palyanucya Опубликовано 20 ноября, 2008 Опубликовано 20 ноября, 2008 Наверное в каждом зале такие идиоты есть... поменьше б таких на світі і все було би добре :)
palyanucya Опубликовано 5 декабря, 2008 Опубликовано 5 декабря, 2008 (изменено) вчора після трєнькі прикальнувся з одного мужика! все було так: вихожу я їз душа, беру протеїн і висипаю в шейкер. цім часом заходь один мужик в роздягалку і поглядає на мене як я розмішую і п"ю протеїн. після цього він мені каже - а що це ти постійно після тренування там мішаєш і п"єш? я кажу типа - протеїнчик! він мені каже - а що воно дає? я мол кажу - якщо правильно харчуватися, тренуватисяі востанавлюватись то мишци мол рости будуть. він так на мене подивився, подумав і каже - а ти мол не боїхся, що від цієї хімії пєчень собі посадиш? тут мене осєняє з нього прикальнутися і я довго недумаючи йому кажу - блін, а я ж то думаю чого у мене вже цейроз печєні і яйця почали корочкою покриватися!!! все більше не буду! ну його нафіг, а то ще й справді помру!!!:D :D :D я зробив униле лице, вдівся і вийшов з роздягалки. бачили б ви з яким лицем він мене провожав в слід як я виходив! :D :D :D Изменено 5 декабря, 2008 пользователем palyanucya
Nik Опубликовано 5 декабря, 2008 Опубликовано 5 декабря, 2008 вчора після трєнькі прикальнувся з одного мужика! все було так: вихожу я їз душа, беру протеїн і висипаю в шейкер. цім часом заходь один мужик в роздягалку і поглядає на мене як я розмішую і п"ю протеїн. після цього він мені каже - а що це ти постійно після тренування там мішаєш і п"єш? я кажу типа - протеїнчик! він мені каже - а що воно дає? я мол кажу - якщо правильно харчуватися, тренуватисяі востанавлюватись то мишци мол рости будуть. він так на мене подивився, подумав і каже - а ти мол не боїхся, що від цієї хімії пєчень собі посадиш? тут мене осєняє з нього прикальнутися і я довго недумаючи йому кажу - блін, а я ж то думаю чого у мене вже цейроз печєні і яйця почали корочкою покриватися!!! все більше не буду! ну його нафіг, а то ще й справді помру!!!:D :D :D я зробив униле лице, вдівся і вийшов з роздягалки. бачили б ви з яким лицем він мене провожав в слід як я виходив! :D :D :D :D красава щас обоссусь со смеху!!!! :D :D :D :D :D :D В моєму залі тренуються два унікума, ну такі бля два дибилі, убити хочеться. Значить один вирішив жати лежати і поросив свого дружка пострахувати. Той значить жме, а його дружок стоїть над ним і розказує йому анегдот :D :angry: Ну впрям і смішно у вбити за таке можна. Потім значить цей що розказував анегдот починає робити тягу вниз на блоці і повз проходить його друг і з прикола починає лоскотати його під мишками. Мене чуть незтошнило від таких придурків!!! B) конечно!! такие идиоты в каждом зале есть!!!! :angry: :angry:
Schranz Опубликовано 5 декабря, 2008 Опубликовано 5 декабря, 2008 (изменено) почему собсно идиоты :angry: ??? мож новичек, незнает ничего ещё об этом, и интернета под рукой нету.... Изменено 5 декабря, 2008 пользователем Schranz
Vladimir Ishchuk Опубликовано 30 декабря, 2008 Опубликовано 30 декабря, 2008 У мене теж був прикол, давно правда, ще як в коледжі навчався. Короче був у нас там зал де ми тренувалися з пациками і якось одного дня прийшов якийсь крутік і почав займатися. Між підходами ходить щось всіх навчає: мол ти не так це робиш, а ти не так це робиш, типа спец крутий... Ну а ми з пацанами далі собі займаємось... Дивимось, а він після жиму лежачи на горизонтальній, повертається до дзеркала задом і пробує напрягати свою спину. Ну думаємо фіг його знає... Може надавило щось та дивиться. Потім знову і знову. Ну я не витримав та питаю у нього, що ти мол після жиму на грудь на спину дивишся? А він на мене глянув своїми круглими очима та й каже: ти шо?! Вася!!! Яка грудь??? Я ж крила качаю! А я кажу, що все поняв, нема питань, крила то крила... А грудь ти як качаєш, якщо не секрет??? Короче не повірите!!! Тяга штанги в наклоні і т. д. :D :D :D Ось таке навіть буває...
palyanucya Опубликовано 31 декабря, 2008 Опубликовано 31 декабря, 2008 У мене теж був прикол, давно правда, ще як в коледжі навчався. Короче був у нас там зал де ми тренувалися з пациками і якось одного дня прийшов якийсь крутік і почав займатися. Між підходами ходить щось всіх навчає: мол ти не так це робиш, а ти не так це робиш, типа спец крутий... Ну а ми з пацанами далі собі займаємось... Дивимось, а він після жиму лежачи на горизонтальній, повертається до дзеркала задом і пробує напрягати свою спину. Ну думаємо фіг його знає... Може надавило щось та дивиться. Потім знову і знову. Ну я не витримав та питаю у нього, що ти мол після жиму на грудь на спину дивишся? А він на мене глянув своїми круглими очима та й каже: ти шо?! Вася!!! Яка грудь??? Я ж крила качаю! А я кажу, що все поняв, нема питань, крила то крила... А грудь ти як качаєш, якщо не секрет??? Короче не повірите!!! Тяга штанги в наклоні і т. д. :D :D :D Ось таке навіть буває... :D :D :D адмін а чому тут немає такого смайлика що доходить зі сміху валяючись по підлозі?!?!! він доречі був би тут дуже ефективним!!!!!!!!
Admin Опубликовано 31 декабря, 2008 Автор Опубликовано 31 декабря, 2008 :D :D :D адмін а чому тут немає такого смайлика що доходить зі сміху валяючись по підлозі?!?!! він доречі був би тут дуже ефективним!!!!!!!! Я уже давно хочу квиповские анимашные смайлы залить..
palyanucya Опубликовано 31 декабря, 2008 Опубликовано 31 декабря, 2008 Я уже давно хочу квиповские анимашные смайлы залить.. так давай! чекатимемо. буде прикольно!!! :P
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти