Перейти до публікації

Личные достижения НАШИХ АТЛЕТОВ))

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
ты в зал вообще ходишь ?) чи то я так редко попадаю или ты

Я сейчас 2 раза в неделю тренд... Уже 2 недели халтурю.... Плечам вата.... Не могу штангу на плечах пустую удержать(((

• 1 місяць потому...
  • Відповіді 3,2 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Admin

162

• sal

131

• 81eg

128

• yobilovus

122

Кращі автори в цій темі

• Admin

Admin 162 публікації

• sal

sal 131 публікація

• 81eg

81eg 128 публікацій

• yobilovus

yobilovus 122 публікації

Опубліковано:

Хочу похвалитися своїми новими досягненнями. 12 березня виступав на Чемпіонаті Сумської області з класичного пауерліфтингу в категорії до 105 кг. Покращив свої результати в присіданні і тязі. Результат присідання – 256 кг (рекорд області), жим – 160 кг, тяга – 265 кг (рекорд області), сума – 681 кг. Жим знову запоров. Ходив на 167,5 кг. Пішло не погано, але не дожав. Сам досі не зрозумів чому. Скоріш за все, технічна помилка. Був один в категорії, тому золото. В абсолютці другий. Є відео останніх підходів, викладу пізніше.

Опубліковано:
Хочу похвалитися своїми новими досягненнями. 12 березня виступав на Чемпіонаті Сумської області з класичного пауерліфтингу в категорії до 105 кг. Покращив свої результати в присіданні і тязі. Результат присідання – 256 кг (рекорд області), жим – 160 кг, тяга – 265 кг (рекорд області), сума – 681 кг. Жим знову запоров. Ходив на 167,5 кг. Пішло не погано, але не дожав. Сам досі не зрозумів чому. Скоріш за все, технічна помилка. Був один в категорії, тому золото. В абсолютці другий. Є відео останніх підходів, викладу пізніше.

Молодец!

Экип или без?

Опубліковано:
Молодец!

Экип или без?

он написал "классический пауэрлифтинг"

Опубліковано:

нормуль!

Могильников не выступал?

Опубліковано:
Могильников не выступал?

Не виступав. Він чистий жимовик. За останні пів року багато чого "натворив"))). Хоч і ветеран, але молоді за ним не встигають.

Опубліковано:
он написал "классический пауэрлифтинг"

не дочитал значит я

Опубліковано:
Не виступав. Він чистий жимовик. За останні пів року багато чого "натворив"))). Хоч і ветеран, але молоді за ним не встигають.

понял, ну привет ему)

Опубліковано:

Відео не виходить закинути.

Опубліковано:

Пішло діло

Присідання 256

<iframe src="https://vk.com/video_ext.php?oid=89853119&id=456239017&hash=504d6398e02bce90" width="607" height="360" frameborder="0"></iframe>

Тяга 265

<iframe src="https://vk.com/video_ext.php?oid=154037766&id=456239028&hash=0e072a4f7c7e1c2c" width="607" height="360" frameborder="0"></iframe>

жим 167,5

<iframe src="https://vk.com/video_ext.php?oid=192745769&id=456239018&hash=b2b5a402d43c612a" width="607" height="360" frameborder="0"></iframe>

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...