Bund Опубліковано: 14 січня 2013 Опубліковано: 14 січня 2013 vsmark. Чому не хочеш додати до своєї дієти молоко та молочні продукти? При їх виготовленні тварини не страждають.
sal Опубліковано: 14 січня 2013 Опубліковано: 14 січня 2013 на празднике сьел какой то салат с курицей.. о, ну вот это то, о чем я говорил. наверняка, если покопаться в памяти, можно еще не один про*бчик найти будет. зато всем уже уши прожужжал, что два года веган.
vsmark Опубліковано: 14 січня 2013 Опубліковано: 14 січня 2013 считается, что даже съесть человека — это не только не против веганских правил, но и плюс в карму. ну среди этических веганов. те, которые типа угорают по здоровью, сами себе правила придумывают каждых две недели вплоть до того, что «раз в недельку можно и мяска прихавать». Если человек мясоед то да.. сразу записывается :))) + 2 к ЛВЛ :))) самое худшее в веганстве это то что его пытаются связать с религиозностью.. лично мне пофиг я атеист :)
81eg Опубліковано: 14 січня 2013 Опубліковано: 14 січня 2013 Женя ты такой классный когда с всеми ребятами кого-то дружно ненавидешь. Давай всегда так?)
sal Опубліковано: 14 січня 2013 Опубліковано: 14 січня 2013 vsmark. Чому не хочеш додати до своєї дієти молоко та молочні продукти? При їх виготовленні тварини не страждають. ну вообще нехило так страдают, как по мне. я бы предпочел, чтобы меня сразу замочили и съели, чем каждый день держали в стойле и доили принудительно )
81eg Опубліковано: 14 січня 2013 Опубліковано: 14 січня 2013 лично мне пофиг я атеист :) Это пока твой час не пришел, потом усрешься и молиться начнешь. каждый день держали в стойле и доили принудительно ) Так встречи с девахами тоже самое в прямом и переносном смысле так что норм.
sal Опубліковано: 14 січня 2013 Опубліковано: 14 січня 2013 с всеми ребятами кого-то дружно ненавидешь что значит «кого-то»? я ненавижу всех >:(
D.i.m.a.s. Опубліковано: 14 січня 2013 Опубліковано: 14 січня 2013 Та ну пля... сам кур жрет, а ребенку не дает!!! Убеждает как плохо кушать трупов птиц. Коварен и хитер.
vsmark Опубліковано: 14 січня 2013 Опубліковано: 14 січня 2013 (змінено) vsmark. Чому не хочеш додати до своєї дієти молоко та молочні продукти? При їх виготовленні тварини не страждають. Колись дивився цікаве відео . про вплив на людину коровячого молока і казеїну.. перехотілося.. малий любить творог і їсть я сам ні.. я краще зроблю молоко з кунджута з фініками.. на смак те саме але кальцію в десяток раз більше.. доречі іноді роблю різні кулінарні експерименти . роблю творог або помазанку з соняшнику гірчиці і чесноку базиліку і т .д.. і пригощаю знайомих.. всі кажуть що є творог ))) смакові рецептори легко обманути Змінено 14 січня 2013 користувачем vsmark
81eg Опубліковано: 14 січня 2013 Опубліковано: 14 січня 2013 я краще зроблю молоко з кунджута з фініками.. . роблю творго або помазанку з соняшнику гірчиці і т .д.. Пойду сделаю чечевичный омлет из яйца со свининой. что значит «кого-то»? я ненавижу всех >:( Ну в данный момент больше веганов ведь.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз