я не про него говорил а про техно мена!-он на укр.пишет!!!! ;)
Tehno Опубліковано: 21 квітня 2007 Опубліковано: 21 квітня 2007 а я не про него говорил а про техно мена!-он на укр.пишет!!!! ;) досить цікаво наскільки я бачу то тобі одному склало проблеми те що я пишу по українськи, до тепер таких проблем ні в кого не виникало. Це форум по бодібілдінгу і тут ніхто не збирається обговорювати проблеми недороблених політиків, від них потрібне одне не заважати нам тренуватись.
ГошМен(ГЕНЕША) Опубліковано: 21 квітня 2007 Опубліковано: 21 квітня 2007 досить цікаво наскільки я бачу то тобі одному склало проблеми те що я пишу по українськи, до тепер таких проблем ні в кого не виникало. Це форум по бодібілдінгу і тут ніхто не збирається обговорювати проблеми недороблених політиків, від них потрібне одне не заважати нам тренуватись. да нет при чем тут ето просто они перепутали тебя с терминатором!-а я его ни когда не видел! ты не обижайся я против украинского ни чего не имею!-просто ето тебя выдиляет среди нас-а я им хотел показать что я о тебе говорил а не о техно ;)
Terminator Опубліковано: 29 квітня 2007 Опубліковано: 29 квітня 2007 По совету Антона - жму на скорость - пока вроде хорошо: )) 114 5*10....
Jastore Опубліковано: 29 квітня 2007 Опубліковано: 29 квітня 2007 огого :o -ноги 68см!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! я молчу :blink: -я что то очень чахлый Да ладно тебе прибедняться) Все у тебя нормуль ;)
Terminator Опубліковано: 29 квітня 2007 Опубліковано: 29 квітня 2007 У Гоши сегодня соревнования - так что болеем за него! ;)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз