Перейти до публікації

Вансинтон)

Jastore

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)
Перед цим пив АктивЛабс. Зрозумів, що це не мій прот.

а по каким признакам ты определил что Активлабс не подходит? кроме того что писалось в соседней теме касательно аминокислотного профиля? неужели так плох активлабс?

Змінено користувачем Erik
  • Відповіді 2,9 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• DelMas

176

• 81eg

154

• OHIXA

138

• Егорычъ

121

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Производят в Беларусии, а фасуют то у нас.

Ну да, а что? Я про сырье и говорю.

Опубліковано:

наверно автор топика подразумевает что работники делмаса сыпят муку или песок в качественный белорусский КСБ при производстве ванситона :to_pick_ones_nose_eat:

Опубліковано:
а по каким признакам ты определил что Активлабс не подходит? кроме того что писалось в соседней теме касательно аминокислотного профиля? неужели так плох активлабс?

Я не люблю пити кашу. Вже на форумі про це писав. Серед густих протів мені подобається Гаспарівський Міофьюжн. І все. Активлабс я ледь допив. Коли досипав в понеділок останній черпак в шейкер, радів.

Опубліковано:

а мне наоборот кажется очень неплохим активлабс, размешивается гораздо лучше того же ванситона экстры, да и вкус поприятнее. Есть еще мнение, что в ване экстра для удешевления в составе есть даже белки пшеницы, где то такая инфа проскакивала.

а мне наоборот кажется очень неплохим активлабс, размешивается гораздо лучше того же ванситона экстры, да и вкус поприятнее. Есть еще мнение, что в ване экстра для удешевления в составе есть даже белки пшеницы, где то такая инфа проскакивала.

Активлабс стає нормальним якщо їхній черпак на півлітра молока розводити. І то не факт. А мені доводилося кидати три їхні черпаки на 350 мл молока. Ну і ваніль у них просто пісець. Також з цукрозамінниками вони переборщили. Стосовно білків пшениці, то представник Делмаса тут писав, що в Естрі сироваткові та молочні білки. Сироваткових більше.

Змінено користувачем Bund
Опубліковано:
Активлабс стає нормальним якщо їхній черпак на півлітра молока розводити. І то не факт. А мені доводилося кидати три їхні черпаки на 350 мл молока. Ну і ваніль у них просто пісець. Також з цукрозамінниками вони переборщили. Стосовно білків пшениці, то представник Делмаса тут писав, що в Естрі сироваткові та молочні білки. Сироваткових більше.

Там больше молочных.100% факт не из одного источника!

Опубліковано:
наверно автор топика подразумевает что работники делмаса сыпят муку или песок в качественный белорусский КСБ при производстве ванситона :to_pick_ones_nose_eat:

Ничего такого я не имел ввиду. Кроме того, что конечный продукт не проходит госконтроль в Белоруссии.

Там больше молочных.100% факт не из одного источника!

Ось відповідь представника ДелМаса.

Щучинский КСБ во всей линейке протеинов и гейнеров Ванситон. Молочный белок не из Щучина. В Экстре сывороточного белка больше.

Цікаво було би ознайомитися із твоєю інфою. Стосовно молочного білку. У мене по тому, як швидко перетравлюється Екстра, склалося враження, що там одна сироватка. Аж занадто швидко пролетіла. На відміну від Активлабса.

Змінено користувачем Bund

Сколько чего в Экстре - можно долго гадать....

У меня вот другой вопрос возникает. Пишут, что в Ультра Про инстрантизированный белок. При чем производитель тут описывал именно промышленный процесс инстантизации (агломерация в присутствии лецитина). Где это делают? Уже тут у нас в Украине? Для этого распылительная сушка нужна. Или уже на Щучинском заводе освоили эту технологию?

Змінено користувачем Ogyusten

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...