Перейти к содержанию

Смешные истории которые бывают в зале!

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Наверное в каждом зале такие идиоты есть...

поменьше б таких на світі і все було би добре :)

• 2 недели спустя...
  • Ответов 120
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Admin

30

• ГошМен(ГЕНЕША)

18

• Terminator

18

• palyanucya

6

Топ авторов темы

Опубликовано (изменено)

вчора після трєнькі прикальнувся з одного мужика! все було так:

вихожу я їз душа, беру протеїн і висипаю в шейкер. цім часом заходь один мужик в роздягалку і поглядає на мене як я розмішую і п"ю протеїн. після цього він мені каже

- а що це ти постійно після тренування там мішаєш і п"єш?

я кажу типа - протеїнчик! він мені каже

- а що воно дає? я мол кажу - якщо правильно харчуватися, тренуватисяі востанавлюватись то мишци мол рости будуть.

він так на мене подивився, подумав і каже

- а ти мол не боїхся, що від цієї хімії пєчень собі посадиш?

тут мене осєняє з нього прикальнутися і я довго недумаючи йому кажу

- блін, а я ж то думаю чого у мене вже цейроз печєні і яйця почали корочкою покриватися!!! все більше не буду! ну його нафіг, а то ще й справді помру!!!:D :D :D

я зробив униле лице, вдівся і вийшов з роздягалки.

бачили б ви з яким лицем він мене провожав в слід як я виходив! :D :D :D

Изменено пользователем palyanucya
Опубликовано
вчора після трєнькі прикальнувся з одного мужика! все було так:

вихожу я їз душа, беру протеїн і висипаю в шейкер. цім часом заходь один мужик в роздягалку і поглядає на мене як я розмішую і п"ю протеїн. після цього він мені каже

- а що це ти постійно після тренування там мішаєш і п"єш?

я кажу типа - протеїнчик! він мені каже

- а що воно дає? я мол кажу - якщо правильно харчуватися, тренуватисяі востанавлюватись то мишци мол рости будуть.

він так на мене подивився, подумав і каже

- а ти мол не боїхся, що від цієї хімії пєчень собі посадиш?

тут мене осєняє з нього прикальнутися і я довго недумаючи йому кажу

- блін, а я ж то думаю чого у мене вже цейроз печєні і яйця почали корочкою покриватися!!! все більше не буду! ну його нафіг, а то ще й справді помру!!!:D :D :D

я зробив униле лице, вдівся і вийшов з роздягалки.

бачили б ви з яким лицем він мене провожав в слід як я виходив! :D :D :D

:D красава щас обоссусь со смеху!!!! :D :D :D :D :D :D

В моєму залі тренуються два унікума, ну такі бля два дибилі, убити хочеться. Значить один вирішив жати лежати і поросив свого дружка пострахувати. Той значить жме, а його дружок стоїть над ним і розказує йому анегдот :D :angry: Ну впрям і смішно у вбити за таке можна. Потім значить цей що розказував анегдот починає робити тягу вниз на блоці і повз проходить його друг і з прикола починає лоскотати його під мишками. Мене чуть незтошнило від таких придурків!!! B)

конечно!! такие идиоты в каждом зале есть!!!! :angry: :angry:

Опубликовано (изменено)

почему собсно идиоты :angry: ??? мож новичек, незнает ничего ещё об этом, и интернета под рукой нету....

Изменено пользователем Schranz
  • 4 недели спустя...
Опубликовано

У мене теж був прикол, давно правда, ще як в коледжі навчався. Короче був у нас там зал де ми тренувалися з пациками і якось одного дня прийшов якийсь крутік і почав займатися. Між підходами ходить щось всіх навчає: мол ти не так це робиш, а ти не так це робиш, типа спец крутий... Ну а ми з пацанами далі собі займаємось... Дивимось, а він після жиму лежачи на горизонтальній, повертається до дзеркала задом і пробує напрягати свою спину. Ну думаємо фіг його знає... Може надавило щось та дивиться. Потім знову і знову. Ну я не витримав та питаю у нього, що ти мол після жиму на грудь на спину дивишся? А він на мене глянув своїми круглими очима та й каже: ти шо?! Вася!!! Яка грудь??? Я ж крила качаю! А я кажу, що все поняв, нема питань, крила то крила... А грудь ти як качаєш, якщо не секрет??? Короче не повірите!!! Тяга штанги в наклоні і т. д. :D :D :D Ось таке навіть буває...

Опубликовано

Деман! :D

Опубликовано
У мене теж був прикол, давно правда, ще як в коледжі навчався. Короче був у нас там зал де ми тренувалися з пациками і якось одного дня прийшов якийсь крутік і почав займатися. Між підходами ходить щось всіх навчає: мол ти не так це робиш, а ти не так це робиш, типа спец крутий... Ну а ми з пацанами далі собі займаємось... Дивимось, а він після жиму лежачи на горизонтальній, повертається до дзеркала задом і пробує напрягати свою спину. Ну думаємо фіг його знає... Може надавило щось та дивиться. Потім знову і знову. Ну я не витримав та питаю у нього, що ти мол після жиму на грудь на спину дивишся? А він на мене глянув своїми круглими очима та й каже: ти шо?! Вася!!! Яка грудь??? Я ж крила качаю! А я кажу, що все поняв, нема питань, крила то крила... А грудь ти як качаєш, якщо не секрет??? Короче не повірите!!! Тяга штанги в наклоні і т. д. :D :D :D Ось таке навіть буває...

:D :D :D

адмін а чому тут немає такого смайлика що доходить зі сміху валяючись по підлозі?!?!! він доречі був би тут дуже ефективним!!!!!!!!

Опубликовано
:D :D :D

адмін а чому тут немає такого смайлика що доходить зі сміху валяючись по підлозі?!?!! він доречі був би тут дуже ефективним!!!!!!!!

Я уже давно хочу квиповские анимашные смайлы залить..

Опубликовано
Я уже давно хочу квиповские анимашные смайлы залить..

так давай! чекатимемо. буде прикольно!!! :P

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...