Перейти до публікації

Метандиенон

Sanek

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
якщо ріс на трьох і пройшло трохи часу, то можеш і по три, добавити встигнеш

рос, но слабо. вот я и думаю, может по 4 будет веселей результат. впереди сезон мясонабора. рост 174 см. до 90 набирал относительно легко, а после 90 ну так туго. я и сам понимаю, что лучше меньше, да лучше. но злые демоны шепчут, давай добавим колесико))))

• Відповіді 3,1 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Егорычъ

169

• Outlawif

149

• Faust

103

• SHOTA

92

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
рос, но слабо. вот я и думаю, может по 4 будет веселей результат. впереди сезон мясонабора. рост 174 см. до 90 набирал относительно легко, а после 90 ну так туго. я и сам понимаю, что лучше меньше, да лучше. но злые демоны шепчут, давай добавим колесико))))

а сколько набрал с того раза, с тех трех колёс?

Опубліковано:
а сколько набрал с того раза, с тех трех колёс?

думаю 3-4 кг, не больше. максимальный вес был 94.6, сейчас 93 кг (+/- 0.5 кг) после сна, утром, на пустой желудок. 1-1.5 скорее скорее всего слил. точно взвеситься не могу, всегда в 1-0.5 кг есть разница. жрал много, аппетит был супер, я всегда хочу есть, а на метане особенно.

Опубліковано:
я всегда хочу есть, а на метане особенно.

ти недоїдав на курсі

Опубліковано:
ти недоїдав на курсі

не соглашусь. я же не могу постоянно есть. питался не меньше пяти раз полноценной едой. каши, мясо, яйца, творог, сыр. то что я написал, что хочу есть всегда имелось ввиду, что кушать мне не тяжело и не было проблемой.

Опубліковано:

я сперечатись не буду, тобі видніше, але як багато хто, хто їсть правильно, ти не повинен був хотіти їсти, ти повинен був просто ненавидіти їжу

те що 5 раз це добре, а порції?

Опубліковано:

тебя обманули жестко и подсунули настоящик турик вместо метана)))

Опубліковано:
ти не повинен був хотіти їсти, ти повинен був просто ненавидіти їжу

:at: дааа... как ты прав, Юра! Как я уже ненавижу еду, и как я хочу скорее на сушку

Опубліковано:
роакуттан/акнетин

на курсе нельзя юзать, только между курсами?

Опубліковано:
на курсе нельзя юзать, только между курсами?

він приймається не просто так - вискочив прищ, зжер табу

там курс розписується відповідно до ваги і ти приймаєш так, щоби діюча речовина поступово акумулювалась в організмі

період прийому від 6 місяців до року матиме сенс

окрім того, по токсичності роаккутан більш токсичний ніж акнетин - різні покоління

ЗІ: якщо не приймати до уваги генерики, то курс РОА для мене коштував би 1000 баксів і це по цінах представника. в апотеці було б дорожче

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...