dimarobik Опубліковано: 20 листопада 2009 Опубліковано: 20 листопада 2009 (змінено) :ap: :ap: а я на вопрос выше ответил,откуда он.... :ap: Змінено 20 листопада 2009 користувачем Димончик
dokkkk Опубліковано: 21 листопада 2009 Опубліковано: 21 листопада 2009 он первый русский который стал мистером Вселенная ?
dimarobik Опубліковано: 21 листопада 2009 Опубліковано: 21 листопада 2009 он первый русский который стал мистером Вселенная ? Огородников был мистером вселенной.вот только что-то я не могу разобраться в какой федерации он проводиться.по-ходу в наббе..........
Хоттабыч Опубліковано: 22 листопада 2009 Опубліковано: 22 листопада 2009 Димончик........ Земляк, нафига ты тут этого урода.....крутиш, нахрен он надо....ёпт....
peregar Опубліковано: 22 листопада 2009 Опубліковано: 22 листопада 2009 Ну Димончик видимо фанатеет от разных спорсменов, ну и пускай... Это же не кому не мешает. А кому то может даже интересно.
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 22 листопада 2009 Опубліковано: 22 листопада 2009 Ну Димончик видимо фанатеет от разных спорсменов, ну и пускай... Это же не кому не мешает. А кому то может даже интересно. Все правильно... :bs:
dimarobik Опубліковано: 22 листопада 2009 Опубліковано: 22 листопада 2009 э.....даже не пойму,почему такая реакция,на мои посты....... :sad: я вроде просто отвечал на вопросы,которые люди задавали......если кого-то чем-то задел,то звиняйте......не хотел :ab: :ab:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз