Erik Опубліковано: 21 листопада 2012 Опубліковано: 21 листопада 2012 (змінено) Перед цим пив АктивЛабс. Зрозумів, що це не мій прот. а по каким признакам ты определил что Активлабс не подходит? кроме того что писалось в соседней теме касательно аминокислотного профиля? неужели так плох активлабс? Змінено 21 листопада 2012 користувачем Erik
81eg Опубліковано: 21 листопада 2012 Опубліковано: 21 листопада 2012 Производят в Беларусии, а фасуют то у нас. Ну да, а что? Я про сырье и говорю.
Erik Опубліковано: 21 листопада 2012 Опубліковано: 21 листопада 2012 наверно автор топика подразумевает что работники делмаса сыпят муку или песок в качественный белорусский КСБ при производстве ванситона :to_pick_ones_nose_eat:
Bund Опубліковано: 21 листопада 2012 Опубліковано: 21 листопада 2012 а по каким признакам ты определил что Активлабс не подходит? кроме того что писалось в соседней теме касательно аминокислотного профиля? неужели так плох активлабс? Я не люблю пити кашу. Вже на форумі про це писав. Серед густих протів мені подобається Гаспарівський Міофьюжн. І все. Активлабс я ледь допив. Коли досипав в понеділок останній черпак в шейкер, радів.
Erik Опубліковано: 21 листопада 2012 Опубліковано: 21 листопада 2012 а мне наоборот кажется очень неплохим активлабс, размешивается гораздо лучше того же ванситона экстры, да и вкус поприятнее. Есть еще мнение, что в ване экстра для удешевления в составе есть даже белки пшеницы, где то такая инфа проскакивала.
Bund Опубліковано: 21 листопада 2012 Опубліковано: 21 листопада 2012 (змінено) а мне наоборот кажется очень неплохим активлабс, размешивается гораздо лучше того же ванситона экстры, да и вкус поприятнее. Есть еще мнение, что в ване экстра для удешевления в составе есть даже белки пшеницы, где то такая инфа проскакивала. Активлабс стає нормальним якщо їхній черпак на півлітра молока розводити. І то не факт. А мені доводилося кидати три їхні черпаки на 350 мл молока. Ну і ваніль у них просто пісець. Також з цукрозамінниками вони переборщили. Стосовно білків пшениці, то представник Делмаса тут писав, що в Естрі сироваткові та молочні білки. Сироваткових більше. Змінено 21 листопада 2012 користувачем Bund
and1 Опубліковано: 21 листопада 2012 Опубліковано: 21 листопада 2012 Активлабс стає нормальним якщо їхній черпак на півлітра молока розводити. І то не факт. А мені доводилося кидати три їхні черпаки на 350 мл молока. Ну і ваніль у них просто пісець. Також з цукрозамінниками вони переборщили. Стосовно білків пшениці, то представник Делмаса тут писав, що в Естрі сироваткові та молочні білки. Сироваткових більше. Там больше молочных.100% факт не из одного источника!
nameless one Опубліковано: 21 листопада 2012 Опубліковано: 21 листопада 2012 наверно автор топика подразумевает что работники делмаса сыпят муку или песок в качественный белорусский КСБ при производстве ванситона :to_pick_ones_nose_eat: Ничего такого я не имел ввиду. Кроме того, что конечный продукт не проходит госконтроль в Белоруссии.
Bund Опубліковано: 21 листопада 2012 Опубліковано: 21 листопада 2012 (змінено) Там больше молочных.100% факт не из одного источника! Ось відповідь представника ДелМаса. Щучинский КСБ во всей линейке протеинов и гейнеров Ванситон. Молочный белок не из Щучина. В Экстре сывороточного белка больше. Цікаво було би ознайомитися із твоєю інфою. Стосовно молочного білку. У мене по тому, як швидко перетравлюється Екстра, склалося враження, що там одна сироватка. Аж занадто швидко пролетіла. На відміну від Активлабса. Змінено 21 листопада 2012 користувачем Bund
Ogyusten Опубліковано: 21 листопада 2012 Опубліковано: 21 листопада 2012 (змінено) Сколько чего в Экстре - можно долго гадать.... У меня вот другой вопрос возникает. Пишут, что в Ультра Про инстрантизированный белок. При чем производитель тут описывал именно промышленный процесс инстантизации (агломерация в присутствии лецитина). Где это делают? Уже тут у нас в Украине? Для этого распылительная сушка нужна. Или уже на Щучинском заводе освоили эту технологию? Змінено 21 листопада 2012 користувачем Ogyusten
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз