Перейти до публікації

Личные достижения НАШИХ АТЛЕТОВ))

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
блин ну и амплитуда у вас в тягах треть моей

У Макса еще руки длинные. Прирожденный тяговик.

Но, длинные руки минус в жиме.

• Відповіді 3,2 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Admin

162

• sal

131

• 81eg

128

• yobilovus

122

Кращі автори в цій темі

• Admin

Admin 162 публікації

• sal

sal 131 публікація

• 81eg

81eg 128 публікацій

• yobilovus

yobilovus 122 публікації

Опубліковано:
У Макса еще руки длинные. Прирожденный тяговик.

Но, длинные руки минус в жиме.

то-то я в становой чуть ли не вдвое больше могу поднять, чем на приседе )

Опубліковано:

решил с февраля ввести для себя принцип - на каждой неделе хотя бы один personal best (по крайней мере best за последние 2 года). это может быть что угодно, как в зале, так и в остальных тренировках. конечно же, не обязательно именно поднимать рекордный вес, можно просто сделать что-то, чего раньше не мог или боялся. короче, рекорд должен быть связан со спортом ("выпить 10 литров пива" - не катит) и выражаться в любых цифрах: килограммы, разы, секунды, метры и т. п. например, "подтянуться X раз", "выжать N кг на M раз", "проплыть Y метров стилем W за Z минут/секунд", "провисеть на турнике, делая уголок S секунд" и так далее.

мне кажется, это каждый раз должна быть хорошая встряска и заряд мотивации, уверенности в своих силах и потенциале. начал я уже даже сегодня, проплыв впервые с 2012 года 6000 метров.

кто со мной? :-)

• 3 тижні потому...
Опубліковано:

Присел 50кг на 100 раз в одном подходе, взяли меня на понт.

Сейчас жалею, к ступенькам подхожу с легким чувством паники)

Опубліковано:

когда-то ОЛЕГ с нашего форума, создал тему про Винса Жиронду

вот тогда я влюбился в "сумашедший" тренинг. Чтобы максимум в 45 минут вкладываться.

короче тогда, забился за треньку, максимально быстро присесть 100 раз со 100 кг.

в итоге потратил всю треню, на одни ноги)) Но сделал.

ТОгда был... полный аддд , ппц(

• 2 тижні потому...
Опубліковано:

Вчора виступив на екіпному ЧУ ФПУ в Полтаві. Встановив особистий рекорд в сумі, але поставлену задачу не виконав. Їхав з однією метою - виконати норматив МС. Тому йшов на ризик в кожному підході. Не вистачило зовсім трохи.

В присіданнях виконав дві залікові спроби з 280 і 310. 315 не встав. Тут сталося невелике западло з тріко. На розминці воно почало рватися акурат між ніг. Кожна спроба в присіданні супроводжувалась тріском в районі вічка. В результаті утворилася дірка діаметром 5 см. Але вважаю, що в присіданні відпрацював на максимум. Навряд чи був готовий на більше.

Жим пройшов чітко, як ніколи, всі спроби вдалі. Послідовно вижав 200, 207,5, 212,5.

Тягу провалив. В першому підході підняв 250. Відповідно, в другому пішов на 267,5, що давало майстерську суму 790. Зірвав з помосту дуже добре, але спина відмовила, мене затрусило і я кинув штангу. В третій спробі майже витягнув 267,5. Фактично, не зміг лише відвести плечі. Точніше, я їх відвів, але перед цим в русі була пауза, яку суддя розцінив, як завершення руху, і дав відмашку. І вже в цей момент я відвів плечі. В результаті 267,5 не зараховано. Дуже прикро, адже на останньому тренуванні чітко витягнув 265. Очевидно, далася в знаки втома після присідання і жиму.

Набрав суму 772,5. Але дуже розстроїний, адже так близько до МС я ще не був ніколи.

Опубліковано:

Ничего, выполнишь еще. Не убежит ) Молодцом.

А б/э какая лучшая сумма?

Опубліковано:
А б/э какая лучшая сумма?

660=240+160+260

Опубліковано:

В жиме интересно опечатался )) Неплохо, даже оч хорошо.

Опубліковано:
В жиме интересно опечатался )) Неплохо, даже оч хорошо.

Ага, вже виправив.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...