Перейти до публікації

Выбор NO, предтренировочного комплекса, предтренник

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
а ты что после еды предтрены пил? Но они реально на пустой желудок работают отлично, а тоже самое через час или меньше после еды - вставляет гораздо слабее
MaJ0r,

через 80-90 минут обычно

• Відповіді 1,9 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• 81eg

155

• Cardopusher

94

• птицелов

93

• Cell

70

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

:Cherna_03:

За годину це занадто.

Треба приймати на голодний шлунок.

Дві години після їжі. Без жирів!

Потім передтренувальний п'єш, і через 30-35 хв тренування починаєш(не розминку, а вже саме тренування)

Купувати ассолт, прокляття і с4 тобі не бачу сенсу. Слабі компотики на кофеїні.

З останніх класичних можеш спробувати даст екстрім

Даст экстрим это тот что с 75 мг герани? Или что-то новое? Если первое - ниочем.

Опубліковано:
а ты что после еды предтрены пил? Но они реально на пустой желудок работают отлично, а тоже самое через час или меньше после еды - вставляет гораздо слабее

У меня один знакомый замешивал на молоке BSN Hyper FX и говорил что перло суперски)) то был его первый опыт применения энергетиков

Опубліковано:

Я предтрены уже даже если во время еды пить буду - все равно чувствую ))

Опубліковано:

Подскажите, а какие хорошие из спортпита предтрены которые не на основе кофеина? (не действует на меня должным образом)

Опубліковано:
Подскажите, а какие хорошие из спортпита предтрены которые не на основе кофеина? (не действует на меня должным образом)

Blastex - Xline Kick Power 300g(Creatine Ethyl Ester 1000 mg, Tri-Creatine Malate 1000 mg, Creatine Monohydrate 1000 mg, Beta Alanine 2000mg, AAKG 1000mg, L-ARGININE 1000mg, L-Glutamin 1000mg, Taurine 1000mg.) 300g

+ добавь,хорошую герань например эту- Chaos and Pain - 1-3 DMAA (25 mg герань) - 90 caps.

Опубліковано:
За годину це занадто.

Треба приймати на голодний шлунок.

Дві години після їжі. Без жирів!

Потім передтренувальний п'єш, і через 30-35 хв тренування починаєш(не розминку, а вже саме тренування)

Купувати ассолт, прокляття і с4 тобі не бачу сенсу. Слабі компотики на кофеїні.

З останніх класичних можеш спробувати даст екстрім, ну і мезоморф можна. Якщо гроші є.

І не пізно ввечері приймати, щоб сон нормальний був.

До стімул8 можеш гераньки нормальної взяти. 1 скуп порошку і 25 мг герані+1 грам PEA має класно зайти.

PS:якщо кажеш що після роботи очі закриваються, то скоріше за все цнс перевантажена, і стимулятори не допоможуть. Навіть може бути зворотній ефект)

Попрацюй над відновленням.

Дякую за змістовну відповідь! Отримав Stimul8, сьогодні спробую.

З повагою

Опубліковано:
Какие основные действующие вещества в старом крейзе?

алкалойды дендробы и пеа?

Чего от него так шарахало?)

Пробовал данные продукты в "компоте" состояние не такое было.

ПЕА но в разных формах, причем не только в качестве отдельной субстанции, но сам дендробин стандартизирован и по алкалоидам, и по ПЕА, и все в разных формах, правда количество этих веществ не указывается.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...