Admin Опубліковано: 12 січня 2010 Опубліковано: 12 січня 2010 чого? Ніхто взагалі не подобається? Ничего все равно не поменяется. Там просто одна шайка, которая на людях типо враждует между собой.
Хоттабыч Опубліковано: 12 січня 2010 Автор Опубліковано: 12 січня 2010 Саня пойти надо!!!! Я тоже раньше так думал.... Ну помойму надоело кто сейчас у власти, делов они сделали, мамаа не горюй.... Та и бандюковичев с терриконов тоже хватит. Мы хозяева нашей страны и мы вибираем!!!
Ryzhyi Опубліковано: 12 січня 2010 Опубліковано: 12 січня 2010 Саня пойти надо!!!! Я тоже раньше так думал.... Ну помойму надоело кто сейчас у власти, делов они сделали, мамаа не горюй.... Та и бандюковичев с терриконов тоже хватит. Мы хозяева нашей страны и мы вибираем!!! ти прав но ми нихера не можемо змінити зараз знов прийде до влади або юля або янукович, і знов мучитись 5 років а ти Хоттабич за кого якшо не секрет?
Хоттабыч Опубліковано: 12 січня 2010 Автор Опубліковано: 12 січня 2010 Нет не секрет............ Я буду голосовать за Тигипко!
Olegarh_Z Опубліковано: 12 січня 2010 Опубліковано: 12 січня 2010 Нет не секрет............ Я буду голосовать за Тигипко! Поддерживаю.......
Ryzhyi Опубліковано: 12 січня 2010 Опубліковано: 12 січня 2010 Нет не секрет............ Я буду голосовать за Тигипко! ну мені твій вибір панятний я або за нього або за Васю проти всіх
B1ackLIT Опубліковано: 12 січня 2010 Опубліковано: 12 січня 2010 Нет не секрет............ Я буду голосовать за Тигипко! :ay:
Хоттабыч Опубліковано: 12 січня 2010 Автор Опубліковано: 12 січня 2010 А чё так? Есть сомнения или что?
Admin Опубліковано: 12 січня 2010 Опубліковано: 12 січня 2010 Нет не секрет............ Я буду голосовать за Тигипко! Откровенно говоря он мне наиболее симпатичен из всех кандидатов.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз