Карась Опубліковано: 22 грудня 2011 Опубліковано: 22 грудня 2011 Хтось з вас шановна публjка пробував ВАНСИТОН - 40 БЕЗ ОБОЛОЧКИ ??? я на оф - сайтi наткнувася на данне чюдо i просто офiгэл . В iнструкцii написано денна норма з розрахунку 1 -3 капсули на 1кг ваги тобто в мене вага 106кг i що менi мiнiмум 106капсул за день скушать треба ? Я В ШОЦi !!!
Cell Опубліковано: 22 грудня 2011 Опубліковано: 22 грудня 2011 Хтось з вас шановна публjка пробував ВАНСИТОН - 40 БЕЗ ОБОЛОЧКИ ??? я на оф - сайтi наткнувася на данне чюдо i просто офiгэл . В iнструкцii написано денна норма з розрахунку 1 -3 капсули на 1кг ваги тобто в мене вага 106кг i що менi мiнiмум 106капсул за день скушать треба ? Я В ШОЦi !!! Ну а як сємки їдять, теж дофіга )))
Barabass Опубліковано: 22 грудня 2011 Опубліковано: 22 грудня 2011 тобто в мене вага 106кг i що менi мiнiмум 106капсул за день скушать треба ? Я В ШОЦi !!! в Шоке от чего? от того что придется считать)))))...
xx07xx Опубліковано: 22 грудня 2011 Опубліковано: 22 грудня 2011 1 таблетка на 10кг веса......так думаю...
OHIXA Опубліковано: 22 грудня 2011 Опубліковано: 22 грудня 2011 1 таблетка на 10кг веса......так думаю... там таба 0,5г так что все верно
xx07xx Опубліковано: 22 грудня 2011 Опубліковано: 22 грудня 2011 похоже на то. Но я бы не стал жевать этот цемент. Лучше коктейль
Карась Опубліковано: 22 грудня 2011 Опубліковано: 22 грудня 2011 похоже на то. Но я бы не стал жевать этот цемент. Лучше коктейль i я так думаю хоча .... якщо э товар то э i покупець так ? от i питаю може хтось жував цю штуку , i як результат ?
Голодный котег Опубліковано: 22 грудня 2011 Опубліковано: 22 грудня 2011 (змінено) i я так думаю хоча .... якщо э товар то э i покупець так ? от i питаю може хтось жував цю штуку , i як результат ? писали уже... на предыдущей странице... Употреблял. Из плюсов - не надо таскать шейкер с собой, отвесил или отсчитал сколько надо и с литрухой кефира или сока нормально залетает в топку, дает возможность на 1,5-2 часа не заморачиваться по поводу покушать. Из минусов - зараза, прилипает к зубам, вкус специфический - не всем может понравиться. ИМХО Хорошо добавлять в рацион если низкий гемоглобин. Змінено 22 грудня 2011 користувачем Голодный котег
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз