Cardopusher Опубліковано: 4 години тому Опубліковано: 4 години тому Я тоже начал активно тренироваться. Нужно было "залатать" себя, а то протрузии, растяжения, грыжи итд мешают нормально функционировать. И скинуть 5кг нужно) А то немного забухал и так быстро "говна" налипло (
Vladik Опубліковано: 1 годину тому Опубліковано: 1 годину тому VUBlack, я б Хмельниччину не дуже безпечною зоною назвав... Старкон, ХАЕС. Якби міг переїхати вільно, в наших кордонах вибрав би Ужгород, або Мукачево... клімат краще і подалі від сусіда.
Vladik Опубліковано: 1 годину тому Опубліковано: 1 годину тому Нарешті почалися сонячні дні. Ще трохи і можна буде перенести тренування на вулицю. Для мене це турнік-бруса. Благо міні-майданчик прямо під будинком і можна і 5, і 20 кг туди притягнути без проблем... А поки що турнік вдома - моє все. По ночах холодно, правда 😞
Faust Опубліковано: 56 хвилин тому Опубліковано: 56 хвилин тому 43 минуты назад, Vladik сказал: По ночах холодно, правда 😞 По ночам просто не ходи на турники 😉😀 1
Vladik Опубліковано: 44 хвилини тому Опубліковано: 44 хвилини тому 🙂 я зранку займаюсь. 6 ранку, потім часу немає - робота, сім'я...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз