Пропионатычь Опубліковано: 9 липня 2018 Опубліковано: 9 липня 2018 Рэпчина норм тема. Сейчас тоже себе закинул Оникс, Сайпрасов,Клауфингер вообще хорошо идёт.
Дід Опубліковано: 10 липня 2018 Опубліковано: 10 липня 2018 Залишу тут.Не вдалося мені в цьому році попасти на щорічний ROCK FEST BARCELONA, пропали квитки на літак до і з Барси.Натомість побував на щорічному фестивалі OPEN"ER, який проходить в Гдині, Польща, на військовому аеродромі... І хоча команди там зовсім іншого напрямку-альтернатива, електро, попрок, але учасники теж зоряні-це Depeche Mode, Gorillaz, Bruno Mars, Massive Attack, Fleet Foxes, David Byrne, MШ, Kaleo и SEVDALIZA...Фестиваль був чотири дні, але я був в той вечір коли виступали Depeche Mode, Massive Attack, Fleet Foxes, MШ.Сцен чотири чи пять, не на всіх був, сама головна там де Депеш та Месіватак відіграли-Оранж... Побачити Депеш вживу і послухати їх бездоганні хіти це мрія і вона здійснилася.Голос Дейва Гаана як завжди на висоті...
Cardopusher Опубліковано: 10 липня 2018 Опубліковано: 10 липня 2018 Епта.. Вот это красава) Как же я тащусь от таких рейвов и опен эйров. Свою юность на таких провел. Правда рейвы были не совсем законные. На заводах, заброшках, лесах.
$l@ventiy Опубліковано: 10 липня 2018 Опубліковано: 10 липня 2018 Depeche Mode, сразу куча неприличных стишков про депеш мод вспомнились)))
Каммерер Опубліковано: 10 липня 2018 Опубліковано: 10 липня 2018 Дед принципиально не признает графические редакторы :dance3: ну и ничего, я шею размял
Дід Опубліковано: 10 липня 2018 Опубліковано: 10 липня 2018 Дед принципиально не признает графические редакторы ну и ничего, я шею размял Каммерер, Я прошу вибачення, просто не вмію :bh:
Faust Опубліковано: 10 липня 2018 Опубліковано: 10 липня 2018 Свою юность на таких провел. Дед тоже свою юность там проводит и молодчага :Koshechka_08:
andreyyy Опубліковано: 29 вересня 2018 Опубліковано: 29 вересня 2018 Тренировался бы под тематическое радио с подобной музыкой. Но у нас в зале персонал совсем с катушек съехал и попсу какую-то крутят последнее время.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз