Перейти до публікації

Личные достижения НАШИХ АТЛЕТОВ))

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

А у нас в зале 2 пары полтинников :af:

Грифов нормальных только не хватает.

• Відповіді 3,2 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Admin

162

• sal

131

• 81eg

128

• yobilovus

122

Кращі автори в цій темі

• Admin

Admin 162 публікації

• sal

sal 131 публікація

• 81eg

81eg 128 публікацій

• yobilovus

yobilovus 122 публікації

Опубліковано:
Это конечно круто, но пока сам в таком станке не поработаю, не могу оценить насколько это круто.

Если у тебя есть сетевая карта СЛ, то попробовать не проблема. Единственное, что этот станок часто занят.

Опубліковано:

Вчора прийняв участь у відкритому Чемпіонаті СК Гармонія (Глухів) на призи журналу "Железный мир" з класичного пауерліфтингу. Набрав у сумі 660 кг (240+160+260). Для мене це особистий змагальний рекорд. На тренуваннях такі ваги піднімаю вже давно, але все ніяк не складувалося на змаганнях. То якась мікротравма в кінці підготовки вилізе, то помилки під час виконання на змаганнях не дозволяли записувати подібні результати в протокол. Цього разу всі зірки стали як треба. В результаті це друге місце в категорії до 105 кг. Програв майстру спорта. Було цікаво. Після присідань йшов першим з відривом 10 кг, після жиму вже відставав на 5кг. Але у суперника був козир у рукаві - коронна вправа станова тяга. В ній він мене накрив по повній програмі. В сумі він обійшов мене на 47,5 кг.

Опубліковано:
Вчора прийняв участь у відкритому Чемпіонаті СК Гармонія (Глухів) на призи журналу "Железный мир" з класичного пауерліфтингу. Набрав у сумі 660 кг (240+160+260). Для мене це особистий змагальний рекорд. На тренуваннях такі ваги піднімаю вже давно, але все ніяк не складувалося на змаганнях. То якась мікротравма в кінці підготовки вилізе, то помилки під час виконання на змаганнях не дозволяли записувати подібні результати в протокол. Цього разу всі зірки стали як треба. В результаті це друге місце в категорії до 105 кг. Програв майстру спорта. Було цікаво. Після присідань йшов першим з відривом 10 кг, після жиму вже відставав на 5кг. Але у суперника був козир у рукаві - коронна вправа станова тяга. В ній він мене накрив по повній програмі. В сумі він обійшов мене на 47,5 кг.

молодцы хороший резалт

+

Опубліковано:

отличные результаты, поздравляю

Опубліковано:
Тарас Ф. молодцом! :good3:
  • 1 місяць потому...
Опубліковано:

сегодня впервые с лета 2011 года пожал лежа 100 кг, да еще и на 5 раз )) для меня - сверхдостижение сейчас.

Опубліковано:

блин ну и амплитуда у вас в тягах треть моей

Опубліковано:

Рост, ну так ты ж дядька высокий, небось на 2 головы выше, да и тянешь ты классикой а он сумо ))) придется смириться )

Но для в.к. 75 кг, тяга 300 кг это очень даже хороший показатель.

Лично видел как тянет Анатолий Горячок, 330 кг при весе 75 кг, впечатляет !

Я классикой тяну максимум до 230 кг, потом меняю на сумо и работаю 250х5.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...