Kito Опубліковано: 6 січня 2017 Опубліковано: 6 січня 2017 а ты что после еды предтрены пил? Но они реально на пустой желудок работают отлично, а тоже самое через час или меньше после еды - вставляет гораздо слабее MaJ0r, через 80-90 минут обычно
Млд Опубліковано: 6 січня 2017 Опубліковано: 6 січня 2017 :Cherna_03: За годину це занадто. Треба приймати на голодний шлунок. Дві години після їжі. Без жирів! Потім передтренувальний п'єш, і через 30-35 хв тренування починаєш(не розминку, а вже саме тренування) Купувати ассолт, прокляття і с4 тобі не бачу сенсу. Слабі компотики на кофеїні. З останніх класичних можеш спробувати даст екстрім Даст экстрим это тот что с 75 мг герани? Или что-то новое? Если первое - ниочем.
mr.TRS Опубліковано: 6 січня 2017 Опубліковано: 6 січня 2017 а ты что после еды предтрены пил? Но они реально на пустой желудок работают отлично, а тоже самое через час или меньше после еды - вставляет гораздо слабее У меня один знакомый замешивал на молоке BSN Hyper FX и говорил что перло суперски)) то был его первый опыт применения энергетиков
Valery Опубліковано: 7 січня 2017 Опубліковано: 7 січня 2017 Первый опыт - он во всем самый прущий ).
smilegamer Опубліковано: 8 січня 2017 Опубліковано: 8 січня 2017 Я предтрены уже даже если во время еды пить буду - все равно чувствую ))
Zuy Опубліковано: 10 січня 2017 Опубліковано: 10 січня 2017 Подскажите, а какие хорошие из спортпита предтрены которые не на основе кофеина? (не действует на меня должным образом)
птицелов Опубліковано: 10 січня 2017 Опубліковано: 10 січня 2017 Подскажите, а какие хорошие из спортпита предтрены которые не на основе кофеина? (не действует на меня должным образом) Blastex - Xline Kick Power 300g(Creatine Ethyl Ester 1000 mg, Tri-Creatine Malate 1000 mg, Creatine Monohydrate 1000 mg, Beta Alanine 2000mg, AAKG 1000mg, L-ARGININE 1000mg, L-Glutamin 1000mg, Taurine 1000mg.) 300g + добавь,хорошую герань например эту- Chaos and Pain - 1-3 DMAA (25 mg герань) - 90 caps.
olxalex Опубліковано: 12 січня 2017 Опубліковано: 12 січня 2017 За годину це занадто. Треба приймати на голодний шлунок. Дві години після їжі. Без жирів! Потім передтренувальний п'єш, і через 30-35 хв тренування починаєш(не розминку, а вже саме тренування) Купувати ассолт, прокляття і с4 тобі не бачу сенсу. Слабі компотики на кофеїні. З останніх класичних можеш спробувати даст екстрім, ну і мезоморф можна. Якщо гроші є. І не пізно ввечері приймати, щоб сон нормальний був. До стімул8 можеш гераньки нормальної взяти. 1 скуп порошку і 25 мг герані+1 грам PEA має класно зайти. PS:якщо кажеш що після роботи очі закриваються, то скоріше за все цнс перевантажена, і стимулятори не допоможуть. Навіть може бути зворотній ефект) Попрацюй над відновленням. Дякую за змістовну відповідь! Отримав Stimul8, сьогодні спробую. З повагою
Kashtan Опубліковано: 12 січня 2017 Опубліковано: 12 січня 2017 Какие основные действующие вещества в старом крейзе? алкалойды дендробы и пеа? Чего от него так шарахало?) Пробовал данные продукты в "компоте" состояние не такое было. ПЕА но в разных формах, причем не только в качестве отдельной субстанции, но сам дендробин стандартизирован и по алкалоидам, и по ПЕА, и все в разных формах, правда количество этих веществ не указывается.
OlegRO Опубліковано: 15 січня 2017 Опубліковано: 15 січня 2017 ПРЕДТРЕНИК ХАЙФИ МАД ОТ КАЛИ МАСЛА https://www.youtube.com/watch?v=3qD9Bfgs7-E
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз