Перейти до публікації

Личные достижения НАШИХ АТЛЕТОВ))

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Показать
Вчора виступив на екіпному ЧУ ФПУ в Полтаві. Встановив особистий рекорд в сумі, але поставлену задачу не виконав. Їхав з однією метою - виконати норматив МС. Тому йшов на ризик в кожному підході. Не вистачило зовсім трохи.

В присіданнях виконав дві залікові спроби з 280 і 310. 315 не встав. Тут сталося невелике западло з тріко. На розминці воно почало рватися акурат між ніг. Кожна спроба в присіданні супроводжувалась тріском в районі вічка. В результаті утворилася дірка діаметром 5 см. Але вважаю, що в присіданні відпрацював на максимум. Навряд чи був готовий на більше.

Жим пройшов чітко, як ніколи, всі спроби вдалі. Послідовно вижав 200, 207,5, 212,5.

Тягу провалив. В першому підході підняв 250. Відповідно, в другому пішов на 267,5, що давало майстерську суму 790. Зірвав з помосту дуже добре, але спина відмовила, мене затрусило і я кинув штангу. В третій спробі майже витягнув 267,5. Фактично, не зміг лише відвести плечі. Точніше, я їх відвів, але перед цим в русі була пауза, яку суддя розцінив, як завершення руху, і дав відмашку. І вже в цей момент я відвів плечі. В результаті 267,5 не зараховано. Дуже прикро, адже на останньому тренуванні чітко витягнув 265. Очевидно, далася в знаки втома після присідання і жиму.

Набрав суму 772,5. Але дуже розстроїний, адже так близько до МС я ще не був ніколи.

Круто, поздравляю! Думаю мастер не заставит себя ждать!

• Відповіді 3,2 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Admin

162

• sal

131

• 81eg

128

• yobilovus

122

Кращі автори в цій темі

• Admin

Admin 162 публікації

• sal

sal 131 публікація

• 81eg

81eg 128 публікацій

• yobilovus

yobilovus 122 публікації

Опубліковано:
Вчора виступив на екіпному ЧУ ФПУ в Полтаві. Встановив особистий рекорд в сумі, але поставлену задачу не виконав. Їхав з однією метою - виконати норматив МС. Тому йшов на ризик в кожному підході. Не вистачило зовсім трохи.

Чудовий виступ! Зробиш ще МС. Тоді перемога буде ще солодша.

Опубліковано:

молодца Тараса

а ошибки у всех бывают главное сделать правильные выводы и следующие соревы рекорды твои

Опубліковано:

Дякую, хлопці, за підтримку. Буту старатися.

Опубліковано:

Сегодня первый раз в жизни сделал становую со 190кг, ну вообще первый раз попробовал и сразу делал. Тяжело пошла, без корчей, но 200 решил оставить на потом. Конечно не бог весть какой результат для чувака весом почти 100 кг и еще на курсе, но для меня отличный резалт. Тем более целенаправленно становую делал в 2012 году последний раз. Начал было лифтерскую схему по Головинскому, но болит рука, жать не могу лежа, а там это упражнение в приоритете. В общем осталось 200 потянуть и присесть и буду збагоен )

Опубліковано:
Сегодня первый раз в жизни сделал становую со 190кг, ну вообще первый раз попробовал и сразу делал. Тяжело пошла, без корчей, но 200 решил оставить на потом. Конечно не бог весть какой результат для чувака весом почти 100 кг и еще на курсе, но для меня отличный резалт. Тем более целенаправленно становую делал в 2012 году последний раз. Начал было лифтерскую схему по Головинскому, но болит рука, жать не могу лежа, а там это упражнение в приоритете. В общем осталось 200 потянуть и присесть и буду збагоен )

А как же ты шпаришь по той схеме, если делаешь проходку среди цикла? Там и близко выходов на максимум нет.

Опубліковано:
Сегодня первый раз в жизни сделал становую со 190кг

о, у меня ровно 190 лучший результат тоже был. правда, я не химичу )

Опубліковано:
А как же ты шпаришь по той схеме, если делаешь проходку среди цикла? Там и близко выходов на максимум нет.

так забил на ту схему, думал ясно из предыдущего поста. просто объемный тренинг, никакого отношения к пауэрлифтингу не имеет, там даже нет становой, рывковая тяга, но решил попробовать в рамках тяжелой тренировки. Там становая при 1пм 180 в работе всего 145 кг 4х4 и это при коэф. 1, ну типа для курсящих.

о, у меня ровно 190 лучший результат тоже был. правда, я не химичу )

ну не все же такие здоровые как ты ))

Опубліковано:

Вчера бицепсы качал, ПШНБ, обратным хватом и гантелями, по 4 подхода, 12-15 повторений. Раздуло руки очень хорошо, вены повылазили сильно. Даже не ожидал такого пампинга. Сегодня крепатура жесткая. Это первый раз бицуху качал, за последний год, наверное. Вот такие у меня достижения )) Еще разгибание ногами делал, еле домой дошел)) Все-таки, в межсезонье, нужно подключать не только базу.

Опубліковано:
Вчера бицепсы качал

фу таким быть

оставь бицепсы подснежникам

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...