81eg Опубліковано: 1 травня 2012 Опубліковано: 1 травня 2012 (змінено) Тренировки объемные сейчас + малат пью... Но тренировку прекратил из-за времени а не усталости. Змінено 1 травня 2012 користувачем 81eg
Ark Опубліковано: 1 травня 2012 Опубліковано: 1 травня 2012 Пил Нейрокор, Ассаулт и Бетакрет хз даже, если и действовало то по минимуму, дополнительно еще 1 таб (200мг) кофеина принимал.
Cardopusher Опубліковано: 1 травня 2012 Опубліковано: 1 травня 2012 100% проверенно,если сделать небольшую паузу в потреблении кофе ну и пить после еды,часа через 2. Вот тогда на мне работают норм передтреники
Ark Опубліковано: 1 травня 2012 Опубліковано: 1 травня 2012 пил на голодный желудок, ну и кофеин исключительно перед тренировками
Cardopusher Опубліковано: 1 травня 2012 Опубліковано: 1 травня 2012 кофеин вроде как нейтрализирует свойства этих препаратов
Ark Опубліковано: 1 травня 2012 Опубліковано: 1 травня 2012 кофеин вроде как нейтрализирует свойства этих препаратов я тебя умоляю, кофеин идет в составе многих предтреников
81eg Опубліковано: 1 травня 2012 Опубліковано: 1 травня 2012 кофеин вроде как нейтрализирует свойства этих препаратов гы
Cardopusher Опубліковано: 1 травня 2012 Опубліковано: 1 травня 2012 аа.... я хз как там он в таблетках действут. Я просто пью много кофе.... вот после него не штырит(
Bilders Опубліковано: 4 травня 2012 Опубліковано: 4 травня 2012 Замітив один нюанси, коли приймаєш передтриніровочний то здається що він не працює, а коли перестаєш то реально розумієш що він працював і так аж кортить щось прийняти, тренування проходить в’яло, а то і взагалі пропадає настрій тренуватись, тонус тіло взагалі відсутній, откат як після курсу. Останній препарат приймав Assault. Приймайте даний препарат тільки на пустий жилудок.
81eg Опубліковано: 4 травня 2012 Опубліковано: 4 травня 2012 (змінено) Замітив один нюанси, коли приймаєш передтриніровочний то здається що він не працює, а коли перестаєш то реально розумієш що він працював Точно. У меня так было с БСН НО-экспоид2.0 Змінено 4 травня 2012 користувачем 81eg
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз