Bilders Опубліковано: 26 липня 2012 Опубліковано: 26 липня 2012 Индивидуально, как я понял... Сто процентів організм це така вещь що фіг угадаєш що його за цепить от на днях у знайомого взяв два черпачка Джека випив трініровка ні в тин ні ворота а він як бджола не посидючий пухне. Він після тренування на веселе а як в попі отходняк що ужас.
Jus Опубліковано: 26 липня 2012 Опубліковано: 26 липня 2012 Индивидуально, как я понял... скорее всего... Выпей подряд 5 чашек кофе натурального. я кофеман со стажем )) на счет пяти сразу не скажу стопроцентно, просто не помню, но вот три подряд периодически случаются... причем эти чашки даааалеко не как в кахвэ наливают, а раз в несколько побольше ;)
Bilders Опубліковано: 26 липня 2012 Опубліковано: 26 липня 2012 не забувайте ще ж не мало важно як дані продукти вживати на пустий шлунок чи на попередньо не усвоєну їжу.
Jus Опубліковано: 26 липня 2012 Опубліковано: 26 липня 2012 не забувайте ще ж не мало важно як дані продукти вживати на пустий шлунок чи на попередньо не усвоєну їжу. это само собой
Ark Опубліковано: 26 липня 2012 Опубліковано: 26 липня 2012 (змінено) а шо это такое, пустой желудок?)) как это?) Змінено 26 липня 2012 користувачем Ark
Jus Опубліковано: 26 липня 2012 Опубліковано: 26 липня 2012 а шо это такое, пустой желудок?)) как это?) это в смысле ел больше часа (о ужас!!!) назад :))
Ark Опубліковано: 26 липня 2012 Опубліковано: 26 липня 2012 это в смысле ел больше часа (о ужас!!!) назад :)) :ai: меня аж в пот бросило)))
andrew_builder Опубліковано: 27 липня 2012 Опубліковано: 27 липня 2012 Отзыв о пампе от Анимал от одного пакета так се.... не оч в принцыпе ну вот в среду ету перед треной 2 пакета выпил ....как написано через 45 минут поперло, занимался так что аж тошно было...веса взлетели, трена на 18.зо держало до ночи даже просыпался паро раз , при том что я сплю всегда мертвым сном.... вообщем бомба, своих денег стоит
smilegamer Опубліковано: 27 липня 2012 Опубліковано: 27 липня 2012 Отзыв о пампе от Анимал от одного пакета так се.... не оч в принцыпе ну вот в среду ету перед треной 2 пакета выпил ....как написано через 45 минут поперло, занимался так что аж тошно было...веса взлетели, трена на 18.зо держало до ночи даже просыпался паро раз , при том что я сплю всегда мертвым сном.... вообщем бомба, своих денег стоит в банке 30 пакетов если не ошибаюсь ... выходит на 15 тренировок всего хватит, а цена - космос ... Не сказал бы , что "своих денег стоит" .. Можно взять намного дешевле и эффективнее .
81eg Опубліковано: 27 липня 2012 Опубліковано: 27 липня 2012 Только говорили о культуре цитирования в теме "предложения по улучшению форума"
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз