Tehno Опубліковано: 7 травня 2007 Опубліковано: 7 травня 2007 https://softok.org/home_comp/oth/623dload.html пропоную всім програму скачати і досить цікава і як на мене дає досить правильне обчислення пропорцій тіла.
Terminator Опубліковано: 7 травня 2007 Опубліковано: 7 травня 2007 ща гляну... - посмотрел - теперь надо обмерятся всему: )
Jastore Опубліковано: 8 травня 2007 Опубліковано: 8 травня 2007 Не ну вообще как известно нет идеальных пропорций :) Но програмка неплохая, правдаесть лишнее замеры
Admin Опубліковано: 8 травня 2007 Опубліковано: 8 травня 2007 Говорит что бицепс должен быть 43 см :huh: :blink:
Terminator Опубліковано: 8 травня 2007 Опубліковано: 8 травня 2007 Говорит что бицепс должен быть 43 см :huh: :blink: хитрый какой-то калькулятор.... :huh:
Admin Опубліковано: 8 травня 2007 Опубліковано: 8 травня 2007 хитрый какой-то калькулятор.... :huh: Или калькулятор хитрый или я дохлый :D Одно из двух!
Terminator Опубліковано: 8 травня 2007 Опубліковано: 8 травня 2007 Или калькулятор хитрый или я дохлый :D Одно из двух! специально сегодня обмеряюсь...и кстати у меня есть приельная програмка - называется рацион - она считает сколько чего в хавке и можно себе состаавлять таким образом девную норму питания или там недельную итд - попытаюсь дома выложить сегодня.
Tehno Опубліковано: 8 травня 2007 Автор Опубліковано: 8 травня 2007 в цій програмі один суттєвий мінкс вона не враховує товщину кістки, яка в кожної людини різні. Там треба ше добре ставити ТИП ТІЛОБУДОВИ. Лишні розміри є, але також можна зрозуміти це вона рахує загальну тілобудову.
Terminator Опубліковано: 8 травня 2007 Опубліковано: 8 травня 2007 https://www.bodybuilder.narod.ru/progs.htm На силу закинул...прикольная программка для рациона: )
ГошМен(ГЕНЕША) Опубліковано: 9 травня 2007 Опубліковано: 9 травня 2007 Или калькулятор хитрый или я дохлый :D Одно из двух! гагага-санек-жжжжош :lol:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз