Перейти до публікації

Тренболоны (ацетат, энантат, гекса, три трен)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Це в народі кажуть-налий 100 грам і буде все видно -чи ти мразота чи няшка,а в нас тренболон загострює якісь особливості характеру, або всім хочеться присунути,або дати пісди :dc:

• 2 тижні потому...
  • Відповіді 2,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

170

• wolf

138

• XXR XXX

136

• Папандопуло

78

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

от трена может увеличиваться простата - или предстательная железа я хз что там. вроде появился некий дискомфорт. но еще пару недель и заканчивается трен ))

Опубліковано:

да

• 2 тижні потому...
Опубліковано:

Крайній курс використовував тренболон енантат від СП.Дозняк невеличкий всього 100 мг(пів куба) в тиждень.Кашлю не було, мішав правда в баяні з сустаноном.І дивно агресія була лише на тренуванні, а так щоб когось от..іздити-бажання не було(як раніше на трені), правда і довгий ефір був вперше...

Опубліковано:

Не чувствую трен вообще, ни в одном эфире. От ацетата жуткая аллергия в виде крапивницы. Я один такой уродец, или с кем-то случалось подобное?

Опубліковано:
От ацетата жуткая аллергия
скорей всего индивидуальная непереносимость

вот только непонятно, от масла или дв

а какие бренды ставил?

Опубліковано:
Крайній курс використовував тренболон енантат від СП.Дозняк невеличкий всього 100 мг(пів куба) в тиждень.Кашлю не було, мішав правда в баяні з сустаноном.І дивно агресія була лише на тренуванні, а так щоб когось от..іздити-бажання не було(як раніше на трені), правда і довгий ефір був вперше...

Використовував ТренГєкса по 100 мг кожний 4-ий день від Cygnus — так само не було ані кашлю, ані додаткової агресії, хоча я саме через неї вагався, чи ставити Тренболон. Єдине — тиск змінився, бо голову трохи частіше піддавлювало.

Опубліковано:
скорей всего индивидуальная непереносимость

вот только непонятно, от масла или дв

а какие бренды ставил?

разные, перечислять думаю смысла нет. реакция везде одинаковая - на ацетат только аллергия, на длинные эфиры никакой реакции вообще.

• 1 місяць потому...
Опубліковано:

По прошлым постам:

В те времена когда юзал трен. агрессия была замеченна 1 раз из 10 и то на вермодже. хоть я в эту фирму и не верю особо.

а так я спокоен как удав всегда - на фарме и без.

По сути ацитаты и энка всегда радовала. в дозировке 300-600

Вопрос по гексе:

ниразу не пробовал. стоит ли?

колоть я так понимаю раз в неделю за глаза. есть ли какие то различия с энкой на практике использования?

Опубліковано:

И кстати агрессия подкатила тогда, когда я узнал что такое пролактин и как с ним бороться) лет 8 назад было

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...