Neptyne3 Опубліковано: 13 січня 2010 Опубліковано: 13 січня 2010 больная вообще тема, но всеже, мне кажется, что нужно смотреть на это все немного подругому, ясно видно что Яценюк, Тигипко, Противсіх, Тягнибок, ну и много других врядли пройдут в второй тур выборов, а вот пройдут, мне кажется Янык и Юля, хоть я их терпеть немогу, но я думаю что нужно выбирать что-то из этого...Вообще мне больше всего нравятся взгляды Противсіх, потому как он говорит, что нам нужно заменить полностью всю власть, все 450 депутатов...без этого так и будем сидеть в заднице... Так в том и цимес шо гооооооооввввоооооорррррряттт!!!!!А вот еслиб хоть у одного из политиков было такое кредо ка например-ВЗЯЛ МЯЧ пиздяч то и жилибы можеть достойно а не прозябали!!!!!!!!!!!
Ryzhyi Опубліковано: 13 січня 2010 Опубліковано: 13 січня 2010 больная вообще тема, но всеже, мне кажется, что нужно смотреть на это все немного подругому, ясно видно что Яценюк, Тигипко, Противсіх, Тягнибок, ну и много других врядли пройдут в второй тур выборов, а вот пройдут, мне кажется Янык и Юля, хоть я их терпеть немогу, но я думаю что нужно выбирать что-то из этого...Вообще мне больше всего нравятся взгляды Противсіх, потому как он говорит, что нам нужно заменить полностью всю власть, все 450 депутатов...без этого так и будем сидеть в заднице... неа я сам хтів голосувати за Васю противсіх але походу він куплений Януковичем , шоб більшість західних голотсів пішло в нікуда, він в Яремче таких ділов намутив шо вилетів з свистом, тим більше звідки він взяв 3 мільйони на всю кампанію?
Olegarh_Z Опубліковано: 13 січня 2010 Опубліковано: 13 січня 2010 больная вообще тема, но всеже, мне кажется, что нужно смотреть на это все немного подругому, ясно видно что Яценюк, Тигипко, Противсіх, Тягнибок, ну и много других врядли пройдут в второй тур выборов, а вот пройдут, мне кажется Янык и Юля, хоть я их терпеть немогу, но я думаю что нужно выбирать что-то из этого...Вообще мне больше всего нравятся взгляды Противсіх, потому как он говорит, что нам нужно заменить полностью всю власть, все 450 депутатов...без этого так и будем сидеть в заднице... Не соглашусь. Сейчас у Тигипко такие же шансы на 2 тур как и у Тимошенко. Главное чтоб трехкратный жулик к власти не пришел. Украину в мире и так несерьезно воспринимают, а с президентом зеком вообще от нас отвернутся и на смех подымут......
B1ackLIT Опубліковано: 13 січня 2010 Опубліковано: 13 січня 2010 больная вообще тема, но всеже, мне кажется, что нужно смотреть на это все немного подругому, ясно видно что Яценюк, Тигипко, Противсіх, Тягнибок, ну и много других врядли пройдут в второй тур выборов, а вот пройдут, мне кажется Янык и Юля, хоть я их терпеть немогу, но я думаю что нужно выбирать что-то из этого...Вообще мне больше всего нравятся взгляды Противсіх, потому как он говорит, что нам нужно заменить полностью всю власть, все 450 депутатов...без этого так и будем сидеть в заднице... Ага, и посадит он туда соседа тракториста и еще 449 его друзей...
Хоттабыч Опубліковано: 13 січня 2010 Автор Опубліковано: 13 січня 2010 Не соглашусь. Сейчас у Тигипко такие же шансы на 2 тур как и у Тимошенко. Главное чтоб трехкратный жулик к власти не пришел. Украину в мире и так несерьезно воспринимают, а с президентом зеком вообще от нас отвернутся и на смех подымут...... Кандидат на посаду президента Сергій Тігіпко налаштований на участь у другому турі президентських виборів. Про це він заявив на прес-конференції в Харкові у вівторок, повідомляє Інтерфакс-Україна. За його словами, у Луганську, Донецьку, Харкові, Криму і практично скрізь на південному сході України він упевнено йде на другому місці, а в Дніпропетровську є лідером передвиборної гонки. "Ми налаштовані на другий тур, і наші штаби вже одержали команду готуватися продовжувати виборчу кампанію", - заявив Тігіпко. У той же час Тігіпко відзначив, що у випадку, якщо в другий тур пройдуть Юлія Тимошенко і Віктор Янукович, він не має наміру підтримувати нікого з них. "Вони для мене однакові, очолювали уряд по два рази, у них була більшість у парламенті, і я не побачив ні стратегії, ні позитивних змін", - підкреслив кандидат. Тігіпко вважає, що на виборах 17 січня за нього буде голосувати переважно інтелігенція, молодь, представники малого і середнього бізнесу. "Я орієнтуюся, насамперед, на розумних людей, що побачили в мені самостійного політика з чітким планом виведення України з кризи. Також ми будемо дуже активними гравцями на майбутніх місцевих і парламентських виборах", - підкреслив кандидат. Полностью согласен, что у Тигипко есть все шансы выйти во второй круг. У меня все знакомы и друзья за него. Та и интернет опросах...он не отстаёт, а даже ледирует. https://tvoy-vibor.com.ua/
Ryzhyi Опубліковано: 13 січня 2010 Опубліковано: 13 січня 2010 Кандидат на посаду президента Сергій Тігіпко налаштований на участь у другому турі президентських виборів. Про це він заявив на прес-конференції в Харкові у вівторок, повідомляє Інтерфакс-Україна. За його словами, у Луганську, Донецьку, Харкові, Криму і практично скрізь на південному сході України він упевнено йде на другому місці, а в Дніпропетровську є лідером передвиборної гонки. "Ми налаштовані на другий тур, і наші штаби вже одержали команду готуватися продовжувати виборчу кампанію", - заявив Тігіпко. У той же час Тігіпко відзначив, що у випадку, якщо в другий тур пройдуть Юлія Тимошенко і Віктор Янукович, він не має наміру підтримувати нікого з них. "Вони для мене однакові, очолювали уряд по два рази, у них була більшість у парламенті, і я не побачив ні стратегії, ні позитивних змін", - підкреслив кандидат. Тігіпко вважає, що на виборах 17 січня за нього буде голосувати переважно інтелігенція, молодь, представники малого і середнього бізнесу. "Я орієнтуюся, насамперед, на розумних людей, що побачили в мені самостійного політика з чітким планом виведення України з кризи. Також ми будемо дуже активними гравцями на майбутніх місцевих і парламентських виборах", - підкреслив кандидат. Полностью согласен, что у Тигипко есть все шансы выйти во второй круг. У меня все знакомы и друзья за него. Та и интернет опросах...он не отстаёт, а даже ледирует. https://tvoy-vibor.com.ua/ він як економіст реал може багато зробити
Nik Опубліковано: 13 січня 2010 Опубліковано: 13 січня 2010 Кандидат на посаду президента Сергій Тігіпко налаштований на участь у другому турі президентських виборів. Про це він заявив на прес-конференції в Харкові у вівторок, повідомляє Інтерфакс-Україна. За його словами, у Луганську, Донецьку, Харкові, Криму і практично скрізь на південному сході України він упевнено йде на другому місці, а в Дніпропетровську є лідером передвиборної гонки. "Ми налаштовані на другий тур, і наші штаби вже одержали команду готуватися продовжувати виборчу кампанію", - заявив Тігіпко. У той же час Тігіпко відзначив, що у випадку, якщо в другий тур пройдуть Юлія Тимошенко і Віктор Янукович, він не має наміру підтримувати нікого з них. "Вони для мене однакові, очолювали уряд по два рази, у них була більшість у парламенті, і я не побачив ні стратегії, ні позитивних змін", - підкреслив кандидат. Тігіпко вважає, що на виборах 17 січня за нього буде голосувати переважно інтелігенція, молодь, представники малого і середнього бізнесу. "Я орієнтуюся, насамперед, на розумних людей, що побачили в мені самостійного політика з чітким планом виведення України з кризи. Також ми будемо дуже активними гравцями на майбутніх місцевих і парламентських виборах", - підкреслив кандидат. Полностью согласен, что у Тигипко есть все шансы выйти во второй круг. У меня все знакомы и друзья за него. Та и интернет опросах...он не отстаёт, а даже ледирует. https://tvoy-vibor.com.ua/ да если Тигипко пройдет будет интересно!!! ато все "лидирующие "ребята особо ничего не сдвинули с места а как разграблялорсь так и есть.....
Хоттабыч Опубліковано: 13 січня 2010 Автор Опубліковано: 13 січня 2010 да если Тигипко пройдет будет интересно!!! ато все "лидирующие "ребята особо ничего не сдвинули с места а как разграблялорсь так и есть..... Действительно будет интерестно. Ну чего не сделали, сегодня доллар у нас уже 8.20...а три дня назад был 8.04 :aq: Это в какой ещё стране мира такое может быть? Как планировать и строить бизнес? Вот и хочется, чтобы был практичный, грамотный, экономически умный президент. А не Тюльки,профессора и остальные диоксиновые личности, которые дальше продолжают жарить народ своими обицянками цыцянками.
B1ackLIT Опубліковано: 13 січня 2010 Опубліковано: 13 січня 2010 У меня тоже многие знакомые за Тигипко, но думаю ему это не поможет...
Nik Опубліковано: 14 січня 2010 Опубліковано: 14 січня 2010 У меня тоже многие знакомые за Тигипко, но думаю ему это не поможет... думаю ты прав!!!
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз