zimikk Опубліковано: 30 травня 2012 Опубліковано: 30 травня 2012 это наверное из за того,что я не понял как он действует. Выпил 1 порцию,дошел до зала через 30 мин. Выпил 2 наверняк)) вот только тогда я почувствовал действие) Уснул в начале 4. Хотя сном это трудно было назвать. Вот с работы пришел,норм чувствую. Его нужно на утренних тренях принимать) 3 порции ну ты герой
Bilders Опубліковано: 30 травня 2012 Опубліковано: 30 травня 2012 (змінено) даешь три черпака))) Не рискну, від двох мурашки по обличчі бігають як бешані, від Джека хоча б по всьому тілу бігали а тут найшли місце обличчя а від 3 певно здурію. Ну в це му даний препарат гуд, добре що тільки декілька хвилин це продовжується, а не на протязі усієї трені. Але все одно відчуття, з не найкращих. Змінено 30 травня 2012 користувачем Віlders
zimikk Опубліковано: 30 травня 2012 Опубліковано: 30 травня 2012 Мой рейтинг что я пробывал . Все без герани. 1. primordialperformance PRE-MAX 2. VPX no shotgan 3. SupermaxPump
vosh46 Опубліковано: 30 травня 2012 Опубліковано: 30 травня 2012 Мой рейтинг что я пробывал . Все без герани. 1. primordialperformance PRE-MAX 2. VPX no shotgan 3. SupermaxPump Стас, а как же твое сообщение #11 в твоей теме Продам Спортпит - "ASSAULT ----сила . лучше него я не чего не пробывал"
zimikk Опубліковано: 30 травня 2012 Опубліковано: 30 травня 2012 (змінено) Стас, а как же твое сообщение #11 в твоей теме Продам Спортпит - "ASSAULT ----сила . лучше него я не чего не пробывал" Это был Старый + гидрохлорид Вот после него я и попробывал остальные Змінено 30 травня 2012 користувачем zimikk
Highbury_Heroes Опубліковано: 30 травня 2012 Опубліковано: 30 травня 2012 Это был Старый + гидрохлорид Вот после него я и попробывал остальные Какая разница в составе между старым и новым?
zimikk Опубліковано: 30 травня 2012 Опубліковано: 30 травня 2012 тоже интересно Состав не помню но ВСАА добавили а что то убрали или вес уменьшили чевота
81eg Опубліковано: 30 травня 2012 Опубліковано: 30 травня 2012 МСТ убрали по моему, порция старого была 20гр.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз