Дід Опубліковано: 15 вересня 2020 Опубліковано: 15 вересня 2020 Це в народі кажуть-налий 100 грам і буде все видно -чи ти мразота чи няшка,а в нас тренболон загострює якісь особливості характеру, або всім хочеться присунути,або дати пісди :dc:
rst888 Опубліковано: 28 вересня 2020 Опубліковано: 28 вересня 2020 от трена может увеличиваться простата - или предстательная железа я хз что там. вроде появился некий дискомфорт. но еще пару недель и заканчивается трен ))
Дід Опубліковано: 12 жовтня 2020 Опубліковано: 12 жовтня 2020 Крайній курс використовував тренболон енантат від СП.Дозняк невеличкий всього 100 мг(пів куба) в тиждень.Кашлю не було, мішав правда в баяні з сустаноном.І дивно агресія була лише на тренуванні, а так щоб когось от..іздити-бажання не було(як раніше на трені), правда і довгий ефір був вперше...
Hawk1985 Опубліковано: 12 жовтня 2020 Опубліковано: 12 жовтня 2020 Не чувствую трен вообще, ни в одном эфире. От ацетата жуткая аллергия в виде крапивницы. Я один такой уродец, или с кем-то случалось подобное?
Faust Опубліковано: 12 жовтня 2020 Опубліковано: 12 жовтня 2020 От ацетата жуткая аллергия скорей всего индивидуальная непереносимость вот только непонятно, от масла или дв а какие бренды ставил?
Kataphan Опубліковано: 12 жовтня 2020 Опубліковано: 12 жовтня 2020 Крайній курс використовував тренболон енантат від СП.Дозняк невеличкий всього 100 мг(пів куба) в тиждень.Кашлю не було, мішав правда в баяні з сустаноном.І дивно агресія була лише на тренуванні, а так щоб когось от..іздити-бажання не було(як раніше на трені), правда і довгий ефір був вперше... Використовував ТренГєкса по 100 мг кожний 4-ий день від Cygnus — так само не було ані кашлю, ані додаткової агресії, хоча я саме через неї вагався, чи ставити Тренболон. Єдине — тиск змінився, бо голову трохи частіше піддавлювало.
Hawk1985 Опубліковано: 12 жовтня 2020 Опубліковано: 12 жовтня 2020 скорей всего индивидуальная непереносимость вот только непонятно, от масла или дв а какие бренды ставил? разные, перечислять думаю смысла нет. реакция везде одинаковая - на ацетат только аллергия, на длинные эфиры никакой реакции вообще.
Даниил Опубліковано: 16 листопада 2020 Опубліковано: 16 листопада 2020 По прошлым постам: В те времена когда юзал трен. агрессия была замеченна 1 раз из 10 и то на вермодже. хоть я в эту фирму и не верю особо. а так я спокоен как удав всегда - на фарме и без. По сути ацитаты и энка всегда радовала. в дозировке 300-600 Вопрос по гексе: ниразу не пробовал. стоит ли? колоть я так понимаю раз в неделю за глаза. есть ли какие то различия с энкой на практике использования?
Даниил Опубліковано: 16 листопада 2020 Опубліковано: 16 листопада 2020 И кстати агрессия подкатила тогда, когда я узнал что такое пролактин и как с ним бороться) лет 8 назад было
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз